Gość: jestem tu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 23:40 Poszukuje namiarów na tegoroczne bale sylwestrowe w Płocku, jesli ktos ma i poda je tutaj,to bede wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: bal sylwestrowy 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:22 a może Hotel Angielski - cudne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem tu Re: bal sylwestrowy 2004 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 09:02 miejsce cudne, ale nic poza tym. Cena kosmiczna, jedzenie tam jest marne, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: bal sylwestrowy 2004 03.12.04, 09:13 miejsce cudne, hehehe nie wiem jak mozna nazwac cudna restauracje, gdzie w menu jest po 15 dan kazdego gatunku (mam na mysli mieso, zupy, ryby itp), a gdy dochodzi do zamowienia, to kelner niezmniennie odpowiada "nie ma", "nie ma", "a moze cos z ryb? - nie polecam" w dobrej restauracji jest tylko kilka poslkow do wyboru z dwoch powodow: 1. kucharz staje sie mistrzem w przyrzadzaniu tych samych posilkow 2. jedzenie jest swieze musze przyznac, ze tworzac ten lokal ktos bardzo sie staral, ale oprocz dobrych intencji powinien jeszcze starac sie bywac w dobrych restauracjiach, zeby stworzyc naprawde "cudne miejsce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem tu Re: bal sylwestrowy 2004 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 11:42 okreslenie "miejsce cudne" uzylem w ironicznie w celu zripostowania poprzedniej wypowiedzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś