Gość: ONA_JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:05 Czy pan Irek pracujący w salonie Ona&On jest dobrym fryzjerem? Czy ktoś korzystała już z jego usług fryzjerskich? Poradźcie mi jakiego fryzjera wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Pan Irek z Ona& On IP: 80.41.222.* 29.11.04, 18:04 Jak jeszcze mieszkalismy w Plocku, to ja chodzilam regularnie do p. Magdy z tego salonu. Mi odpowiadalo i moge polecic. Siadalam na fotelu i mialam taka umowe z p. MAgda- ja jej ufalam, lubie zmiany, wiec za kazdym razem wprowadzalysmy cos innego. to byla moja najlepsza dotychczasowa fryzjerka! Ale nie wiem czego ty oczekujesz. Maz korzystal z uslug p. Beatki, ja sporadycznie tez. Obydwoje bylismy bardzo zadowoleni. Wiesz jak to jest z fryzjerami jednemu odpowiada ten innemu ten. trudno powiedziec jednak czy to jest ten dobry. Bo dobry dla kazdego znaczy co innego. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pan Irek z Ona& On IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:32 pan Irek nie jest zły, a na pewno jest przesympatyczny, natomiast jesli chodzi o umiejętności fryzjerskie to rzeczywiście polecałabym p. Monikę lub p. Beatę, chociaz ta ostatnia chyba już tam nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Pan Irek z Ona& On IP: 80.48.147.* 29.11.04, 23:57 Również polecam panią Magdę, dobrze strzyże i czesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Pan Irek z Ona& On IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 07:44 A gdzie mieści sie salon fryzjerski Ona&On? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovi Re: Pan Irek z Ona& On IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:55 nad reserved. ja lubilam chodzic do pani ani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Pan Irek z Ona& On IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 30.11.04, 19:17 1. P. Irek jest OK 2. P. Beata też OK - tyle, że już nie pracuje w ona&on 3. P. Ania jest OK Tyle wiem z doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś