Dodaj do ulubionych

poszukiwani chętni

31.07.15, 08:48
W związku z kolejnym weekendem z "łomotami" nad Wisłą w naszym pięknym grodzie organizuję "akcję protestacyjną" , która będzie miała formę "pikniku muzycznego" połączonego z darciem mordy ( ryja) z towarzyszącymi dźwiękami dużej mocy ( trąby, bębny itp.) która odbędzie się "na łonie natury" w miejscowości Nowe Rumunki , w pobliżu miejsca zamieszkania wiadomo kogo.

Ze swej strony zapewniam odpowiednie nagłośnienie techniczne , piwo i rożne "inne wzmacniacze" nastroju .

Zapraszam wszystkich chętnych , przy czym warunkiem udziału jest :
1. Stan "rozbawienia"
2. Umiejętność darcia "ryja"
3. Brak uprzedzeń do załatwiania potrzeb fizjologicznych " w krzakach"
4. Brak uprzedzeń do pozostawiania po sobie śmieci.

zainteresowanych proszę o kontakt na priv
Obserwuj wątek
    • kapitanio15 Re: poszukiwani chętni 31.07.15, 11:31
      Na pewno będą z tobą twoi rodzice dumni że kogoś takiego jak ty udało się im wyhodować. Ja zastanowię się nad ogladaniem onanizujacego się szympansa w ZOO lub ciebie na łonie natury. tych dwóch atrakcji nie dam rady pogodzić. Dam znac na twojego priva tylko go udostępnij.
      • Gość: ja Re: poszukiwani chętni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.15, 13:02
        Jak widzę ciebie rodzice "dobrze" wychowali jak ty lubisz oglądać onanizującego się szympansa , a może to zoofilia , idź do lekarza chłopie lub na hiphop cos tam
        • kapitanio15 Re: poszukiwani chętni 31.07.15, 15:16
          Mając do wyboru troglodytę z XXI wieku wolę już obscenicznego szympansa. Bo ten ostatni poddaje się tylko ruchom niezależnym od siebie. Taki jest sens mojej wypowiedzi.
          • Gość: Ja Re: poszukiwani chętni IP: *.dynamic.mm.pl 31.07.15, 16:21
            Czyli jednak lubisz oglądać takie scenki, czyli jednak masz problem, ja zaś nie oglądam ani jednego ( jednej) ani drugiego , a te "zabawy" nad Wisłą też mi przeszkadzają bo spać nie mogę .
            • Gość: oula Re: poszukiwani chętni IP: *.plock.mm.pl 05.08.15, 08:58
              wywalcie tego nowakowskiego bo zrujnuje plock
    • kapitanio15 Re: poszukiwani chętni 02.08.15, 09:10
      Dużo chętnych znalazłeś?
      • marek20000 Re: poszukiwani chętni 04.08.15, 11:41
        plockaziomalka to wyjątkowy okaz PiSdzielca. Nic jej się nie podoba oprócz zawieszonego na ścianie portretu Jarosława Zawsze Dziewicy.Amen.
        • Gość: Jot Re: poszukiwani chętni IP: *.play-internet.pl 04.08.15, 15:46
          A twoim jest POpaprany donaldzik do którego się modlisz codziennie rano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka