Dodaj do ulubionych

Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich

27.04.13, 10:42
Znając społeczeństwo płockie ,nie sądzę aby zainteresowało się bogatym programem w muzeum na rok 2013

Co innego gazeta wyborcza ,zdecydowana większość pracowników przynależy do narodu żydowskiego i takie tematy będą nagłaśniane.
Obserwuj wątek
    • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.198.c91.petrotel.pl 27.04.13, 12:05
      Nie dajcie się podpuścić. Normalnie Temat pokazuje sie dopiero po 2 wpisach. teraz był 1.
      Sami napisali, zeby wyprodukować antysemitę.
      System ten jest pokazany w filmie Zniesławienie, YouTube.

Dzeki napisał, ze spadnie na mnie cegłowka jak tam pojde. A pomagałem Żydom pozyskać Boźnice dla Pamieci Zamordowanych Żydów płockich.
      Sami nie zaprosili nabardzej Zacnego na otwarcie Muzeum.
      Obecnie żadaja jednego . Zbudowane, Polacy won. Sami skorzystamy.

Stąd ciągłe ataki na prcowników itp. Wykorzystać i wynocha. Buta wzrosła po 2011r.
      • Gość: doplocczanina0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 12:26
        Gość portalu: płocczanin0 napisał(a)

> Sami nie zaprosili nabardzej Zacnego na otwarcie Muzeum.

Znaczy się plocczaninie0, że to ty ten "najbardziej zacny" ? I masz pretensję, że ciebie "najbardziej Zacnego" nie zaprosili? Może i zrobili dobrze, bo co by było jakbyś na otwarciu tej placówki zabrał głos i twórczo rozwinął to co kiedyś na forum zaprezentowałeś. Byłby niezły przypał:

" Autor: plocczanin0 19.11.11, 11:53
        Dodaj do ulubionych Skasujcie
        Odpowiedz
        kiedyś tam , człowiek z opozycji powiedział; Żydzi są tacy sami jak inni ludzie. A więc patrz i i pisz o wadach i zaletach Żyda jako człowieka. .
        Jednak teraz myślę , że nie końca mial rację. Są pewne cechy szczególne typowe dla tej nacji. Mściwość Ludów Wschodu. Brak tolerancji i brak Przebaczenia.

Po latach, myślę, że więcej. Kłamanie"

• Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.198.c91.petrotel.pl 27.04.13, 12:44
          Napisałeś ładnie , to znaczy kłamiesz ale to norma u ciebie.

Oprawco antyludzki i nie szanujący zamordowanych przez Niemców, płockich Żydow.
          Nie zaprosiliście Człowieka Godnego. Autora filmów o Żydach. Płaczącego nad Zamordowanym Narodem Żydowskim. Baardzo już chorego, który pragnął być z Cieniami swojego Narodu.

Dobrego Człoweka , ktory ma wdzięczność w sercu i dziękuje Bogu za przeżycie. Nidgdy, przenigdy nie ubliżał , nie poniża. Łaknie najmniejszej wiedzy o Płocku , o Boźnicy................ . radował się z Odbudowy...................

Ma przyjechać i mącić typ, ktory powiedzil , ze Niemcy w 39r...wyzwolili ich od polaków. A tu jest Hasbara czyli cd opluwania Polaków.
          • Gość: doplocczanina0 Re: kilka cytatów z "Dobrego Człowieka" który ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.13, 13:18
            .... Nidgdy, przenigdy nie ubliżał , nie poniża....Zaiste bardzo kochasz ten naród:

" Autor: plocczanin0 19.11.11, 11:53
            Odpowiedz
            kiedyś tam , człowiek z opozycji powiedział; Żydzi są tacy sami jak inni ludzie. A więc patrz i i pisz o wadach i zaletach Żyda jako człowieka. .
            Jednak teraz myślę , że nie końca mial rację. Są pewne cechy szczególne typowe dla tej nacji. Mściwość Ludów Wschodu. Brak tolerancji i brak Przebaczenia.
            Po latach, myślę, że więcej. Kłamanie"

Re: napływowi nie znaja polskich dat!
            Autor: Gość: plocczanin 0 IP: *.214.c72.petrotel.pl 29.11.12, 18:34
            Odpowiedz
            Sympatyczny .. tu sobie wpisz brakujące. Czy wszyscy Żydzi muszą być potworami.

Re: Rocznica Powstania Styczniowego 1830r.
            Autor: Gość: plocczanin 0 IP: *.214.c72.petrotel.pl 29.11.12, 09:43
            Odpowiedz

Czekam na reakcję Moderatora. Znacie się na tym, przecież goj jest psem dla Żydów. Rozbijacie polskie Święto z nienawiści do nas. Odesłane.

Re: kropka nad i?
            Autor: Gość: plocczanin 0 IP: *.214.c72.petrotel.pl 26.11.12, 20:57
            Odpowiedz
            I dlatego będziesz odpowiadał za stalking.

Po wojnie Żydzi jako UB, zamordowało tysiące Polaków i nie odpowiedzieli karnie.

> Ma przyjechać i mącić typ, ktory powiedzil , ze Niemcy w 39r...wyzw
            > olili ich od polaków. A tu jest Hasbara czyli cd opluwania Polaków.

To tylko kilka wpisów plocczanina0 na forum. Zaiste jesteś Człowiekiem Godnym. Szkoda, że ciebie nie zaproszono. Pokazałbyś tam też pewnie sporą dozę swojej miłości.
            • Gość: Faj... Re: kilka cytatów z "Dobrego Człowieka" który ... IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.13, 16:20
              Najlepszy jest ten fragment artykułu, gdzie uzyto sformułowania "żydowski Płock". No to dziś się dowiedziałem,że Płock to miasto żydowskie ,a nie polskie. Brawo redakcja, słuszna linię przyjęliście.......
              • Gość: płocczanin0 Re: kilka cytatów z "Dobrego Człowieka" który ... IP: *.022.c65.petrotel.pl 27.04.13, 18:42
                Na razie faszyści żydowscy napisali tak , jakby Żydzi po wojnie nie zabijali Polaków a typ pewnie nie mówił , że Niemcy wyzwolili Żydów w 39 r. od Polaków.?

A miasto Żydowskie Płock................. to ich boli, ponieważ chcą pokazywać młodym syjonistom , do których Polska doplaca po 1500 dolarów od głowy. .. jak dobrze im było jak mieszkali w Płocku. Dlatego nie rozwija się Bielska, Sienkiewicza, Tumska, brak rozbudowy od południowej pierzei Królewieckiej, Trzymają deski na ruinie naprzeciw banku. Płock musi pozostac sztetkielem, skansenem.
                Zrobili sobie w Warszawie takie Świeto, że biły dzwony a rozanielony xx, mówił w polskojęzycznej TV............. gdyby nas nie zabili, Polska byłaby znana z kultury na świecie..z czego wynika , że w poprzednich wiekach i teraz , BYLIŚMY BEZ KULTURY.

Na razie maja rządy w Płocku , zabawki od wyspy na Wisle. Ksero Światowgo ziomka.

Tylko wkurza ich rzadzenie Polaków w budowli.

Funkcjonariusz widzi przecież, że pisałem o ich Ziomku , Wspaniałym Człowieku, historyku , którego nie zaprosili na otwarcie muzeum. Dlaczego?
                Olewają nawet swoich , stawiając na pierwszym planie syjonistów, kosztem Pamięci Zabitych przez Niemców , nie bacząc, że nawet Marek Edelman , był Antysyjonistą.
                Ale teraz dla Żydów z mniejszości narodowej , a sami tego chcieli, najbardziej im pasuje przeklinanie, prześladowanie, idą śladem Abby Kownara, śladem wsi Koniuchy.
                Dlatego tacy wkurzeni, kiedy piszemy o Polaku gen.Z.Padlewskim, niszcząc nam Ideę Pamięci.
              • Gość: czytacz Re: kilka cytatów z "Dobrego Człowieka" który ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 08:50
                portalu: Faj... napisał(a):

> Najlepszy jest ten fragment artykułu, gdzie uzyto sformułowania "żydowski Płock
                > ". No to dziś się dowiedziałem,że Płock to miasto żydowskie ,a nie polskie. Bra
                > wo redakcja, słuszna linię przyjęliście......

Lekka przeginka
          • Gość: mojszeak Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 15:27
            Gość portalu: płocczanin0 napisał(a):

> Napisałeś ładnie , to znaczy kłamiesz ale to norma u ciebie.
            >
            > Oprawco antyludzki i nie szanujący zamordowanych przez Niemców, płockich
            > Żydow.
            > Nie zaprosiliście Człowieka Godnego. Autora filmów o Żydach. Płaczącego n
            > ad Zamordowanym Narodem Żydowskim. Baardzo już chorego, który pragnął by
            > ć z Cieniami swojego Narodu.
            >
            > Dobrego Człoweka , ktory ma wdzięczność w sercu i dziękuje Bogu za pr
            > zeżycie

Nie wiem czy to znajomość z tobą temu nie przeszkodziła.
    • Gość: zyzy Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.13, 17:03
      dlaczego żydowska gazeta pisze o panu Bartoszewskim "profesor" skoro złożył tylko pracę magisterską?
      • Gość: staruch osiedlowy Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.147.12.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 20:40
        Po wojnie brakowało nauczycieli. Bartoszewski pomimo braku wykształcenia uczył w szkole średniej, a tam jak wiadomo nauczycieli tytułuje się herr profesor. Swoją drogą jego filoniemieckie nastawienie jest szkodliwe dla Polski. To moje zdanie.
        A ja słuchając moherowych beretów tęsknię za wielonarodowościowym przedwojennym Płockiem. Czy on był żydowski? Nie, był w 100 % polski. Przedwojenny płocki Żyd to Polak modlący się w synagodze, nie w kościele. Kochający swoje miejsce zamieszkania, swoją małą ojczyznę, tak samo jak pozostali mieszkańcy miasta. Śmieszą mnie anonimowi forumowi antysemici traktujący Żydów jak przysłowiowe zoombi z horrorów. Przydałaby się wam wszystkim wycieczka w międzywojnie. Zapewniam was, nie chcielibyście wrócić do współczesności. Nie zdziwiłbym się, że w dużej mierze przez sympatię do Żydów
        • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.138.c91.petrotel.pl 27.04.13, 22:04
          Kłamanie Hasbary.
          • Gość: ps Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 22:02

> Kłamanie Hasbary.

Pojękiwanie starego kojotoszakala
        • iroman51 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich 28.04.13, 09:08
          Do starucha

Od razu widać ,że nie znasz żydów .Nie słyszałem nigdy ,aby żyd mieszkający w Polsce nazwał się Polakiem .
          Dlaczego nikt ich nie lubi ,ponieważ nie chcieli asymilować się, ze społeczeństwem danego państwa w którym mieszkali i zawsze mówili o sobie żyd.Nigdy nie chcieli pracować fizycznie ,woleli handlować i w różne sposoby kombinować .Za wszelką cenę nie dopuszczali do małżeństw mieszanych np Polaka z Żydówką .Dużo tu można pisać ,ale wystarczy poczytać historii mówiącej o żydach i wszystko staje się jasne
          • Gość: wasyliszkin Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 09:45
            Mam nadzieję, że Zacny Człowiek - ploccznin0 obrażony , że kogoś takiego jak on nie zaproszono na otwarcie synagogi pójdzie dzisiaj do kościoła i do spowiedzi przepraszając za wielki grzech jakim jest łamanie podstawowej zasady naszego Kościoła Chrześcijańskiego - kochaj bliźniego swego jak siebie samego. Bardzo dziwię się, że administracja forum toleruje wybryki tego człowieka nawet jak jest on po prostu chory na tle nienawiści rasowej. Jego wywody naruszają też prawo obowiązujące w Państwie polskim. Sam jestem etnicznym Polakiem od wielu pokoleń.
            • Gość: tylop Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.class145.petrotel.pl 28.04.13, 10:43
              Ponad 800 lat wgryzania się żydostwa w polską ziemię i polski naród zrobiło swoje, bardzo wiele rodów, znanych i wielkich nazwisk "wielkich Polaków" jest bardzo silnie skoligaconych z żydostwem, i nie ma to absolutnie nic wspólnego z Polską ani z Polskością, a wszystko z żydostwem.

W czasie wojny zginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali się wybitni Żydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo w Polsce to żydowska głowa nałożona na polski tułów. Żydzi stanowią inteligencję, a Polacy masy pracujące.
          • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.class102.petrotel.pl 28.04.13, 10:59
            Miły osobnik z Neoplusa , wychowanek Organów bieżacej władzy, kłamie, zgodnie z nakazami Izraela. Wiedza o Żydach , znajduje sie w Internecie.
            W Discowecy często nadaja filmy o Mosze dajanie. Tam jest cała wykładnia istnienia Żydów. Mówia w filmie o przetrwaniu judaiuzmu, dzieki religii. Paskudne stroje , zmierzwione włosy..dawali rozbrojenie atakująch ich niewiernych. Takie dawniejszy Erewań.......
            Żyd, który by się zasymilował z xxx ludnością zamieszkania, był wyklęty.

To, ze Żydzi utrzymują tu wieloletniego zawodowego opluwacza daje pozór cywilizacji mniejszości żydowskiej w Polsce i niby jakiś poziom kultury.
            Rekami podwładnego , wychodzą niby czyści , siejąc groże w białych rękawiczkach.
            Faszysta z Płocka , robi im za Gebelsa. Jest tak wredny, ze nawet opis Żywota , Dobrego Człowieka Żyda, nie zaproszonoego przez niby poczciwych Żydów z Płocka, zamienia na mnie.......... robi to zawsze, wiedząc, że milicja i Inne, osłonią go , jak zawsze.

Czy myslicie, ze Władze żydowskiej religii, nie wiedzą o kreciej robocie zwyrodnialca, wroga Polaków?

Antysemitą dla Żydów w Polsce, jest każdy, kto się wypowiada o nich. Nadludzie a my zwierzęta.

Nieprawdą jest , że jestem przeciwny ludowi żydowskiemu. Jestem przeciw syjonizmowi , jak Marek Edelman. On wiedział o co chodzi...........

Nie wolno porywać ludzi z terenów innych krajów. Nie wolno stosowaź Zemsty rytualne. Nie wolno napadać na inne kraje, mordować tam ludzi niszczyć domy spychoczłgami. Nie wolno strzelać do ludzi posiskami z rdzeniem uranowy,, nie wolno budowac murów granicznych, kraść ziemi. Nie wolno utrzymywać systemu wyszukiwania, produkowania antysemitów. Trzeba być cywilizowanym Człowiekiem.

Nie wolno szydzić z Polaków, niszczyc Pamięć Polskich Bohaterów, zabijac ludzi nie dając leków, siejąc pogromy w szpitalach.
            Wreszcie nie wolno szydzić Hymu, Polskiego Orła , jak to czynia obecnie. Barwy i Godła , są nadal pod Ochroną Polakow i zawsze tak będzie.
            A zwyrodnialcy , jak patrz........

....wpolityce.pl/galerie/52394-promuja-jakas-pokrake-ktora-chyba-przez-pomylke-nazwali-orlem-przypomnijmy-im-jak-wyglada-prawdziwy-znak-polakow-wspanialy-orzel-symbol-dumnego-narodu;

Promują jakąś pokrakę, którą chyba przez pomyłkę nazwali orłem. Przypomnijmy im jak wygląda prawdziwy znak Polaków, wspaniały orzeł, symbol dumnego narodu
            opublikowano: dzisiaj, 1:23 | ostatnia zmiana: dzisiaj, 10:02

Pod takim znakiem pan prezydent Komorowski, publiczna radiowa Trójka utrzymywana z naszego abonamentu i "Gazeta Wyborcza", utrzymywana w dużej części z reklam rządowych, zamierzają maszerować 2 maja:

.................. nie wolno.
            Ale przyjdzie czas odzyskania Niepodległości. Jeszcze Polska nie zginęła. My Suwereni obronimy Dzieje, obyczaje, Wiarę, Bohaterów.
            • Gość: dereniówka Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 11:07
              Faktycznie dobrze, że już po wojnie bo widzę, że ochotników do roboty w charakterze operatora pieca w Auschwitz by nie zabrakło. A ty tylopie ze swoimi kompleksami na tle swojego statusu społecznego miej o to pretensje do siebie, że zaniedbałeś proces edukacyjny i do swoich rodziców, że tego nie dopilnowali. Nie mieszaj do tego ani Żydów ani innego narodu. Jest wielu znakomitych ludzi z korzeniami z tzw. nizin społecznych co dzięki pracy i nauce stali się luminarzami. Uczyć się trzeba było.
              • Gość: Abszty Piasecki Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.31.66.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.13, 11:40

>>Dzeki napisał, ze spadnie na mnie cegłowka jak tam pojde. A pomagałem Żydom
                > pozyskać .Boźnice dla Pamieci Zamordowanych Żydów płockich.
                > Sami nie zaprosili nabardzej Zacnego na otwarcie Muzeum.

mnie też nie zaprosili, chociaż osobiście znam prezesa Stowarzyszenia Synagoga Płocka i innych jego członków oraz nie jestem ksenofobem ani Żydofobem i antysemitą tak jak niejaki ZEROWY - nie widzę w tym wielkiego uchybienia ze strony Stowarzyszenia.
                A już dobre samopoczucie zerowego i mniemanie o sobie oraz nazwanie się "najbardziej Zacnym"oraz pomagierem i opiekunem spraw żydowskich i Żydów to już wręcz niewyobrażalna hucpa, tupet i szczyt bezczelności.
                Tę obrzydliwą zerową kreaturę przede wszystkim trzeba leczyć, potem izolować i sekować a nie dekorować jak jakiegoś przyzwoitego człowieka.

• Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.c154.petrotel.pl 28.04.13, 12:39
                  Obrzydliwość żydowska . Napisałem wyraźnie. Płoccy Żydzie nie zaprosili Zasłużnego dla sprawy Żydowskiej, Dobrego , Godnego Człowieka, narodowości żydowskie. Już 3 raz piszecie, że NIE pisałem o sobie.. Zgodnie ze swoją Naturą, kłamiecie.
                  Po prostu Żydzi z Płocka nie zaprosili Człowieka z narodowości żydowskiej.
                  Nie macie żadnego pojęcia lojalności a uczynek zrobiliście PODŁY.
                  • Gość: menel Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.205.39.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.04.13, 15:25

> Po prostu Żydzi z Płocka nie zaprosili Człowieka z narodowości żydowskiej.

Ten DUREŃ znowu próbuje odwracać kota ogonem.
                    Durny goju zakarbuj sobie na lasce, że było tam kilku LUDZI z narodowści żydowskiej - w tym jeden ambasador, jeden rabin oraz inni porządni i mądrzy Żydzi, mógłbym ich nawet po nazwisku wymienić.
                    • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.c154.petrotel.pl 28.04.13, 17:17
                      Teraz niby menel...........Wiem, ze korzystasz jako Wybrany z Ochrony Służb, chroniący was po przejęciu Polski ale nie jesteśmy, my Polacy, Palestyczykami a Służby Ochrony Państwa , może jeszcze nie Mosad. Pomiarkujcie się.
                      Mamy specjalistów od "przyzwoitości " i jego koleżkę od braku opluwań a a mimo to knujecie.
                      Nieszanowni Żydzi z Płocka . Nabiliście moc wpisow a

ja POLAK OPIEKUN PAMIĘCI POLAKÓW , NAPISAŁEM TYLKO, ŻE MIELIŚMY UROCZYSTOŚĆ PAMIĘCI KATYNIA I ŻE ISTNIEJE KSIĄŻKA O POLAKU , BOHATERZE POLSKI.
                      a WY JAK SZAKALE RZUCILIŚCIE SIE LZYC I PONIEWIERAĆ JAKO SŁUDZY HASBARY.

Pewni siebie i groźni dla polskości i Polski. Pewni, że Ochrona działa poza Izraelem.
                      NOTORYCZNI KŁAMCY, NIE ZAPROSILIŚCIE SWOJAKA I TO JEST HANIEBNE.

• Gość: do plocczanina0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 07:44
              Gość portalu: płocczanin0 napisał(a): Mówia w filmie o przetrwaniu judaiuzmu, dzieki relig
              > ii. Paskudne stroje , zmierzwione włosy..dawali rozbrojenie atakująch ic
              > h niewiernych.

Cóż, nie każdy jest tak elegancki i wykwintnie uczesany jak plocczanin0 czy np. Robert Redford o panu Pirógu już nie wspomnę.. Tylko pozazdrościć. Biedacy ze swoim wyglądem też chcą żyć.
              • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.class100.petrotel.pl 30.04.13, 08:51
                Szanownu Żydzi z Płocka. Jak pisał PRZESLADOWCA, WŚRÓD WAS SĄ GODNI I DOBRZY.
                Niestety za pewnym Starszym ze stolicy, można stwierdzić, że macie Grzech zaniechania pomocy mnie, którego znacie od lat.
                Szalejący tu prześladowca, nakręca się coraz bardziej, taką ma więź z Wami .

Proszę Was, zatrzymajcie ataki na mnie. To jest Niegodne i szkodzi Judaizmowi.
                Wasz protegowany stosuje Stalking i zaczął już 8 rok.
      • Gość: Bartoszewski Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.138.c65.petrotel.pl 28.04.13, 14:15
        Władysław ma tylko...maturę.Jeśli się mylę to poprawcie.Dlaczego mijacie się z prawda?
        • Gość: whazzaaaa Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 15:51
          www.youtube.com/watch?v=VTh6r15FWf0
          • Gość: gość Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 18:41
            Nich każdy z was dokładnie przeanalizuje swoje korzenie- zapraszam Genealogia Minakowski, a może okaże się,że jestesmy semitami,Nie dawno myslalem,że jestem Słowianinem z krwi i kości a okazało się,że moi ptomkowie przybyli na teren Mazowsza z Hiszpanii/.
            • Gość: do goscia Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 07:22
              to masz kolego szczescie ze z hiszpanii, bo niektorych przodkowie przyjechali na ruskich czołgach do tego jeszcze istnieje spora mniejszosc eskimoska w polsce ale sie ukrywa, mozna ich poznać jak sie robi chłodno to noszą lekkie ubrania.
              • Gość: doplocczanina0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 10:31

> Obrzydliwość żydowska . Napisałem wyraźnie. Płoccy Żydzie nie zaprosili Zas
                > łużnego dla sprawy Żydowskiej, Dobrego , Godnego Człowieka, narodowości żyd
                > owskie. Już 3 raz piszecie, że NIE pisałem o sobie.. Zgodnie ze sw
                > oją Naturą, kłamiecie.
                > Po prostu Żydzi z Płocka nie zaprosili Człowieka z narodowości żydowskiej.

OK! Ja osobiscie jestem echtgoj i Polak z KK. Wydaje mi się, że trochę jestem kumaty ale też myślałem, że to plocczanin0 ma siebie na myśli tym bardziej, ze kiedyś wyraźnie na forum napisał, że jest judeochrzescijaninem. Okazuje się, że nie siebie ma na mysli. Czy plocczanin0 mógłby prezyzyjnie napisać o kogo chodzi? Konkretnie z imenia i z nazwiska? Czas przerwać te szkodzace sprawie niedomówienia.
                • Gość: płocczanin0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.202.c64.petrotel.pl 29.04.13, 11:07
                  Nakamie sługo Hasbary. Jestes wyjatkowy smiec forumowy. Chcesz, żebym wydał na opluwanie Dobrego Człowieka? Jesteś wyjątkowym Polakożercą . Napisz lepiej czy Żydzi ponoć porządni goście, jak pisałeś są twoimi panami a ty ich "żołnierzem"?
                  Czy twoi pobratymcy z Płocka, wiedząc, co robisz, są też porządni , jak Goście z muzeum?

Oni może udaja cacy , cacy a nie wiedzą? , że im szkodzisz, opluwając Suwerena Polski?
                  Kłamco, religia chrzecijańska, wywodzi sie z judeochrzescijaństwa. Co słowo to przekręt ale przy takich Protektorach......
                  • Gość: doplocczanina0 Re: Wielkie plany Muzeum Żydów Mazowieckich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 11:46

> Nakamie sługo Hasbary. Jestes wyjatkowy smiec forumowy.

Naprawdę wątpię czy obrażanie człowieka, którego nawet się nie zna będzie ci Bracie dobrze zapisane u Najwyższego. Naprawdę wątpię czy rozumiesz przesłanie naszej chrześcijańskiej wiary, która wbrew temu co piszesz nie wyrosła na gruncie religii z którą się utożsamiałeś w sposób zdecydowany. Ba więcej, judeochrześcijaństwo było sektą konkurencyjną do chrześcijaństwa bo zakładała istotną rolę Tory w swojej ideologii.
                    Ja nikogo nie obrażam tylko grzecznie pytam kim jest ten tajemniczy jegomość, którego nie zaproszono na otwarcie synagogi i skąd ty znasz listę kogo zaproszono, a kogo nie.

>Jesteś wyjątkowym Polakożercą

Tia.... Naprawdę, a z czego to wnosisz? Nic nie napisałem na żadnego Polaka tylko grzecznie zapytałem kto ten Żyd, którego nie zaproszono i tylko dlatego, że kilkakrotnie podnosiłeś jego niezwykłe zasługi i ani słowa o Polakach. Masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy jesteś jakimś mitomanem zaślepionym nienawiścią i kompleksami etnicznymi?

> Kłamco, religia chrzecijańska, wywodzi sie z judeochrzescijaństwa.

Jeżeli ja jestem kłamca to ty jestes ...bip, bip, bip.... co wypowiada się w sprawach, o których nie ma zielonego pojęcia.
                    Pozdrawiam. Nie oczekuję przeprosin za zwykłe chamstwo i chuligankę forumową. Tylko napisz kim jest ten znajomy Żyd co go pominięto w zaproszeniu, bo dlaczego ciebie nie zaproszono to chyba nawet ty wiesz. Jak mogłeś się przyznawać do przynależności ideologicznej do judeochrześcijan jak wyraźnie widać, że nie masz zupełnie pojęcia czym ta religia się charakteryzowała, ale na to pytanie nie oczekuję odopowiedzi uznając te wynurzenia jako pleplanie gościa bip, bip, bip

----------------------------------------------------------------

Re: do szukającego Ścieżki do ŚwiatłaIP: *.plock.mm.pl
                    Gość: płocczanin 03.08.08, 12:59 Odpowiedz
                    Dobry człowieku. Sprawiasz radość tak gorąco przyjmując prawdy naszej
                    Wiary judeochrześcijańskiej. Ale ja nie jestem Poszukujący.

• Gość: wątpiusz Re: kabaret czy choroba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.13, 11:57
                    Czytając pobieżnie wpisy plocczanina można normalnie, centralnie pęc od śmichu uznając to za, co prawda niezbyt wysokiego lotu ale kabaret. Zastanawiając się jednak chociaż przez chwilę nad sensem tego co wypisuje i formą należy się normalnie przerazić co może stać się z psyche człowieka.
                    • Gość: płocczanin0 Re: pytanie na Berdyczów. IP: *.class97.petrotel.pl 29.04.13, 12:13
                      Nie do śmiechu jest prześladowanie Polaków wg potrzeb Izraela. Nie do śmiechu jest ochrona Hasbary przez tzw.Organa a zaczęliście 8 rok prześladowań.
                      • Gość: wątpiusz Re: pytanie na Berdyczów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.13, 12:20
                        Oczywiście, że nie. Do śmiechu są jednak kabaretowe popisy, którymi na forum jesteśmy raczeni świadomie - wtedy to jest śmieszne lub nieświadomie - wtedy to jest przerażające i wywołujące odruch współczucia. Po ostatnim twoim wpisie wiem, że nie należy się z tego śmiać tylko współczuć.
                        • Gość: do fenona Re: pytanie w sparwie nakanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 12:22
                          Fenku możesz nam opisać co to ten nakan. Nigdzie sensu tego słowa nie możemy znaleźć. Nie jest to chyba w twoim rozumieniu jakaś japońska wyspa albo miasto?
                          • Gość: obliviusz Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 13:00
                            Nie zapomnij odpowiedziec

Oblivio signum neglegentiae
                            • Gość: płocczanin0 Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne IP: *.class97.petrotel.pl 29.04.13, 13:29
                              Co znaczy sparwa?

Tematem jest Muzeum Żydów Mazowieckich a nie plepanie.

Naraziliście na cierpienie Człowieka , który tęknił za Płockiem, za Zamodowanym Narodem. A teraz drwicie z Muzeum, nie szanując pamięci zabitych.
                              Znaczy to, że Zamordowani, są dla was bez znaczenia aby tylko dogodzić syjnizmowi.
                              Natomiast gaworzenie z zamym sobą to choroba, zwłaszcza, że miejscowe ziomki wiedzą kim jesteś a piszesz MY, czyli jest was Grupa, której nazwiska i adresy, podała mi prokuratura.
                              • Gość: wątpiusz Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:08

> Co znaczy sparwa?
                                >
                                > Tematem jest Muzeum Żydów Mazowieckich a nie plepanie.
                                >
                                > Naraziliście na cierpienie Człowieka , który tęknił za Płockiem, za Zamod
                                > owanym Narodem. A teraz drwicie z Muzeum, nie szanując pamięci zabitych.
                                > Znaczy to, że Zamordowani, są dla was bez znaczenia aby tylko dogodzi
                                > ć syjnizmowi.

1. Sparawa to po naszemu sprawa. Trudno się domyślić?
                                2.Jakiego człowieka naraziłem na cierpienie, który tęsknił za Płockiem, za Zamordowanym Narodem? kompletnie nie kojarzę. Jeżeli wiesz to powiedz bo jeżeli bezwiednie rzeczywiście kogoś naraziłem to posypując sobie głowę popiołem natychmiast go przeproszę. Jaki problem ma ktoś tęskniący za Płockiem żeby tutaj przyjechać i w nowo otwartym Muzeum Żydów Płockich powspominać . Do Płocka nie potrzeba ani specjalnych zaproszeń, ani specjalnych przepustek ani innych trudnych do uzyskania dokumentów czego dowodem był liczny udział społeczności żydowskiej z całego świata na otwarciu płockiej placówki.
                                3. Kto drwi z Muzeum, a już w szczególności z zabitych? Ja bynajmniej. Bardzo szanuję tę placówkę i jako płocczanin-goj jestem dumny z jej powstania. Byłem zresztą tam niedawno z moimi bliskimi Co do syjonizmu nie mam w ogóle jakiegokolwiek stosunku do tej ideologii. Żyjemy w świecie wolnym i każdy ma prawo do wyznawania swojej ideologii chyba, że jest ona zakazana prawem lokalnym lub międzynarodowym, a syjonizm takim nie jest nigdzie na świecie.
                                4. Nie gaworzę sam ze sobą tylko z tobą chcąc uzyskać dane tego zacnego Żyda, którego pominięto przy zapraszaniu na uroczystość otwarcia Muzeum. Chciałbym jemu wysłać trochę materiałów uzyskanych podczas zwiedzania Muzeum, a dodatkowo przekonać się czy nie konfabulujesz ponieważ czytając na różnych portalach i w gazetach relację z otwarcia byłem pełen podziwu dla liczby i jakości gości, którzy wtedy do nas przybyli. Zatem ciekaw jestem kogo pominięto i grzecznie ciebie o to pytam, tym bardziej że twoje zacietrzewienie wskazuje, że musi to być szczególnie zacna osoba.
                                5. Fatalna informacja jeżeli prokuratura podaje dane osób komuś pierwszemu lepszemu z ulicy, chyba, że jesteś jakimś agentem celem dalszego rozpracowywania tych ludzi, a to już jest i fe i be i nie fajne. Kiedyś takich nazywano kapusiami i w wolnej Polsce pozbawiano ich dostępu do aktywności w życiu publicznym
                                6. Jestem Polakiem z udokumentowaną świadectwami chrztu wielopokoleniowa przeszłością. Jestem też aktywnym uczestnikiem życia Kościoła Katolickiego

Ad rem czy możesz jednać podać :
                                -namiar na tę osobę którą pominięto w zaproszeniu żebym mógł jej wysłać materiały?
                                -objaśnić co to znaczy nakan?
                                PS Przestań obrażać ludzi i insynuować im jakieś niegodne zachowania. Kto ci dał do tego prawo? Nawet twoja religia judeochrześcijańska takie postawy wyklucza.
                                • Gość: wątpiusz Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 14:38
                                  Przepraszam plocczaninie0 za literówke. Pytałeś co znaczy sparwa a ja pomyliłem się i odpisałem robiąc błąd co to sparawa. Wyjasniam sparawa=sparwa. Są to tzw homonimy i oznacza nic innego jak zapewne bilższe tobie słowo sprawa.
                                  PS Pytania nadal oczekują na odpowiedź.
                                  • Gość: mam pomysła Re: sparwa się rypła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 15:10
                                    a kto jak nie płocczanin łzawe wierszyki wypisywał o biednych niemiaszkach co im "lelije na cieniu porosły "? być może to wskutek wyznawania religii synkretycznej będącej połączeniem katolicyzmu i buddyzmu zen bo to mieszanka niezła jest . proponuję zatem w duchu pojednania zerowemu przejście na wyższy poziom i wyznawanie judaizmu wespół z islamem ! to jest prawdziwy hardcore dla prawdziwych wyznawców ekumenizmu i dialogu . tu już nie wystarczy siła argumentu i trza mieć na wsiaki pażarnyj słuczaj kamizelkę kuloodporną. a i to może nie wystarczyć. ma to też i swoje zalety bo natężenie problemów jest takie że kwestia jakichś tam niemiaszków co im "lelije porosły " znika jak ręką odjął!
                                  • Gość: płocczanin0 Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne cd IP: *.empire-technology.NET 29.04.13, 16:20
                                    Jestem poczciwym Dobry czlekiem. a wy jestescie łobuzy forumowe i inne podlectwa! i jeszcze cos o mnie czego do tej pory nie ujawnnialem:

Młody mężczyzna sam powiniem podjąć decyzję, czy woli resztę życia spędzić
                                    chodząc z odkrytą żołędzią, czy też pozostać "jak go natura stworzyła." W moim
                                    przekonaniu, czy presję wywołuje środowisko, kultura czy religia, albo nawet
                                    na zabieg nalega matka panny młodej przyszłego oblubieńca (takie przypadki też
                                    miały miejsce!), to ostateczna decyzja powinna zostać pozostawiona samemu
                                    mężczyźnie, gdyż jakby nie patrzeć to jeden z jego najważniejszych (dla
                                    niektórych najważniejszy ;-) organów ciała. Wierzę co prawda, iż przedstawione
                                    tutaj fakty, argumenty, badania i opinie osób z kręgu medycyny i nie tylko,
                                    staną się pomocne w podjęciu dojrzałej decyzji, bez znaczenia, czy będzie ona
                                    prowadziła do obrzezania, czy też utwierdzi mężczyznę w przekonaniu, że
                                    posiadanie napletka to taki stan, w którym czuje się on komfortowo i pewnie.
                                    Moja decyzja nie została podjęta z dnia na dzień. Od kilku lat cieszę się z
                                    faktu pozbycia napletka, który od momentu wypełnienia świadomości możliwością
                                    jego nieposiadania, stał się niepotrzebną, przeszkadzającą częścią mego ciała.
                                    Wciąż uważam, iż była to jedna z najlepszych decyzji w mym życiu, a
                                    przeciwników obrzezania po prostu nie rozumiem.

dlaczego Mnie nie zaprosili?
                                    • Gość: somsiadecki Re: pytanie w sparwie nakanu aktualne cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 16:36
                                      I to właśnie odróżnia judochrzescijan od poganochrzescijan jak w poczatku chrześcijaństwa nazywano tych co odrzucili torę i poszli drogą Chrystusa. Judeochrześcijanie uznając Jezusa za zbawcę i syna Boga nadal kontynuowali obrzędowość judaizmu w tym rytualne obrzezanie. Zupełnie zatem powyższy wpis ani mnie nie zdziwił ani nie zaskoczył.
                                • Gość: płocczanin0 Re: chcą opluwać swojaka za kontakt IP: *.class102.petrotel.pl 29.04.13, 16:47
                                  z Polakiem, jak u Hitlera.

Oprawca nazwał mnie
                                  byle kim z ulicy

a więc prokuratury płockie i policja miejska odniosły sukces, chroniąc tyle lat Prześladowców Polaków.
                                  Oprawca napisał..........
                                  ..5. Fatalna informacja jeżeli prokuratura podaje dane osób komuś pierwszemu lepszemu z ulicy, chyba, że jesteś jakimś agentem celem dalszego rozpracowywania tych ludzi, a to już jest i fe i be i nie fajne. .................

Oprawca wiele lat pisze to samo, opluwająć kazdego i ciągle kłamie .Te tysiące zmieściły sie Boźnicy i NIKT NIE DOSTAŁ ZAPROSZENIA
                                  ?

Zlecieli sie jak do Mekki?

Napisałeś , że Żydzi maja prawo nas sądzić..............

widać OKO za OKO = Żydzi płoccy wyrzucili z żydowstwa Człowieka za znajomość z Polakie, dlatego jako Nieczysty, nie został zaproszony.

A to , to już fundamentalizm religii judaistycznej. Zapanowanie na Losami Polaków.

Azjatycki szaryjat Żydów za znajomość z Polakami.

Przysyłałeś mi filmy z Hitlerem, Himlerem jako znak mojego faszyzmu do Miasta Braterskiego DARMSTADT.

To juz tu Żydzi ingerują czy Płock ma Prawo czy nie Mieć Partnerskie stosunki z niemieckim miastem.

Pohańbiłeś Pamięć polskiego dziecka , które KRADŁO wegiel , jaki spadł wozakom na ulicę. Wpadł pod niemiecki samochód wojskowy i zginął........

To był wg ciebie 12 letni złodziej..........

widziałem na filmie z getta, dziecko w tym samym wieku. Za pazuchą miał ziemniaki i wytrząsywał je przed Niemcem, czy możesz równie napisać, że był złodziejem?

Czynisz wiele zła dokoła siebie.
                                  A chronia ciebie prokuratorzy i policja.
                                  A oto wiersz, który przez 7 lat, służy ci polowania na mnie;

BRATERSTWO MIAST

Darmstadt Brata szukał
                                  Bożym pojednaniem.
                                  Te pragnienia wspólne,
                                  Pokolenia nowe
                                  Z popiołów wyniosły.
                                  Na żyznym ugorze zasiejemy kwiaty.
                                  A biel czerwieni pokryje,
                                  Nie mgłę zapomnienia,
                                  Wszak krzyczeć będą zawsze
                                  Poszarzałe kości,
                                  Lecz znamię sumienia,
                                  Wnukom przekazane.
                                  Żal przyniósł duszy oczyszczenie
                                  A lilia na cieniu wyrosła,
                                  Spełni przeznaczenie.

W Darmstadt ,w tym czasie było pełno Lilii, mam książki z nimi. Lilia po lotach dywanowych, które zlikwidowało miasto, symbol Odnowy i trwania Darmstadt.

Oprawca za zgodą Przełożonych i Służb , nadal pastwi się nade mną. .

Napisaliscie tu , że są w Płocku jacyś dobrzy ludzie z mniejszości.
                                  Jest to klamstwo . Gdyby tacy byli, nie dopuściliby do 7 letniej gehenny Polaka.
                                  Kłamstwo i pogarda pod Osłoną Organów.

To dzieło mniejszości płockiej.....

Neoplus, Andrzej, to pewnie to samo, napisał w zasadzie DEKLARACJE POJĘĆ…
                                  Żydzi mają Prawo Oskarżać i karać….. sam nadał takie Prawo……………

…w obliczu kilku tysięcy wymordowanych płockich Żydów ..... Myślę, że potrafili oni i potrafia precyzyjnie okreslać wine i winnych. Ścigać zbrodniarzy i nagradzać tych co potrafili się ludźmi........

.................Re: apel do dzieci, młodzieży i nauczycieliIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                  Gość: WBBR 13.02.12, 18:18 Odpowiedz
                                  Bezprzykładnym dowodem męstwa ludzi z kręgu naszego patrioty była walka o uwolnienie kozy z rąk hitlerowców. Jest to zupełnie nieznany epizod martyrologii naszego narodu co w kontekscie propagowanych ss-manów z ludzkimi odruchami i Vkolumna faszystowska w ogrodku pożydowskim w dniu rocznicy AK nabiera szczególnego znaczenia.
                                  ma plocczanin0 moralne i dziejowe prawo żeby pouczać nas czym jest patriotyzm i szacunek dla przeszłości.
                                  PAMIETAJ ABY ŻYĆ! ...............................

Zaiste, Żydzi niewinni, Polacy to złodzieje. A wszystko pisane w Polsce niby niepodległej.

Narazie wynika z ww, że piszą na polaków FASZYŚCI i szaryjat żydowski .
                                  Ifamia za kontakt z Polakiem, jak u Hitlera....... A wszystko na przedprożu Europy, w UNII E.

• Gość: mł.kelner Re: swojak podejrzany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 18:53
                                    panie plocczanin ! wydało się ! lilijki , lelije czyli jakby nie było fleur de lys - symbol wieloznaczny , kojarzony zwykle z monarchią francuską ale także jest znakiem rozpoznawczym tajnych stowarzyszeń z najtajniejszymi i najczarnieszymi lożami na czele.
                                    I tu się płocczanin zdradził !
                                    "lelije na cieniu " - pierdu pierdu a spod habitu kopytka i ogonek wystaje !
                                  • Gość: wątpiusz Re: chcą opluwać swojaka za kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 20:25

> z Polakiem, jak u Hitlera.
                                    >
                                    > Oprawca nazwał mnie
                                    > byle kim z ulicy

Nie byle kim z ulicy tylko "pierwszym lepszym z ulicy" . Pierwszym lepszym, bo chyba nie jesteś pierwszym gorszym? Z"Z ulicy" bo chyba nie jesteś etatowym pracownikiem prokuratury tylko raczej przypadkowym przechodniem, któremu oto wręcza się naruszając ustawę o ochronie danych osobowych nazwiska i namiary na jakichś ludzi.Dali ci w jakim celu? Do śledzenia? Prowokowania?

>Fatalna informacja jeżeli prokuratura podaje dane osób komuś pierwszemu le
                                    > pszemu z ulicy, chyba, że jesteś jakimś agentem celem dalszego rozpracowywania
                                    > tych ludzi, a to już jest i fe i be i nie fajne.

Chyba nie chcesz powiedzieć, że donosicielstwo i wojenne szmalcownictwo jest dobre, gut i gites

> Oprawca wiele lat pisze to samo, opluwająć kazdego i ciągle kłamie .Te
                                    > tysiące zmieściły sie Boźnicy i NIKT NIE DOSTAŁ ZAPROSZENIA
                                    > ?

Jakbyś rzeczywiści się tym interesował zobaczyłbyś na zdjęciach tak ze dwieście osób, a nie tysiące. Z pewnością wszyscy, którzy tam byli, dostali zaproszenia, które jak się domyślam dostali od organizatorów. Byli to ludzie, jak mniemam najbardziej zasłużeni dla tej idei, przedstawiciele władz i społeczności lokalnej, ludzie ze świata polityki, nauki, kultury i sztuki, biznesu. Trudno żeby każdy na takie uroczystości mógł wchodzić bo by się tam ludzie nie pomieścili. Muzeum można odwiedzić każdy bez względu co o tym myśli myśli. Jeden dzień chyba za darmo. Kim ty jesteś, że na to zaproszenie liczyłeś? Myślę, że twoja obecność po twoich próbkach analizy narodu żydowskiego, Sary i Abrahama byłaby dużym nietaktem w stosunku do wielu tam obecnych. Idź sobie spokojnie do synagogi. Z pewnością nikt ciebie stamtąd nie wyrzuc. Obejrzysz ekspozycję i może nastąpią jakieś zmieny w twojej dziwnej osobowościi

> Zlecieli sie jak do Mekki?

Jesteś jak sam piszesz znawcą i fanem narodu żydowskiego, chociaż z twoich wpisów sądzę, że raczej tej jego martwej populacji, a nie wiesz, że do Mekki pielgrzymują nie Żydzi tylko mahometanie. I to jest też duży nietakt taka niewiedza.

> A to , to już fundamentalizm religii judaistycznej. Zapanowanie na Losa
                                    > mi Polaków.

Jak powstawały fundamenty judaizmu to jeszcze o nas, Polakach nie było nawet wzmianki historycznej. Skąd zatem miłośniku narodu żydowskiego u fundamentów tej religii mieliby się znaleźć właśnie Polacy.

> Napisałeś , że Żydzi maja prawo nas sądzić........

Ja z pewności> Napisałeś , że Żydzi maja prawo nas sądzić........, a i niedostrzegłem takiej tezy w żadnym poście. Coś kumie zwidy jakieś macie.

> Azjatycki szaryjat Żydów za znajomość z Polakami.

Odnoszę wrażenie, że chyba bredzisz. Szariat to jedna z podstawowych zasad islamu, a więc religii antagonistycznej w stosunku do judaizmu. Ogarnij się człowieku....

> Przysyłałeś mi filmy z Hitlerem, Himlerem jako znak mojego faszyzmu do
                                    > Miasta Braterskiego DARMSTADT.

Człowieku nawet adresu twojego nie znam. Uważasz, że filmy te podczepiłem pod ogon gołębia pocztowego i kazałem jemu szukać plocczanina0, a on był taki mądry, że ciebie odnalazł? Niemądry jesteś czy w malignie?

> Pohańbiłeś Pamięć polskiego dziecka , które KRADŁO wegiel , jaki spadł
                                    > wozakom na ulicę.

Czyn tego dziecka to ty sam dosadnie nazwałeś i do kogo masz pretensje? Do mnie? Przecież to nie ja napisałem, że to złodziejacha skoro kradło tylko ty to zrobiłeś. Może mnie z kim mylisz, ale w żadnym poście nikt poza tobą nie pisze o jakimś kradziejstwie. O co ci chodzi człowieku? Zastanów się.

> widziałem na filmie z getta, dziecko w tym samym wieku. Za pazuchą
                                    > miał ziemniaki i wytrząsywał je przed Niemcem, czy możesz równie napisać
                                    > , że był złodziejem?

No nie to dziecko nie było złodziejem bo jak sam piszesz kartofle wytrząsał przed Niemcem chcąc to chyba jemu dać a nie go rabował. Rozumiesz różnicę?

> W Darmstadt ,w tym czasie było pełno Lilii, mam książki z nimi. Lilia p
                                    > o lotach dywanowych, które zlikwidowało miasto, symbol Odnowy i trwani
                                    > a Darmstadt.

Ty a co ma piernik do wiatraka? Muzeum Żydów Płockich do lilii w Darmstadt? Na jakichś dragach jesteś?

>
                                    > Zaiste, Żydzi niewinni, Polacy to złodzieje. A wszystko pisane w Polsc
                                    > e niby niepodległej.

A tu już przesadziłeś i za taką ocenę Polaków każdy Polak powinien splunąć ci pod nogi a może i w nerwach w ryja plaskacza przywalić.

Inne twoje rewelacje pominę bo po prostu trudne je nawet zrozumieć. Ograniczę się jeszcze tylko do jednego;

> Narazie wynika z ww, że piszą na polaków FASZYŚCI i szaryjat żydowski
                                    > .
                                    > Ifamia za kontakt z Polakiem, jak u Hitlera....... A wszystko na przed
                                    > prożu Europy, w UNII E.

Na razie muszę to jeszcze przemyśleć ale, albo sobie jaja niezbyt dobrej jakości na forum robisz, alboś się basałyku czegoś nawąchał lub opił, bo nawet największy mądry inaczej takiego steku bzdur by nie wymyślił, a co to jest szariat to sobie gdzieś przeczytaj i nie używaj pojęć, których nie znasz i nie rozumiesz nawet jak brzmią one nawet bardzo uczenie.

t
                                    • Gość: bazyl Re: british standards ( jak obsługiwać niemców ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 21:13
                                      www.youtube.com/watch?v=tGqJN1kAWwU
                                      obu antagonistom zerowemu i watpiuszowi polecam !
                                      • Gość: jude raus żydostwo plugawe IP: *.dynamic.mm.pl 30.04.13, 09:33
                                        Kto mordował Polaków w Katyniu? Bardzo ważną informację podał pan Aleksander Barkaszow w roku 1994, lider partii o nazwie Rosyjska Jedność Narodowa. W wypowiedzi dla „Życia Warszawy” z 4 października 1994 r. stwierdził: „Wiem jaką tragedią jest dla was sprawa katyńska, ale oświadczam: polskich oficerów nie rozstrzelali Rosjanie. Sprawdzaliśmy przynależność przynależność etniczną enkawudzistów – wykonawców wyroku. Wszyscy byli Żydami i wypełniali rozkazy sobie podobnych, stojących wyżej w ówczesnej hierarchii. Rosjanie są z natury przyjaźnie nastawieni do Polski”.
                                        • Gość: czytacz Re: żydostwo plugawe IP: *.c152.petrotel.pl 30.04.13, 12:32
                                          Fakt Tow. Stalin nie był Rosjaninem, co prawda też nie był Żydem ale ogólnie jest znana jego sympatia do naszego narodu. Człowieku oszalałeś?
                                          • Gość: sandmann Re: gruziństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 15:12
                                            ojciec narodów i chorąży pokoju jak wiadomo był gruzinem .w powojennej zaś warszawie występowały gruzinki które parały się tzw najstarszą profesją w gruzach . być może stąd wzięła się przyjazn polsko - gruzińska chociaż autorzy "czterech pancernych " uważali inaczej .czy jednak można zaufać autorom opowieści dla dzieci i młodzieży w stopniu pułkownika? gruzinem był również szewardnadze ( nie mylić z zapaśnikiem kałmanawardze) ale to był radziecki gruzin i jako taki nie podobał się towarzyszom amerykańskim którzy podmienili go na swojaka niejakiego saakashwili , swojak wiedziony jakimiś dziwnymi planami postanowił zbadać czy ruski miedżwiedz , niedzwiedz, miedzwiedz śpi czy nie i dostał łupnia bo się okazało że nie śpi . bardzo to zasmuciło amierikancew ktorzy postanowili wysłać swojakowi z odsieczą zamiast dywizji pancernej róznych polityków centralnoj jewropy pomniejszego płazu jak na przykład prezydenta naszego nieszczęśliwego kraju pana kaczyńskiego , ten bohatersko swojaka wspierał aż do czasu jak ktoś puścił serie ( "z cekaemu słychać serie -marinowski sprzątnął berię!") . opozycja miała chyba jednak lepsze informacje że z tego ot amierikancew żadnych fruktów nie będzie bo już się z panem prezydentem do gruzji nie ścigała tak jak to czyniła np do Kijowa pod hasłem wspierania przesławnej pomarańczowej rewolucji . po pomarańczowej rewolucji nie został nawet brud za paznokciami za to wielki przyjaciel polski prezydent juszczenko bohaterem narodowym uczynił sławnego z sympatii do polaków stepana banderę. W tym kontekście rozumiemy dopiero dlaczego to iż w gruzji ojciec narodów i chorąży pokoju nadal jest bohaterem narodowym nie mogło mieć dla prezydenta naszego nieszczęśliwego kraju żadnego znaczenia . szczególnie zaś w wypełnianiu zaszczytnej misji "wciągania gruzji w orbitę wpływów i rodzinę europejską" z widokiem na amierikanskie frukta na przykład w postaci upstreamu dla jednego koncernu co w nim jakości strzegł wróbel ! tu pora na pointę drogie dziatki ( i dziadki też!) - narodowość jest rzeczą wtórną wobec nieubłaganych praw historii . ( w następnej dobranocce o tym kto ustanawia nieubłagane prawa historii i dlaczego )
                                            " sandmann, lieber sandmann, es ist noch nicht soweit,
                                            wir lauschen erst dem abendgruß,
                                            ehe jedes kind ins bettchen muss,
                                            du hast gewiss noch zeit!"
                                            • Gość: do plocczanina Re: gruziństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 17:32
                                              czy w Muzeum Żydów znajdzie się komplet prac poświęconych płockim żydom autorstwa ich miejscowego badacza i popularyzatora.
                                              • Gość: cadyk Re: gruziństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 21:55
                                                no ja bym na miejscu żydów tego rodzaju popularyzatorów unikał jednak bo tych popularyzatorów wrodzony koniunkturalizm miota nimi na prawo i lewo od katolicyzmu do buddyzmu , od niemiaszków z lelijami co na cieniu etc. po fałszywy filosemityzm od którego podejrzanie blisko do wiadomo czego .ja sam otrzymałem swego czasu od zerowego tytuł cadyka , co prawda nie z radomska nad czym ubolewam ale jednak daje mi to prawo do milczenia w rozmowach z docentem menelem - on jest rabinem i wie wszystko , ja cadykiem i ja też wiem wszystko to o czym my mamy k...a rozmawiać!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka