Gość: iiii IP: *.zep.com.pl 13.09.04, 12:38 Nie róbcie imprez w Cierszewie!!! Obsługa strasznie kradnie (jedzenie, wódka, kwiaty !!!!), kelnerzy są do d... . Straszna kicha. Ceny nie idą tu w parze z jakościa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:39 a może goście kradli bo jak ja tam robiłem imprę to jeszcze nawet resztki gozałki oddawali co zostało w butelkach ja gorąco ten lokal polecam zresztą do dziś jeździmy tam na obiady w niedzielę i jeszcze raz powiem nie oszukano mnie tam nigdy a powiem że sprawdzam rachunki dość dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:30 Witamy konkurencję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@! Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.class145.petrotel.pl 13.09.04, 18:30 Jak tam dojechać? Fajna knajpka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:02 fajna knajpka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długopisem Re: CIERSZEWO - kradną IP: 81.190.171.* 13.09.04, 19:47 Nie fajna knajpa. Denerwuje mnie synek właściciela. Taki mały a szpanuje po Płocku, rodzice mu kupili fioletowe Punto3 i się rozbija :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tokar Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.class146.petrotel.pl 14.09.04, 00:15 Gość portalu: iiii napisał(a): > Nie róbcie imprez w Cierszewie!!! Obsługa strasznie kradnie (jedzenie, wódka, > kwiaty !!!!), kelnerzy są do d... . Straszna kicha. Ceny nie idą tu w parze z > jakościa. Podobno zesrałeś się pod stół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shj Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 02:38 Hej "iiii"! Może Ty robisz specyficzną reklamę, sprytne to dosyć. Temat powstał i jest głośno, więcej ludzi tam pojedzie. Hej zesrał się i porzygał "iiii"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: CIERSZEWO - kradną 14.09.04, 08:38 Gość portalu: shj napisał(a): > Hej "iiii"! > Może Ty robisz specyficzną reklamę, sprytne to dosyć. Temat powstał i jest > głośno, więcej ludzi tam pojedzie. > Hej zesrał się i porzygał "iiii"!!! Pogratulować smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec1 Re: CIERSZEWO - kradną 14.09.04, 13:04 Sądząc po adresie serwera to many doczynienia z nieuczciwą konkurencją ze strony pracownika mającego dostęp do serwera Zakładu Energetycznego w Płocku, a może to pracownik Hotelu w Dębowej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.visp.energis.pl 15.09.04, 20:39 Cierszewo miało swój dobry okres, ale było to 2-3 lata temu i było O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: CIERSZEWO - kradną IP: *.class146.petrotel.pl 17.09.04, 11:53 To prawda że tam trzeba pilnować wszystkiego . Odpowiedz Link Zgłoś