Gość: edzik IP: *.c151.petrotel.pl 16.11.04, 08:56 Witam!Czy ktoś może chodzi do ginekologa dr. Jędrzejewskiego?Chciałabym poznac opinie o tym lekarzu, bo zamierzam u niego sie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mamuśka Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:38 Prowadził moją ciążę przez kilka miesięcy. Może być. Pewnie inaczej prywatnie jak w Petroleku, ale ja chodziałam do Petroleku i nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:41 a co mozecie powiedziec o dr Bialeckim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:53 bardzo w porządku. Troskliwy si sympatyczny. Prowadził moją ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
aniabj Re: Ginekolog 16.11.04, 21:20 Gość portalu: edzik napisał(a): > Czy ktoś może chodzi do ginekologa dr. Jędrzejewskiego? Polecam zarówno w OrlenMedica jak i prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Re: Ginekolog 16.11.04, 21:49 Ja was laseczki mogę zbadać. Tylko mi się podmyć uczciwie, no i żadnych grubych paskud być nie może.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Ginekolog IP: *.class145.petrotel.pl 17.11.04, 13:33 dr Jędrzejewski wprawdzie nie prowadził mojej ciąży, ale przy następnej na pewno do niego się zgłoszę. Jestem mu bardzo wdzięczna za opiekę w szpitalu przy porodzie. Jedyny zainteresowany, bo np. dr Rybczyński - poszedł spać i nawet mnie nie zbadał twierdząc że trzeba czekać. Ja całą noc przechodziłam w strasznych bólach, dopiero rano się za mnie wzieli. Pozdrawiam Aha: typom wstylu : zwiędły fiut bardzo dziękujemy za pouczające wypowiedzi. Spadaj na drzewo albo przytnij sobie w drzwiach jak Cię swędzi - zboczeńcu. Nie musisz odpisywać bo nie mam ochoty tego czytać. PA Odpowiedz Link Zgłoś