Dodaj do ulubionych

WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:59
PODAJCIE NAMIAR NA JAKĄŚ FIRMĘ, KTÓRA SKUTECZNIE ZWALCZA KARALUCHY,

SPRAWA PILNA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 21:19
      www.busola.com.pl/Fi_137.html
      Pod tym adresem znajdziesz 5 firm, ktore moga ci pomoc w twym problemie.

Zycze szybkiej i skutecznej akcji.
      • Gość: asia Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:09
        jutro podam ci namiar na firme z wawy koledze w domu wydezynfekowali juz
        przeszlo 10 lat nie maja ich w domu firma iistnieje juz od jakis 15 lat na
        rynku warszawskim juz wielu osobom polecilam rok temu sama robilam i nie mam
        ani jednego jutro przyniose numer to ci dam pozattym on zawsze co jakies pol
        roku przyjezdza do plocka bo duzo jest chetnych koszt calego mieszkania okolo
        80 do 100 zl;)
        • Gość: Scin Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:31
          Jesli to ten sam gosciu o ktorym mysle to moge powiedziec ze to
          profesjonalista, slyszalem od znajomych, ze poleca go duzo znajomych :).
          Podobno daje nawet gwarancje ten koles (chyba nie na papierze), a znajomi moich
          znajomych twierdza, ze zadna gwarancja niepotrzebna, bo jest jednorazowa
          robota. Ten czlowiek ma swoj patent na jakis plyn i to jest bardzo dobry plyn
          • j04nn4 Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! 05.11.04, 11:55
            "Jesli to ten sam gosciu o ktorym mysle to moge powiedziec ze to
            profesjonalista, slyszalem od znajomych, ze poleca go duzo znajomych :).
            Podobno daje nawet gwarancje ten koles (chyba nie na papierze), a znajomi moich
            znajomych twierdza, ze zadna gwarancja niepotrzebna, bo jest jednorazowa
            robota. Ten czlowiek ma swoj patent na jakis plyn i to jest bardzo dobry plyn "

DOKLADNIE TEN MA JAKIS PATENT I KARALUCHOW PO PROSTU NIE MA :)

• Gość: ja Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:11
              Ludzie! Dajcie namiary na tego gościa!
        • Gość: anka Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:32
          Droga Asiu! miałaś podać ten numer. Bardzo proszę, podaj.
    • roman_j Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! 03.11.04, 21:50
      Firm żadnych nie znam, ale jakiś czas temu zaryzykowałem i kupiłem w kiosku
      środek na karaluchy, którego skuteczność przeszła moje najśmielsze oczekiwania.
      Co prawda na efekt trzeba poczekać dwa do trzech tygodni, ale efekt jest
      gwarantowany. Środek nazywa się "Higienia 94". Jest nietoksyczny.
      Powodzenia w walce życzę. :-))
    • Gość: antykaraluch Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: 81.190.171.* 04.11.04, 18:04
      ja swojego czasu znałem ten problem bo mieszkam na parteże a te pomimo tempienia nie chciały zniknąć, po prostu przychodziły nowe, przez 5lat się tego nie można było pozbyć, aż wkońcu trafiło w moje recę takie coś - zielona tabliczka - produkcji niemieckiej, nie pamiętam jak to miało: Glob.. coś, ale koniecznie musi być namalowane 7kółek - znaczy na 7drapieżników i musi być namalowany kararluch, jak żona przyjdzie to się spytam jak to się zwie
      pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:10
        Poprzedni gość wspomniał o zielonej płytce.Polecam i ja.Mam ten sam problem i
        jedynie one pomagają.Pytaj w sklepach o zielone płytki na karaluchy.
        • Gość: kasia Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:37
          ma ktoś telefon do tej warszawskiej firmy?
    • Gość: mucha Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:48
      ciekawe co karaluchry wymysla na ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka