kazio13-net 11.05.13, 21:48 szanowni państwo czy nie możecie " zablokować" tego spamera ,który wszędzie wkleja swoje usługi z zakresu pomocy ofiarom wypadków , odgrzewając stare tragedie drogowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: do moderatorow 12.05.13, 00:00 My nie. Zablokować nick może tylko administracja forum, zarówno na wniosek moderatora, jak i zwykłego użytkownika, kontakt przez email forum@agora.pl - najlepiej z linkami, a jak spamer zalogowany, to koniecznie z nickiem. Już wiem, kogo masz na myśli, przeczyszczę co mi wpadnie w oko i w wyszukiwarkę. A teraz 5 słów do spamera: reklama na gazeta.pl jest płatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: do moderatorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 02:38 > Już wiem, kogo masz na myśli, przeczyszczę co mi wpadnie w oko i w wyszukiwarkę jak już przeczyściłaś, to musztarda po obiedzie:-) my nie damy rady tego wysłać do admina forum. jeśli ty masz możliwość - to prześlij im tą informację wraz z linkami - o tej hienie odszkodowawczej, która zaczęła "wyciągać" wypadki nawet z ubiegłego roku, by zaistnieć. wstyd:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też z plocka Re: do moderatorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 10:18 a moze jeszcze by coś się dało z tym panem zrobić : "płocczanin0 napisał/a:Żydu plocki , faszysto , syjonisto pod Ochroną ziomków, nie prosze , bo u Zydów to tylko wzbudza Hasbare. Nie pisz, nie kłam . Jedz spokojnie polski chleb." bo w porównaniu z nim jakiś szpenio od odszkodowań to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: do moderatorow 12.05.13, 11:25 Może by się dało. Link emailem poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: do moderatorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 11:31 Proszę bardzoforum.gazeta.pl/forum/w,66,144397919,144409117,Re_Hasbara_zgodna_prawem_Wasali_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 [...] IP: *.154.c88.petrotel.pl 13.05.13, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 [...] IP: *.154.c88.petrotel.pl 13.05.13, 14:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: do moderatorow 13.05.13, 22:26 O wklejaniu tresci usuniętych przez moderację postów pisałam już kilkakrotnie. O zgłaszaniu postów do usunięcia drogą emailową na adres forum@agora.pl też pisałam mnóstwo razy. I generalnie temat moderowania mamy omówiony już tyle razy, że nie będę się powtarzać. Proszę sobie poszukać w wyszukiwarce albo archiwum korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin 0 [...] IP: *.154.c88.petrotel.pl 13.05.13, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik kasujcie te hieny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/w,66,144437203,144438202,Wypadek_w_Czermnie_Ranne_cztery_osoby.html hieny odszkodowawcze. wstydu nie maja Odpowiedz Link Zgłoś