Gość: elka IP: 193.59.95.* 10.04.02, 11:39 Od dzisiaj udzielam konultacji na każdy możliwy temat jak to robią Roman_j; hiubi i inni im podobni pyskacze! z poważaniem elka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skiski Re: Konsultacje dr eli IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:59 Faktycznie, wszędzie ich pełno. Lezie toto wszędzie, drze się na kazdy temat. I jeszcze tłustym drukiem podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kei Re: Konsultacje dr eli IP: *.sgh.waw.pl 10.04.02, 16:08 Nick napisany boldem to efekt zarejestrowania sie w portalu ot co Odpowiedz Link Zgłoś
zenobius1 Re: Konsultacje dr eli 10.04.02, 15:20 Gość portalu: elka napisał(a): > Od dzisiaj udzielam konultacji na każdy możliwy temat jak to robią Roman_j; > hiubi i inni im podobni pyskacze! > z poważaniem elka. Pani doktór, mam pytanie: Co zrobić aby się nie narobić a wyrobić i niekoniecznie zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Konsultacje dr eli 10.04.02, 22:46 Gość portalu: elka napisał(a): > Od dzisiaj udzielam konultacji na każdy możliwy temat jak to robią Roman_j; > hiubi i inni im podobni pyskacze! > z poważaniem elka. Pani Ela wystawiła sobie na początek wspaniałą cenzurkę nazywając aktywnych uczestników forum "pyskaczami". Gdyby tylko mnie się oberwało, to nie zaszczyłbym jej swoją reakcją (nie takie rzeczy czytałem na swój temat), ale jeśli naraził się Hiubi (moim zdaniem najbardziej niekontrowersyjny uczetnik forum) albo "inni" (pewnie: Maciek, Naka, dzwonnik, Werdan, itd.), to ktoś tu ma chyba problem z samą sobą. Pani Elu, proponuję Pani autokonsultacje na temat: Do czego służy forum? Dlaczego czepiam się innych za to, że są aktywni? Czy czuję się niedowartościowana? Wynikami swoich przemyśleń na powyższe tematy prosze się nami nie dzielić. Ja ze swej strony deklaruję, że to moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś