Gość: cockroach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 20:59 PODAJCIE NAMIAR NA JAKĄŚ FIRMĘ, KTÓRA SKUTECZNIE ZWALCZA KARALUCHY, SPRAWA PILNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werdan Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 21:19 www.busola.com.pl/Fi_137.html Pod tym adresem znajdziesz 5 firm, ktore moga ci pomoc w twym problemie. Zycze szybkiej i skutecznej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:09 jutro podam ci namiar na firme z wawy koledze w domu wydezynfekowali juz przeszlo 10 lat nie maja ich w domu firma iistnieje juz od jakis 15 lat na rynku warszawskim juz wielu osobom polecilam rok temu sama robilam i nie mam ani jednego jutro przyniose numer to ci dam pozattym on zawsze co jakies pol roku przyjezdza do plocka bo duzo jest chetnych koszt calego mieszkania okolo 80 do 100 zl;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:31 Jesli to ten sam gosciu o ktorym mysle to moge powiedziec ze to profesjonalista, slyszalem od znajomych, ze poleca go duzo znajomych :). Podobno daje nawet gwarancje ten koles (chyba nie na papierze), a znajomi moich znajomych twierdza, ze zadna gwarancja niepotrzebna, bo jest jednorazowa robota. Ten czlowiek ma swoj patent na jakis plyn i to jest bardzo dobry plyn Odpowiedz Link Zgłoś
j04nn4 Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! 05.11.04, 11:55 "Jesli to ten sam gosciu o ktorym mysle to moge powiedziec ze to profesjonalista, slyszalem od znajomych, ze poleca go duzo znajomych :). Podobno daje nawet gwarancje ten koles (chyba nie na papierze), a znajomi moich znajomych twierdza, ze zadna gwarancja niepotrzebna, bo jest jednorazowa robota. Ten czlowiek ma swoj patent na jakis plyn i to jest bardzo dobry plyn " DOKLADNIE TEN MA JAKIS PATENT I KARALUCHOW PO PROSTU NIE MA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:11 Ludzie! Dajcie namiary na tego gościa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 13:32 Droga Asiu! miałaś podać ten numer. Bardzo proszę, podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! 03.11.04, 21:50 Firm żadnych nie znam, ale jakiś czas temu zaryzykowałem i kupiłem w kiosku środek na karaluchy, którego skuteczność przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Co prawda na efekt trzeba poczekać dwa do trzech tygodni, ale efekt jest gwarantowany. Środek nazywa się "Higienia 94". Jest nietoksyczny. Powodzenia w walce życzę. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaraluch Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: 81.190.171.* 04.11.04, 18:04 ja swojego czasu znałem ten problem bo mieszkam na parteże a te pomimo tempienia nie chciały zniknąć, po prostu przychodziły nowe, przez 5lat się tego nie można było pozbyć, aż wkońcu trafiło w moje recę takie coś - zielona tabliczka - produkcji niemieckiej, nie pamiętam jak to miało: Glob.. coś, ale koniecznie musi być namalowane 7kółek - znaczy na 7drapieżników i musi być namalowany kararluch, jak żona przyjdzie to się spytam jak to się zwie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:10 Poprzedni gość wspomniał o zielonej płytce.Polecam i ja.Mam ten sam problem i jedynie one pomagają.Pytaj w sklepach o zielone płytki na karaluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:37 ma ktoś telefon do tej warszawskiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: WALKA Z KARALUCHAMI - POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:48 ciekawe co karaluchry wymysla na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś