Gość: Obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:18 Najpierw tańczące panienki z Włodkowica, teraz nowe kaczki...coż za ekscytujące miasto ten Płock patrząc na newsy gazety ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Nowe kaczki w zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:38 No w końcu admin dodał najważniejszą w dniu dzisiejszym informację o pogrzebie wiadomo kogo. Gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Nowe kaczki w zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:33 Szkoda, że nie napisali tego artykułu z kaczkami w stylu artykułu z kangurem, co brzamiło by mniej więcej: Gę, gę, gę, jestem nową kaczką, przyleciałam z przyjaciółmi i niech mi ktoś tylko spróbuje podskoczyć. Hehehehehe. Serio. Nie ma lepszych tematów? Dziś fragment drogi z Płocka na Sikórz/Brudzeń/Lipno przez Srebrną a za Mańkowem (przy zakręcie na Wyszynę - w tym "dole") był zamknięty. Chyba jakiś wypadek poważny, tam rzadko, ale zdarzały się takie, a Gazeta milczy i podziwia... kaczki. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płock Re: Nowe kaczki w zoo IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 20:41 Kaczki w ZOO! Sensacja! Ja nie mam nic przeciw umieszczaniu takich informacji w Gazecie. Ale naprawde są ważniejsze newsy. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Nowe kaczki w zoo 13.10.04, 20:42 Nie wspomnę już o tym , że podobno pojawił się płot przy domniemanej budowie centrum rozrywkowego na Podolszycach o którym już jest osobny wątek co w świetle setek postów które dotyczyły tej inwestycji zasługuje na miano WIADOMOŚCI TYGODNIA :-)))) Niestety GWP w tej sprawie też milczy ... Odpowiedz Link Zgłoś