g-i-tner 24.11.04, 13:34 Witam Gdzie w Plocku i bliskich okolicach tanio i dobrze poleruja maske samochodu??? Z gory dzieki za info. Pozdro Gitner Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzykador_wspanialy Re: Polerowanie auta 24.11.04, 14:02 Gdyby chodziło o sklepanie maski, to mógłbym ci polecić kilka adresów, ale polerowanie... Takich pieszczot tu chyba nikt nie uprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polerowanie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:47 tylko nie jedz do machowskiego na maszewo jak chcesz mniec dobrze spolerowane, moze myjnia za salonem samochodowym budmatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polerowanie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:44 Jedź do Kluge`go na Skarpie. Nie byłem, wiem że drogi, ale koledze super spolerowali. Odpowiedz Link Zgłoś
lepiks23 Re: Polerowanie auta 21.06.18, 02:49 Ja co prawda z polerowania nie korzystałem, ale polecam zadzwonić do Auto Serwis Rosiak w Nowej Wsi i dopytać (tel. 510-111-388), pewnie mają w swojej ofercię taką usługę, bo w końcu to warsztat blacharsko-lakierniczy. Dla mnie lakierowali maskę i spisali się na medal, a do tego nie zdarli ze mnie skóry, jeśli chodzi o cenę. Odpowiedz Link Zgłoś