Dodaj do ulubionych

KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:13
KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ MOZE WTEDY PŁOCCZANIE BEDA MIELI WIECEJ
SZCZESCIA ZEBY SIE ZATRUDNIC A NIE ZROBIŁ Z ORLEN GAZ FIRME RODZINNA I
NIETYLKO.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:56
      ee firma rodzinna, z tego co wim to tylko pracuje jego szwagier, sprowadzony do
      Płocka następnego dnia jak został prezesem i zamieszkał w byłym mieszkaniu
      Andrzejka na Morykoniego
      • Gość: antydetektyw Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 14:57
        oj.klaudiusz, coś mi gazem pachniesz!
    • Gość: gazownik Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 15:01
      Tacy śmierdziele jak ty niech piszą tak dalej, to tylko patrzeć jak wszyscy
      będą pracować w Orlenie tylko nie płocczanie.Kołtuństwo!
      • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:35
        Klaudiusz masz racje ale jest rodzina SLD i druga rodzina vice prezesa
        CICHOCKIEGO
      • Gość: Krzysiek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 20:38
        Gazowniku a jak ty sie tam znalazłes co
        • Gość: gazownik Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 21:58
          mnie tam nie ma, choć może chciałbym .
          • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:10
            TO zrobisz tak najpierw trzeba polizac M.S. potem B.C. i pracujesz
            • Gość: Krzysiek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:46
              KLAUDIUSZ POGADAMY
              • Gość: Klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:59
                a o czy tu Krzychu gadać Andrzej R. to dupek.
                • Gość: gazraz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 22:45
                  Dupek to ty! Chyba masz etat bo ciągle jedno i w kółko,czyli o jednym i tym
                  samym piszesz na forum.Taki z ciebie polityk - kurdupel!
                  • Gość: Klaudiusz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 23:07
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 10:37
                    GAZRAZ BARDZO ŁADNIE SIE NAZWAŁES MASZ COS CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA Z DZIEDZINY
                    C3iC4
                    • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:37
                      KLAUDIUSZ
                      • Gość: Klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:41
                        jestem Krzychu
                        • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:45
                          CZY COS SŁYCHAC
                          • Gość: 2 Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.c151.petrotel.pl 11.10.04, 19:52
                            Chłopcze przestań sam ze sobą rozmawiać jest to conajmniej dwuznaczne.
                            Jeśli jesteś wrogiem Rokickiego to daj mu w zęby, to będzie załatwienie sprawy
                            po męsku.
                            • Gość: Klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:11
                              słuchy chodzą rózne, ale najważniejsze że 27 pażdziernika Andrzejek ma sprawę w
                              Żyrardowie o Dromost, może wtedy "Macan" go posunie, ale z tego co ja wiem to
                              on "Macana" za gardło trzyma ręka Oleksego. Będzie ciekawie, pewnie skonczy się
                              na tym że będzie kolejna komisja śledczads. gazu i m.in. Orlen Gazu.
                              • Gość: 2 Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.c151.petrotel.pl 11.10.04, 20:37
                                Nie myliłem się. Masz obsesję na punkcie Rokickiego. Lecz się człowieku, bo
                                jesteś chory.
                                • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:53
                                  SORKI NIE MOGŁEM ALE JUZ JESTEM MYSLE ZE ON NAS OPUSCI WCZESNIEJ
                                • Gość: 3 Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:54
                                  TY SIE LECZ 2
                                  • Gość: Klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:04
                                    Krzychu czyżby Andrzejek zatrudnił kogoć do "monitorowania" internetu. Z ego co
                                    wiem pracuje tam żonka aktualnego sekretarz SLD w Płocku niejakiego (ksywka)
                                    Maliniaka. Może czuwają - ale ich też wyczyszczą
                                    • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:12
                                      MASZ RACJE ZA KILKA DNI RADA NADZORCZA I BEDZIE CZYSZCZONKO
    • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 12.10.04, 06:55
      co tam Krzychu słychać na gazie, czy dalej w PGB rządzi Popławski i rozkłada
      firmę
      • Gość: ja krzysiulek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:23
        SIEMA KLAUDIUSZ NIEWIEM CO NA PGB ALE PEWNIE JAK ZAWSZE SPADEK
    • Gość: Jan Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.class146.petrotel.pl 12.10.04, 11:04
      Oj chyba Andrzejek nie przyjął do pracy że tak wylewasz pomyje na niego ale
      jeśli miał mieć takiego pracownika to podjął słuszną decyzję.tylko jak długo
      forum będzie służyło do niszczenia ludzi?
      • Gość: ja krzysiulek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:21
        JANKU OJ CHYBA LIZU LIZU ANDRZEJKA ALE JUZ NIEDŁUGO CZEKAMY DO WTORKU
        • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 13.10.04, 23:04
          gaz na stacjach 1,88 złotego, w butli 35 zlotych - ciekawe dla kogo Andrzejek
          pierze pieniązki i "skąd w takich cenach" kupuje gaz. Jak to sie stało że Orlen
          i Lotos przegrały przetarg na dostawę gazu?
    • Gość: kolega z ump Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: 193.59.95.* 15.10.04, 09:09
      A zapytajcie niejakiego wilmanowicza z Basela jak "kupił" mieszkanie od miasta
      w tym czasie gdy rządził tam rokicki z hetkowskim.
      Podpowiem, że bardzo tanio i nielegalnie.
      • Gość: ja krzys Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:57
        A Andrzejek buduje sobie dom niedaleko słupna i sie smieje
        • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 15.10.04, 13:01
          poprzedni prezes i vice też budowali a teraz mają sprawy w sądzie, oddadzą,
          oddadzą
        • Gość: 2 Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.c152.petrotel.pl 15.10.04, 13:19
          Na głupotę nie ma rady !!!!
          • Gość: ja KRZYSIULEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:19
            na twoją infantylnosc juz nic nie pomoze gosciu ale pewnie jak bys mogł to bys
            tez mataczył prawda od przybytku głowa nie boli tym bardziej jak z orlenu.

Klaudiusz mam racje GOSC brałby czy nie ???

• jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 15.10.04, 18:29
              większość ludków, jak się załapie do koryta lub czuje jego bliskość postępuje w
              myśl "11 przykazania"

"pier.....ol bliżniego swego, aż spadnie koszula z niego, jak spadnie z jednego
              pier.....ol drugiego" itd. do 40 milionów polaków.

smutne ale prawdziwe

w starożytnym Rzymie też tak bywało.
              • Gość: KRZYSZTOF Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:38
                siema czy mamy nowe wiadomosci co sie stanie 19 10 2004 na radzie nadzorczej
                Orlen Gaz
                • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 15.10.04, 18:40
                  na razie nie, a Andrzejek chodzi radosny w skowronkach, chociaż z Tygodnika
                  Płockiego był "przeciek" że Andrzejek jest juz historią.
                  sie ma
                  • Gość: ja Krzys Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:50
                    ciekawe czy bedzie taki radosny we wtorek z tajnych informacji wiem ze jego
                    vice Cichocki dogaduje sie z nowym vice Lubanskim i Rokicki opusci Orlen Gaz
                    • Gość: jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:00
                      Gość portalu: ja Krzys napisał(a):

> ciekawe czy bedzie taki radosny we wtorek z tajnych informacji wiem ze jego
                      > vice Cichocki dogaduje sie z nowym vice Lubanskim i

Rokicki opusci Orlen Gaz

chwała co o Wielki Ozyrysie, oby wszyscy chwalili cię po wszechczasy, a
                      podobizna twoja jaśniała niczym słonce na nieboskłonie
                      • Gość: JA KRZYS Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:06
                        i co wtedy zrobimy
                        • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 15.10.04, 19:40
                          Gość portalu: JA KRZYS napisał(a):

> i co wtedy zrobimy (pójdziemy na piwo)

jak "pójdzie" Rokicki to zaczną się podpierdalać L. z C. Jest więc szansa że
                          pójdą za Rokickim. A może wtedy ktoś się zdecyduje wybrać kompetentnego prezesa
                          i najlepiej z Płocka.

tak więc Krzychu jeszcze "popiszemy"
                          • Gość: JA KRZYSZTOF S. Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 14:39
                            SIEMA WIDZIAŁEM SMUTNA MINE ROKICKIEGO I CICHOCKIEGO NA PEWNO COS SIE SZYKUJE
                            • Gość: waldek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.class145.petrotel.pl 17.10.04, 17:17
                              Czytam te wypociny i myślę że najwyższy już czas powiadomić prokuraturę. O tylu
                              rzeczasz piszesz, że starczyłoby na kilka doniesień. Ale jeśli to tylko
                              maltretowanie, to należy spodziewać się doniesienia z drugiej strony. Oj będzie
                              wówczas zabawa. Może nareszcie ktoś odpowie za swoje słowa. Ustalenie pisarza
                              nie bądzie trudne.
                              • Gość: GOSC Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 19:31
                                Waldek kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien (ciesz sie praca)
    • Gość: Mieszkaniec Płocka Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:30
      Słuchaj waldek! Napewno jesteś skoligacony z kimś ze służby bezpieczeństwa
      negatywnie zweryfikowanym w 1990r. lub sam jesteś byłym s-bekiem, bo z takimi
      tylko zadaje się Rokicki. Dlatego jesteś niereformowalny i nic cię życie nie
      nauczyło (celowo piszę "cię" z małej litery, gdyż na taką zasługujesz).Z Orlen
      Gazu wyleci cała "rodzina" Rokickiego razem z s-bekiem Zielńskim, ktory jest na
      placóce we Wrocławiu i Pawłem Śliwińskim, który ukrył się w Gazie i czeka,
      aż "klimat" sie zmieni. Wszyscy zostaniecie zweryfikowani, a do pracy po
      znajomości miotła lub łopata bo tylko takie macie kwalifikacje. Jestem
      katolikiem i obca jest mi żądza odwetu, ale miejsce Rokickiego niestety jest w
      więzieniu!
      • Gość: KRZYSIEK Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:08
        KLAUDIUSZ!!!!!
        • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 22.10.04, 17:13
          co Krzychu??
          • Gość: Krzysztof Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 15:26
            co słychac
            • Gość: re Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 15:58
              popisać sobie do samego siebie już lepsze niż mówić sam do siebie.Ale pamiętaj
              to jest drugie stadium!
              • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 23.10.04, 16:23
                Krzychu poza panem z Orlen Gaz - Wrocław nic. Panowie we dwuch wracali do
                Płocka, no i bach - wypadek. Jedni mówią że jechał pan X. i to po pijanemu,
                pracownik miał wziąć wypadek na siebie, inni że to nie prawda. Coś ostatnio za
                dużo wypadków związanych z Orlen Gaz.
                Krzychu co za dupek wpierd...a nam się w dyskusję.
                • Gość: Krzysiek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:50
                  Jest okazja zeby kupic wiecej samochodów służbowych
                  • Gość: ORLEN GATE Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:53
                    Posłuchaj, wiele osób ma obecnie łaczę typu neostrada,więc odczep się i nie
                    mierz innych swoją miarą. Może Ty tak właśnie robisz, ale to nie znaczy, że
                    inni również nie mając co robić rozmawiają sami ze sobą na czatach. Więc jeśli
                    nie masz nic do dodania w temacie to poprostu nie pisz nic.
                    • jaa_klaudiusz Re: KRZYCHU !!!!!!! 26.10.04, 20:55
                      Krzychu daj "głos" mam informację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Gambaletto Re: Klaudiuszu !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:52
                        Co ciekawego masz do napisania? Czyżby cos sie dzialo po lwowskiej wycieczce?
                        Pewna Pani miala mine nie tegą...
    • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 27.10.04, 23:09
      Misiu. Długo ci każą pracować.Zamęczysz się biedaku.Czy to warto tak dla idei.
      • Gość: misiu Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:12
        dla satysfakcji że nie będzie czerwonej zarazy !!!!!!
        • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 27.10.04, 23:23
          Zapadłeś biedaku na czerwoną gorączkę.Lekarstwo jest tylko mało przyjemne.Bo
          to..sierp i młot.
          • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 27.10.04, 23:34
            abc - czyśbyś był przydupasem Rokickiego i trzymasz mu palec w dupie, przecież
            już niedługo prezesem Orlen Gaz będzie Lubański, nawet to zapowiedział
            oficjalnie Rokickiemu.
            • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 28.10.04, 07:05
              Andrzej R. podpadł mi tym że swoją polityką w Orlen Gazie doprowadził do
              totalnej podwyżki cen autogazu na stacjach. Ja teżnie rozumiem tego jak może
              iść w górę cena czegoś co mamy w nadmiarze i nie wiemy co z tym robić.
              Na przemysłowej w Płocku (Orelen Gaz) 1,89 złotego w Warszawie na "wjeżdzie"
              1,52 zł.
              • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 28.10.04, 07:59
                Nie jestem niczyim przydupasem Klaudiuszu.Jestem daleko od tego wszystkiego a
                Rokickiego ledwie znam.Orlen gaz nawet nie wiem gdzie dokładnie jest. Brzydzi
                mnie natomiast to co robią niektórzy na forum a w szczególności jak.Pokazują
                przez to swoją małość a to mnie zawsze drażniło.Nie ukrywam też /bo to chyba
                czujesz/,że mam poglądy lewicowe co nie znaczy, że wszystko co po lewej stronie
                bezktytycznie popieram.Wręcz przeciwnie.Parę razy nieźle mi się oberwało za to,
                że publicznie i otwarcie kontestowałem to co mi się nie podobało i z czym się
                nie zgadzałem . Ot i wszystko.
                • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 28.10.04, 08:21
                  przemyślę to
                  • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 28.10.04, 08:34
                    Nie miałem aż takich ambicji.
                    • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 28.10.04, 08:42
                      Gość portalu: abc napisał(a):

> Nie miałem aż takich ambicji.

zawsze trzeba słuchać ludzi z "boku" czasami to pozwala zastanowić się na
                      wieloma sprawami, a nie "mieć klapki na oczach"

mimo wszystko pozdrawiam
                      • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 28.10.04, 09:19
                        Klaudiuszu.Po Twoich odpowiedziach naszła mnie taka refleksja.Zastanowiłem się
                        czy dobrze robię wchodząc z Tobą w taką polemikę i jaką mam legitymację do tego
                        by moralizować, pouczać ,krytykować Cię czy jak jeszcze.Do tych wątpliwości
                        przyczynia się taka oto myśl: czy może to jednak dobrze, że ludzie swoje
                        poglądy i zachowania kształtują w empirycznej walce umysłów i stanowi to w
                        konsekwencji źródło ich rozwoju i sapiens.Mimo wszystko czy nie lepiej, ażebyś
                        Ty został sobą a ja sobą.Muszę jeszcze dokładniej nad tym pomyśleć. Szacunek.
                        • Gość: oj bi Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:38
                          podobno Andrzejka CBŚ wzieło na "warsztat"
    • Gość: Notorious Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:13
      ;P
      • jaa_klaudiusz Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! 10.12.04, 06:22
        podobno coś z akcyzą nie tak
        • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 08:06
          z znowu towarzystwo w Orlen Gaz przyszło do pracy i rozpoczęło pracę od
          przeglądu internetu. Wierne pieski donoszą i piszą. A po co jest formu, to
          odmiana "hajt parku" w Londynie (chyba się nie pomyliem w wymowie). No chyba że
          prezes sam na siebie pisze, sprawę w sądzie też ma.

lepiej wytłmaczcie dlaczego Auto Gaz jest taki drogi, czy to prawda że cena
          jest sztucznie zawyżana. A pewnie skończą się posty na Orlen Gaz na forum
          • Gość: waldek Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.c152.petrotel.pl 10.12.04, 10:09
            Jacek wszędzie widzisz pracowników Orlen Gaz. Wszystkich tych co mają inne
            zdanie niż ty traktujesz jak wrogów. Otórz nie jestem pracownikiem Rokickiego i
            nigdy nie byłem. Gdyby było jak piszesz to powinieneś zgłosić to odpowiednim
            służbom, aby podjęły stosowne czynności. Jeśli jesteś tego pewien to donieś do
            prokuratury.
            • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:19
              jesli nie jestes pracownikiem Orlen Gaz to skąd masz dostęp do słuzbowych
              informacji. Ale ja ci powiem przykre jest że pracownicy Orlen Gaz ujawniaja
              informacje i wynoszą kopie dokumentów aby załatwić sobie dobre pozycje
              u "następnej władzy", donosząc na aktualną. Może np. po to aby zostać członkiem
              zarządu.
              Mnie interesuje tylko to czy prawdą jest że cena gazu została w wyniku "zmowy"
              monopolisty sztucznie podniesiona, co idać na rynku. Co do reszty, to niech
              pracownicy Orlen Gaz, nie biegają na wyścigi do pewnego tygodnika na ul. 3 maja
              18
              • Gość: abc Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:24
                co to jest?
                • Gość: Gambaletto Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:18
                  ale co takiego?
                  • Gość: Baca Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 12:35
                    Co się dzieje? Jakieś dziwne informacje dochodzą do nas.
                    Czyżby pozbywano się "swoich" pracowników?
                    Szalenie interesujące!
    • Gość: XYZ Re: KIEDY ROKICKI OPUSCI ORLEN GAZ !!!!!!! IP: *.c155.petrotel.pl 31.01.05, 15:20
      ciekawe rzeczy piszecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka