26.03.14, 17:52
z kim kojarzą ci sie te oto fakty :

pokazywarka.pl/mx99u1/
odpowiedzi prosimy przesyłac na adres :

Urząd Miasta Płocka

kierownik Wydziału Promocji i Informacji Urzędu Miasta Płocka Monika Maron Koziczyńska

z dopiskiem "kokurs"

do wygrania :

śniadanie na trawie z prezydęcikiem - nagroda gówna
możliwość posiedzenia w fotelu prezydęcika - 10 min- dla pierwszych 6 laureatów
Obserwuj wątek
    • Gość: niewiem Re: Konkurs IP: *.plock.mm.pl 26.03.14, 22:02
      siem zastanawiam i zastanawiam i nie wiem , kurna
      • Gość: n Re: Konkurs IP: *.plock.mm.pl 27.03.14, 18:27
        proszę o jakąś podpowiedz , na przykład czy to ten sam co gó... naprawiał za 15 milionów cudzej kasy ?

bez tego ani rusz.
        proponuję abyście się państwo ( ci myślący )zastanowili czy coś by się zmieniło gdyby na stanowisku prezydenta miasta płocka posadzić manekina - ja sądzę że nic albo może nawet byłoby lepiej .
        manekin generalnie nie robiłby obciachu otwierając paszczu
        • Gość: stefan Re: Konkurs IP: *.plock.mm.pl 27.03.14, 19:02
          a i oszczędnośći by były , np za gabinecik, studia , same korzyści - pomysł popieram
          • Gość: mam POmysła Re: Konkurs IP: *.078.c79.petrotel.pl 27.03.14, 21:15
            proPOnuję specom od propagandy i wizerunku szefa z magistratu by zmienił gabinecik i by przeniósł się na parter ratusza.Stąd by więcej widział.Zza firanek gabinetu na pierwszym piętrze kiedyś zwanego "piano nobile" nie widać problemów Płocka i jego mieszkańców.Tak daleko "prezydę" odleciał,że na spotkania z mieszkańcami wysyła swego pierwszego zastępcę.Sam salwuje się wyjazdem do Warszawki.POnoć to już zasada.Pusty gabinecik POlecam wynajmować na zarabianie kasy dla dziurawego budzęciku.Jak można zarabiać?.Prosty sPOsób.Każdy będzie mógł wynająć ten"apartman" na sesje zdjęciowe.Oczywiście nie wszystkie sesje zdjęciowe.Szczególnie drogie będą sesje zdjęciowe z samym gosPOdarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka