Dodaj do ulubionych

40 tys. ludzi na Astigmatic

22.07.04, 19:27
Pan prezydent chciałby się zestarzeć przy festiwalu Astigmatic. Myślę, że
jest na dobrej drodze do tego celu.. Obserwując prezydenta na sesjach RM
odnoszę wrażenie, że z sesji na sesję przybywa mu siwych włosów. I nic
dziwnego, bo mijają dwa lata, a tu żadnych znaczących sukcesów na koncie.
Pozostały jeszcze dwa lata. Wystarczy, żeby osiwieć do końca. :-))
Obserwuj wątek
    • gibki Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic 22.07.04, 21:30
      ja z innej beczki - jak dostac sie na astigmatic?
      mam juz wydrukowane "wejsciowki" ale czy na pewno mi to wystarczy?
      • Gość: postronny Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:15
        standardowo i gladko sie tam dostyaniesz cale ankiety to pic na wode jak w
        zeszlym roku nikt tego nie sprawdzal wchodzil kto chcial jak chcial i kiedy
        chcial owszem mozna bylo wrzucic ankiete ze swoimi danymi osobowymi .. prosze
        bardzo ale zeby ktos sprawdzal czy ludzie maja opaski ? ! ha
        dlaczego gw nie napisze 50 ochroniarzy tylko pol setki ? manipulacja czy
        nieuwaga ?
        pol setki wydaje sie duzo ale to tylko 50 ochroniarzy a 50 to smieszna liczba
        pozdrawiam gw ale mi to pachnie tanim chwytem stosowanym w reklamach czy
        marketach
        • stuntman Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic 22.07.04, 23:18
          Gość portalu: postronny napisał(a):

> dlaczego gw nie napisze 50 ochroniarzy tylko pol setki ? manipulacja czy
          > nieuwaga ?

Czysty marketing :))
          • Gość: postronny Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: 213.77.0.* 23.07.04, 11:52
            > Czysty marketing :))

tak zgadzam sie tylko czy w dziennikarstwie obiektywnym jest miejsce na
            marketing ?
        • konrad_wp Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic 22.07.04, 23:23
          Z tego co pamiętam to te opaski jednak były sprawdzane przy wejściu na dziedziniec Małachowianki.
          • Gość: Wojtek Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 08:06
            Moze i byly ale ja takiej nie mialem i wszedlem w zeszlym roku bez problemu.
            Spytali czy mamy, powiedzielismy, ze nie ale nas wpuscili.

Wojtek
      • Gość: Annika Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:38
        formularz zgloszeniowy w zupelnosci wystarczy aby dostac sie na festiwal...
        wymienimy CI go na przepustke... lepiej martw sie o nocleg.. polecam wejscie na
        stronke festiwalu zeby zapoznac sie z baza noclegoa i zarezerwowac miejsce
        pozdrawiam...
    • Gość: julka Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.ump.pl 23.07.04, 08:09
      mam małe pytanie: gdzie jest ten formularz, bo na stronie www.astigmatic.pl
      nic nie ma
      • Gość: Femi Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:21
        Ten formularz jest na stronie pod haslem REJESTRACJA
        • Gość: julka Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.ump.pl 23.07.04, 15:00
          a gdzie można znaleźć tę rejestrację?
          • Gość: Rafałek_19 Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.class146.petrotel.pl 23.07.04, 15:22
            Julka musisz być bardzo twarda jesli nie mozesz znalezc tej rejestracji.
            Naprawde, trzeba sie bardzo starac zeby nie trafic :). Anyway, jako ze wlasnie
            sam ja sobie drukuje, masz tu dokładny adres:
            astigmatic.pl/zgloszenieAstigmatic2004.rtf
            Kurczaki jak jeszcze nie trafisz to ja nie wiem :)
            • Gość: emvi Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.eu.org 24.07.04, 21:41
              > Julka musisz być bardzo twarda jesli nie mozesz znalezc tej rejestracji.
              Wcale się nie musi tak bardzo starać. Zauważ że stronka jest zrobiona w formacie
              Flash. Firma Macromedia nie udostępnia wtyczek do tego formatu pod wszystkie
              architektury i systemy operacyjne. Nie każdy ma możliwość oglądania tej strony.
              • pawi81 Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic 05.08.04, 12:19
                mv myslisz ze Julka nie ma winzgrozy i ie? ;-)
                • Gość: emvi Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.eu.org 06.08.04, 20:46
                  Nie wiem czego używają w Urzędzie Miasta Płocka
    • Gość: Zoja Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 10:43
      Panie Prezydencie Plocka jak Pan będzie na koncercie Astigmatic to niech Pan
      pozdrowi ode mnie Czarka Tormanowskiego duże buziaczki od Zoji z jego rodzinnej
      miejscowości
      • Gość: paweł Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 12:46
        Ja w sprawie tekstu romana.j - Bardzo mi Cię żal, że nie przybywa Ci siwych
        włosów (czego zazdrościsz Prezydentowi), gdyż masz tylko problem sam ze sobą!!!
        Nie rozumiem dlaczego wziąż krytykujesz działania obecnych władz, nawet tych
        które są trafione i przyjęte przez mieszkańców - musisz być strasznie
        wymagający bo Ci nie dogodzi. Spójrz na to trochę z boku nie przez pryzmat
        nienawiści do PiS (wiem że jesteś związany z SLD radny Nowicki) tylko przez
        konkretne działania i ich efekty. Przemyśl to sobie lub idź do psychologa.
      • Gość: Annika Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:42
        ja pozdrowie Czarusia jak sie z nim w pon spotkam :))))
    • Gość: pawcio Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:37
      jak to nie ma sukcesów?
      a rozpedzenie tej czerwonej mafii to nie sukces? Juz chocby za to bede na niego
      głosował dozywotnio!
      Tak trzymać Panie Prezydencie!

PS jeszcze jakby dało radę wsadzić ze dwoch czerwonych do paki to już byłaby
      pełnia szczescia :)
      • Gość: gosciu Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 13:12
        a moze ktos z miejscowych ma namiar na jakis nocleg dla paru osob
        .bo to co zamiesczone w int -wszystko zajete :(
        • Gość: gosciu Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:47
          nocleg na plazy to jest to - jest duzo miejsca !
    • Gość: Metal Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:37
      Nikomu nie bronie dostępu do tego rodzaju muzki i zabawy przy takiej jak to
      się mółwi muzyce. Niesety jednoczęsnie żałuje żę wPłocku odbywa się taki
      festiwal a nie naprzykład Przystanek Woodstock albo choć rockowe ogódki mogłby
      zyskać na znaczeniu
      • Gość: gosciu Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:46
        ja bym zalowal jakby woodstock byl w plocku, na co nam tyle ludzi dlugowlosych
        w Plocku? i tak jest ich tu za duzo!!!!
      • Gość: makaka Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:06
        rokowe ogrodki to tandeta!!!graja tam przeciez gowniane kapele wiec po co
        piszesz. astigmatic mimo ze muzycznie bedzie w jednym kierunku
        (discoelectrofunkitd)to bedzie cos takiego czego nie bedzie w plocku do
        nastepnego lata.do nastepnego astigigmatic:) wiec ciesz sie czlowieku i patrz
        jacy ludzie tu przyjada posluchac dobrej muzyczki. patrz na nich!!moze sie
        czegos nauczysz
        • Gość: gizmo_pl Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: 213.77.42.* 03.08.04, 10:15
          Taka impreza w płocdkim Swiatku muzyki elektronicznej to poprostu rarytas.
          Trzeba się tylko cieszyć, Ze znowu Astigmatic zawitał do naszego miasta i oby
          już tak zostało na zawsze.
          • Gość: Scin Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:44
            Rarytas to jest dla polskiej sceny elektronicznej, dla Płocka jest to coś czego
            nie umiem wyrazić w slowach
        • Gość: Ktokolwiek Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:22
          Ojj, bede patrzyl na tych ludzi, uwierz i, jesli maja byc tacy jak rok temu, to
          za ciekawie nie bedzie... Astigmatic to wielki prestiz dla miasta i temu nie
          przecze, sam pewnie bede na paru koncertach, ale zeby od razu gloryfikowac pod
          niebiosa przyjezdnych... Od kiedy to buty z wezowej skory, dziny od Armaniego i
          bluzki Dolce&Gabbana swiadcza o klasie czlowieka...?!?

Pozdrawiam
        • Gość: Ktokolwiek Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:31
          Aha, makaka: a tandeta to masz na drugie imie....
          wiem, ze cierpicie wszyscy, ze w radio i telewizji nie kroluje "muzyka
          elektroniczna", ktora w wiekszosci przypadkow jest transowymi "umpa, umpa", ale
          spokojnie - fanow takiej muzyki jest tyle, ze juz niedlugo przeklenstwo sie
          spelmi...

a od sympatykow rocka to sie odstosunkuj, signora, idz "patrzec i uczyc" sie od
          tych, co przyjada - kto wie, moze poczestuja Cie xtasy...?
    • Gość: MaRtens Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:15
      Jak widac Panie Romanie. W pierwszej czesci wypowiedzi kazdy Pana olal. W
      drugiej nie zgadza sie z Panem. Jest Pan odosobniony. Pewnie dlatego bo czerwony. :D
    • Gość: znawca Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.class146.petrotel.pl 05.08.04, 11:40
      czy astigmatic to na pewno pomysł prezydenta milewskiego?
      • Gość: Tomek Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.ump.pl 05.08.04, 13:44
        A czy to ważne??? Ważne że się odbywa już drugi !!! raz i ludzie chca tu
        przyjechac....
    • Gość: socteaucirque Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.tpnets.com 05.08.04, 18:48
      wałęsa kupa mięsa
    • Gość: socteaucirque Re: 40 tys. ludzi na Astigmatic IP: *.tpnets.com 05.08.04, 19:13
      a po za tym zapraszam na moją stronę gdzie znajdziecie trochę darmowej muzy
      misiaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka