witos34 29.11.13, 10:33 poszukuje opinii o hotelu Starzyński, prawdopodobonie będę urządzal tam skzolenie biznesowe i chciałbym dowiedziec się, czy ktoś był tam służbowo i jakie ma wrażenia z tego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta1812 Re: hotel Starzyński Płock IP: 5.174.34.* 29.11.13, 13:57 wydaje mi sie, ze to jest odpowiednie miejsce na konferencje, bo mają bardzo ładnie urządzone sale i sprzęt. Co prawda byłam tam rekreacyjnie, ale hotel jest bardzo dobrze utrzymany i z pewnością wpasowałby się w klimat jakiegoś spotkania biznesowego, szkolenia, konferencji i tym podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mntyka Re: hotel Starzyński Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.13, 15:45 Bardzo trafny wybór, bo i kuchnia znakomita, a widok na Wisłę zapiera dech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: hotel Starzyński Płock IP: 185.9.127.* 29.11.13, 19:21 Autopromocja!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojsze Re: hotel Starzyński Płock IP: *.041.c88.petrotel.pl 29.11.13, 22:48 większej niekompetencji nie spotkasz w żadnym innym lokalu pseudo-profesjonalizm i tłusta kuchnia poszukaj gdzie indziej wyjdzie taniej i lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
witos34 Re: hotel Starzyński Płock 02.12.13, 09:14 Gość portalu: mojsze napisał(a): > większej niekompetencji nie spotkasz w żadnym innym lokalu > pseudo-profesjonalizm i tłusta kuchnia > poszukaj gdzie indziej > wyjdzie taniej > i lepiej a na czym polega na niekompetencja? mógłbyś podac jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga6192 Re: hotel Starzyński Płock 02.12.13, 14:50 hotel jest dobry, wygodny no i spa - genialne rozwiązanie, jeśli ktoś docenia rozrywki inne niż tylko barek hotelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
witos34 Re: hotel Starzyński Płock 05.12.13, 12:53 hmmm a jak cenowo ten hotel Płock? bardzo podoba mi sie ta opcja z welness&spa w Starzyńskim, goście zawsze bardzo cenia takie dodatkowe "atrakcje" w hotelach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiakkkk Re: hotel Starzyński Płock IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.14, 13:20 oj to prawda. byłem tam na delegacji służbowej, niestety tylko przez pare dni, ale hotel mi sie bardzo podobał. Ogólnie mają tam dobre warunki i standardy, 4 gwiazdki moim zdaniem przyznane słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gopoliop Re: hotel Starzyński Płock 10.02.14, 14:03 mi sie tam bardzo podobało, co prawda kiedyś Starzyński miał niezbyt dobre opinie, ale teraz wiele sie tam zmieniło - dbaja o klientów, obsługa miła i bardzo pomocna, ale w granicach zdrowegto rozsądku - nikt sie nie narzuca. W hotelowej restauracji jadłem 2 razy kolacje, poza śniadaniami, jedzenie świeże, wybór spory. Wg mnie hotel na plus, w dobrej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: hotel Starzyński Płock IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.14, 20:05 Wnętrze wczesny Balcerowicz ,kuchnia solidna, ciężka typowo polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martol3 Re: hotel Starzyński Płock IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.14, 14:15 mi kuchnia w starzyńskim odpowiadała - ale co kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś