Dodaj do ulubionych

rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT

27.10.14, 21:39
pokazywarka.pl/77iclg/
Obserwuj wątek
    • pokazywarka-gw sukces poszukiwań 27.10.14, 21:39
      pokazywarka.pl/8y27c7/
      • Gość: gugu Re: sukces poszukiwań IP: *.plock.mm.pl 28.10.14, 07:05
        nareszcie ! jest. wygląda na strategicznego !
        • Gość: strategiczny Re: sukces poszukiwań IP: *.052.c74.petrotel.pl 28.10.14, 14:58
          obserwator.Płock to miasto tysięcy strategicznych inwestorów.W trakcie tzw festiwalowego Płocka do naszego POnętnego grodu walą tysiące strategicznych inwestorów.Ci strategiczni inwestorzy wspomagają restauratorów,knajpiarzy,taksówkarzy,sklepikarzy i inną drobnicę biznesową o której rozwój dbają ......ratuszowi spece od promocji naszego niezmiernie zadłużonego miasta.Strategiczni przyjezdni inwestorzy inwestujący w piwo,wódę i inne używki PO całym wielkim zamieszaniu dają dyla z miasta i tyle ich kto widział.POzostaje PO nich smród,brud i ubóstwo.POzostaje też zajęcie dla służb POrządkowych czyszczących miasto z wszelkich POzostałości kulturalnego inwestowania.Czyli nie jest żle .....bo POzostaje jednak praca dla służb POrządkowych.Nie jest ważne,że służby te mają płacone z kasy miejskiej.Nie jest to ważne bo radczyni za ratusza i jej giermek wiedzą ,że to promocja.Promocja ma być i koniec.Promocja to najważniejsza rzecz.Niech ludzie myślą,że te spędy napędzają do Płocka inwestorów.Na koniec jedno pytanko.Ile miejsc pracy przybyło bo balangowi inwestorzy POstanowili w Płocku coś zainwestować?.Nikt tego nie wie.Miasto zaś zaiwestowało w miotły.Oby te miotły wymiotły speców od wydawania kasy na bzdurną lichą i drogą promocję.
          • Gość: stróż Re: sukces poszukiwań IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.14, 16:25
            chłopy za szpadel i róbta ! strategiczny jadzie !
            • Gość: inwestor strateg. Re: sukces poszukiwań IP: *.158.217.111.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.14, 18:23
              Ja w tej kadencji robiłem w Płocku za inwestora strategicznego podczas I-szych ( i ostatnich) Płockich Targów Partnerstwa Publiczno-Prywatnego.
              Próbowano mi wcisnąć bubla pt "Synagogalna Bussines Center" jako wyjątkową okazję, wspaniały i pełen niesamowitych możliwości biurowiec zlokalizowany w bardzo eleganckim, urokliwym, klimatycznym i nobilitującym otoczeniu. Słuchając tego przez dość długi czas doskonale się bawiłem, gdyż przez całą długą rozmowę doskonale wiedziałem, że już od samego początku w swoim zamyśle "ten center" to był chory i poroniony projekt, nie miał on nic wspólnego z racjonalnym inwestowaniem. W owym czasie była to rozpaprana i niezbilansowana budowa a ja byłe jedynym występującym w roli inwestora podczas całych tego polowania - a jakże, z naganką, pułapkami, sieciami i zasadzkami - na inwestorów. Przebieg mojej misji oraz wysiłki naganiaczy, łowców/poławiaczy dzianych naiwniaków opisałem dość dokładnie, między innymi na tym forum.
              Nie chce mi się teraz przytaczać tego opisu. Zainteresowani mogą sobie łatwo odszukać, wpisując w rubryce autor: inwest-strateg lub strateginwestor albo jakoś tak podobnie.
              "inwestor strategiczny"
    • Gość: wesoly Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 17:05
      To główni przyszłościowi inwestorzy nie tylko w Płocku ale w całej Polsce
      Tylko w pierwszej kolejności muszą:
      www.bez-cenzury24.pl/1286/pis_rusza_wyzwolic_ukraine.html

a ich guru
      rozrywka.dziennik.pl/hity-internetu/galeria/473371,1,galeria-najlepszych-memow-dnia.html

Tylko matołki wierzą w wyborcze obietnice polityków
      • pokazywarka-gw wesoły juz w akcji 29.10.14, 17:59
        pokazywarka.pl/2dgimj/
        • Gość: dobry kolega Re: wesoły juz w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 18:18
          Kaziu - siódmy krzyżyk na karku, czas spoważnieć i zacząć klepać zdrowaśki oraz zająć się wnukami. Nie na darmo przyjąłeś wcześniej nick kaziu13 net.. Podobnież ludzie na starość dziecinnieją, a u Ciebie nie jest to wiek 13 lat, w tym wieku dzieci są o wiele mądrzejsze od Ciebie. Jeszcze raz spoważniej chłopie bo to wstyd.
          • plockaziomalka Re: wesoły juz w akcji 29.10.14, 21:32
            dostrzegam złośliwość w tym wpisie , czyżby zabolało ? a poza tym to coś mi tu nie pasuje , znam osobiście wielu 70-ciolatków i to b.bystrych jak na swój wiek ale wątpię czy któryś z nich potrafi biegle posługiwać się komputerem.chyba że są wyjątki lecz to raczej mało prawdopodobne.
            • Gość: wesoly Re: wesoły juz w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 05:59
              Znam osobiście o wiele więcej uroczych blondynek niż ty 70-latków i każda z nich jest o niebo mądrzejsza od ciebie i każda z nich czytając twoje wypociny z politowaniem kręci głową.

Nareszcie ktoś powiedział prawdę Kaziowi.

Tylko matołki wierzą w polityczne obietnice polityków.
              • Gość: do wesołego Re: wesoły juz w akcji IP: *.015.c87.petrotel.pl 30.10.14, 11:09
                i nie wychowanego.Kończ waść.Wstydu oszczędzaj.Zresztą skąd takie "cóś" może wiedzieć co to honor.
                • Gość: wesoly Re: wesoły juz w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 17:42
                  To do mnie czy koło mnie, zapytaj o honor i wychowanie Kolczyńskiego, płockaniunię vel plockaziomalka i oczywiście siebie samego.

Tylko matołki wierzą w obietnice wyborcze polityków

• Gość: inwestor strateg. Re: wesoły juz w akcji IP: *.146.197.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.14, 18:26
                    Ja w tej kadencji robiłem w Płocku za inwestora strategicznego podczas I-szych ( i ostatnich) Płockich Targów Partnerstwa Publiczno-Prywatnego.
                    Próbowano mi wcisnąć bubla pt "Synagogalna Bussines Center" jako wyjątkową okazję, wspaniały i pełen niesamowitych możliwości biurowiec zlokalizowany w bardzo eleganckim, urokliwym, klimatycznym i nobilitującym otoczeniu. Słuchając tego przez dość długi czas doskonale się bawiłem, gdyż przez całą długą rozmowę doskonale wiedziałem, że już od samego początku w swoim zamyśle "ten center" to był chory i poroniony projekt, nie miał on nic wspólnego z racjonalnym inwestowaniem. W owym czasie była to rozpaprana i niezbilansowana budowa a ja byłe jedynym występującym w roli inwestora podczas całych tego polowania - a jakże, z naganką, pułapkami, sieciami i zasadzkami - na inwestorów. Przebieg mojej misji oraz wysiłki naganiaczy, łowców/poławiaczy dzianych naiwniaków opisałem dość dokładnie, między innymi na tym forum.
                    Nie chce mi się teraz przytaczać tego opisu. Zainteresowani mogą sobie łatwo odszukać, wpisując w rubryce autor: inwest-strateg lub strateginwestor albo jakoś tak podobnie.
                    "inwestor strategiczny"
                    • Gość: wesoly Re: wesoły zawsze w akcji w tępieniu głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 18:43
                      I tak Kolego trzymaj, szukanie jeleni to domena tych przy żłobie, obojętnie skąd są. Może kiedyś, coś się zmieni - trzeba mieć nadzieję, chociaż mówią, ze jest ona matką głupich i nieszczęśliwie zakochanych.
                      • Gość: buahaha Re: wesoły zawsze w akcji w tępieniu głupoty IP: *.plock.mm.pl 30.10.14, 18:51
                        jak inwestor przeczyta jaka jest płocka ścieżka inwestycyjna na stronie ump
                        to dostanie sraczki z przerażenia , nawet jak nie to dostanie łupnia i mu przejdzie .
                        na przykład brytyjskie firmy mogą znalezc w brytyjskiej izbie gospodarczej taką listę miejsc których należy w Polsce unikać i tam jest Płock właśnie jako czarna dziura
                  • Gość: wesołek Re: wesoły juz w akcji IP: *.015.c87.petrotel.pl 30.10.14, 21:23
                    pisz te swoje mundrości.Pisz.POdobno od wpisu tyż płacom.
                    • Gość: wesoly Re: wesoły juz w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 22:29
                      Oj widać, że do szkoły było pod górkę, a mamusia "jajków" do szkoły nie nosiła.
                      Piszę i będę pisał, zazdrościsz - prawdę mówiąc nie masz czego, brzydzę się w przeciwieństwie do takich, jak ty, co za srebrniki sprzedają się partiom. Dobra rada, dopóki jeszcze nie jest za późno, naucz się poprawnie pisać po polsku, ponieważ takim zdolnym inaczej, choćby chcieli, to ze wstydu by nie zapłacili. Po korepetycje zgłoś się do swojego guru, być może nauczy dodatkowo, jak robić w balona wyborców, startując w dwóch różnych miejscach jednocześnie. Miłej i spokojnej nocy życzę oraz kolorowych snów o nowej pracy w Ratuszu. Być może marzenia senne się spełnią.

Tylko matołki wierzą w wyborcze obietnice polityków.
                      • Gość: do wesołka Re: wesoły juz w akcji IP: *.015.c87.petrotel.pl 30.10.14, 23:27
                        niech ci się chłopino przyśni ,że przestajesz pracować blisko swego nauczyciela.Niech ci siem przyśni do bulu taka żeczywistość.Jestem w głembokiej nadzeji sze tak bendzie.Nie cepiaj siem teko jak piszem.To nowa ortografija ala chrapia.
                        • Gość: apa Re: wesoły juz w akcji IP: *.plock.mm.pl 31.10.14, 07:14
                          a w ratuszu panika , ludzie uciekają na zwolnienia i urlopy , jeszcze bez mała 3 tygodnie ...
                          • Gość: UMP & SM Watch Re: wesoły juz w akcji IP: *.30.199.60.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.14, 11:18
                            Gość portalu: apa napisał(a):

> a w ratuszu panika ,.... , jeszcze bez mała 3 tygodnie ...

Jak tak dalej pójdzie, to ja też za chwilę wpadnę w panikę - gdzie nie zajrzę to wszędzie widać Nowakowskiego; boję się już nawet zaglądać do własnej lodówki, bo a nuż udało mu się niepostrzeżenie wkręcić do moich zakupów w spożywczym, jak jaka niepożądana stonka i franca.
                            Ale mam nadzieję, że jakoś wytrzymany jeszcze te 2 tygodnie i jak przyjdzie czas głosowania to damy odpór tej zdemoralizowanej partyjnej stonce, francy i zarazie w samorządzie i odeślemy ich do lamusa.
                            • Gość: wesoly powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 20:59

Jak tylko wygra u nas PiS to będzie tak samo jak teraz u nas i jak jest w Radomiu.

Tekst linka

Tylko matołki wierzą w obietnice wyborcze polityków
                              • Gość: jadzia Re: powtórka z rozrywki IP: *.plock.mm.pl 31.10.14, 21:25
                                U nas jest już tak dawno. Spójrz choćby na przykład sekretarza uchwała, buczkowskiego, berenta, itd.itd.
                                • Gość: wesoły Re: powtórka z rozrywki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 21:50
                                  dlatego napisałem jak jest u nas teraz
    • Gość: hahaha Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.opera-mini.net 31.10.14, 21:58
      dobre nawet mundurowych an zaangażował :)) 10/10!
      • Gość: neciarz Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.plock.mm.pl 01.11.14, 08:27
        gdzie człowiek nie wejdzie w necie wyskakuje nowakowski , niemałe fundusze placforma musiała wyłożyć na takie cudactwa reklamowe ! widać dojenie płockiego samorządu przez partie polityczne to bardzo opłacalny biznesik jest skoro warto tyle kasiory wyłożyć . zróbmy zatem na złość partiom i sprawmy aby ta kasa ( którą i tak zagrabiły od nas podatników ) poszła w cholerę i odetnijmy ich polityczny ryj od samorządowego koryta !
        • Gość: iq Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.plock.mm.pl 03.11.14, 17:51
          partyjność zwalnia z myślenia !
    • Gość: wesoły Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.179.c71.petrotel.pl 04.11.14, 17:49
      Tylko matołki wierzą w wyborcze obietnice POlityków.

tnij.org/obietnice_politykow
      • Gość: wesoly Re: rozpoczęto poszukiwania inwestorów dla PPPT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 18:05
        Fiecikowi zabrakło nicków i zaczyna podszywać sie pod mój

Tylko matołki i Fiecik wierzy w wyborcze obietnice polityków
        • Gość: lens o 4 lata za późno IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.14, 12:30
          buhahahahahha
          • pokazywarka-gw hot news 05.11.14, 12:36
            pokazywarka.pl/trw9zi/
            • Gość: wojtek Re:a może w Płocku zainwestują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 16:42
              Tekst linka
              • Gość: bartek Re:a może w Płocku zainwestują IP: *.152.c87.petrotel.pl 05.11.14, 17:57
                Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka