Gość: ten pierwszy IP: *.c154.petrotel.pl 26.11.04, 22:15 może kiedyś byłeś dobry,natomiast teraz twoje próby pośrednictwa czytaj zarobienia bez wysiłku kasy są śmieszne.Przestań smolić cholewki do kobiety ,ona ma już kogoś,jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eMeF Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:50 To na górze to nie wiem co to... :) Ja napiszę tylko, że Światek raczej nie zadebiutował pod koniec lat 90-tych... Jasne, literówka. Jasne, czepiam się. Ale do ciężkiej cholery - to jest potencjalnie najlepszy dziennik w tym dziwnym kraju, a lokalne dodatki powinny świecić przykładem na pierwszej linii... Literówki? Hell no! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.c153.petrotel.pl 27.11.04, 08:17 uważm że nie ważna jest przeszłość świątka ale terażniejszość ,cwaniaczek pośrednik a gdzie ma kasę co zarobił wczasie swojej kariery gwiazdy-popłyneła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻERRY Cwaniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:25 Jak wiekszosc pilkarzy koncza kariere i mysla ze juz wszystkie rozumy zjedli a kase zamiast odlozyc przepuscili. Wrócił do Płocka bo go gdzie indziej nie chcieli po ilu latach dwudziestu szukal na sile zarobku a tu nic a teraz wielki gwiazdor może kiedyś tylko trzeba mu bylo pomyslec o przyszlosci a nie teraz na siłę się pchać z marnymi pomysłami. A może zrobi kobiecą drużynę hokeja mamy już lodowisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.c153.petrotel.pl 27.11.04, 21:12 a może klub z łukasiewicza dobrze poznał się na pseudo gwiazdorze i dlatego etatu nie otrzymał.Załóż lepiej drużynę pośredników nie pracujesz a z frajerów ciągniesz kasę,może tego nauczyłeś się w Widzewie i Korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwinny Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 01:05 A może przestańcie pierdzielić i dajcie człowiekowi się wykazać. W zyciu go nie pamiętam, bo jestem za młody, ale wkurza mnie takie pieprzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ-Chicago Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.client.comcast.net 28.11.04, 09:49 Ej ten pierwszy odpowiedz dlaczego ma nie smolic cholewek do dziewczyny co boisz sie ze bedzie jego ale z ciebie duren a ponadto dziwi mnie co was tak interesuja jego pieniadze czy je wydal czy je stracil to nie wasz zasrany biznes to sa lub byly jego ciezko zapracowane pieniadze a wam do tego wara mogl je wydac na prostytutki i chwala mu za to bo przynajmniej skorzystal a wy pilnujecie sie jednych dup i o efekt nie trzeba dlugo czekac po waszych nickach widac ze cos nie tak jest z wami czy przypadkiem plemniki nie zrobily wielkiego sustoszenia w waszych glowach a ponadto wylewajcie pomyje na waszych lderow z SlD to jest dopiero material medialny a Tobie Tadziu Swiatek zycze samych sukcesow nie przejmoj sie tymi nickami to pisza ludzie pelni zazdrosci,ktorzy uzurpoja sobie prawo do siedzenia w twojej kieszeni,rozporku itp to jest wlasnie obraz Polaka wstyd gdyz sam nim jestem ale niestety inaczej myslacy.Pozdrowienia dla tych co zyja nie obciazeni zawiscia,ktorzy patrza z radoscia jak innym sie powodzi i biora wzorce by moc dazyc do doskonalosci a pozostalym pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Kępiński Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:22 Szanowni Państwo dajcie spokój Tadeuszowi Świątkowi bo On jest tylko spłatą pewnych zobowiązań, a za karierę sportową należy mu się przynajmniej uznanie.W artykule jest istotniejsza informacja. Urząd miasta organizuje dla zakładów pracy płocką ligę halowej piłki. Impreza jest bezpłatna i prowadzona na wzór halowej piłki nożnej Miejskiej Ligi Biznesu, którą prowadzę w Płocku od sześciu lat. W chwili rozpoczynania działalności przez MLB, w mieście była tylko oferta dla wydziałów dawnej Petrochemii. MLB rozszerzała możliwości dla wszystkich płocczan, a jednym z założeń było samofinansowanie, a więc nie sięganie do kasy miejskiej. Urząd postanowił zrobić konkurencję prywatnemu przedsięwzięciu za pieniądze podatników. Koszt jednej edycji (9-12 tygodni) kształtować się powinien w granicach 25000 złotych. To jest pomysł jest co najmniej dziwny, bo jak można fundować bezpłatne rozgrywki zakładom pracy które posiadają fundusze socjalne na realizację potrzeb pracowników. Nawet studenci Politechniki symbolicznie płacą za rozgrywki. W większości są to bogate firmy, a szefowie niektórych z własnej kieszeni mogli by sfinansować takie rozgrywki. Oczywiście należy ich zrozumieć bo jeżeli mają coś za darmo to po co płacić. Wydaje się że komuś bardzo zależy by nawiązać bliższe kontakty z prezesami płockich firm. Dlaczego tak sądzę. Ponieważ sporo czasu temu złożyłem propozycję darmowej ligi halowej piłki dla młodzieży w kilku kategoriach wiekowych. Według oferty zarówno ja jak i Marcin Lig za swoje usługi nie chcieliśmy ani złotówki. Nie wykorzystano tego pomysłu, a przecież z pieniędzy podatników bardziej ten pomysł zasługuje na realizację. Może jednak się mylę, a takie postępowanie to nowa polityka społeczna MZOS. To wręcz rewelacyjna wiadomość dla miłośników sportu w Płocku. W kolejce do bezpłatnych rozgrywek są siatkarze, pływacy koszykarze, tenisiści, którzy do tej pory nie mają rozgrywek ponieważ nie było na to środków. Proponuję więc by osoby zainteresowane zgłosiły się do dyrektora Ganca z opracowanymi regulaminami i przepisami. Jeżeli potrzeba udostępnię regulaminy i przepisy dla poszczególnych dyscyplin (oczywiście gratis). Jeżeli jak wspominałem źle oceniłem inicjatywę MZOS to przepraszam, a nowa oferta dla płocczan w dziedzinie sportu i rekreacji była by na wskroś europejska, tyle że realizowana na styl wschodni. Skoro jednak nas stać, to czemu nie. Potraktujcie więc poważnie tak niebywałą ofertę, bo jeszcze się ktoś rozmyśli. Pozdrawiam wszystkich sympatyków sportu Grzegorz Kępiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.client.comcast.net 30.11.04, 02:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Tadeusz Świątek wrócił do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:58 Tadziu nieźle to sobie wykombinowałeś- drużyna kobieca. Zawsze byłeś pies na dupki. Żeby ci wyszło. Pozdro, sąsiad z Tuszynka. Odpowiedz Link Zgłoś