Dodaj do ulubionych

Lodowisko coraz gorsze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:33
Stan lodowiska coraz gorszy, a ceny biletow te same. Dlaczego mam placic za
tak przygotowane lodowisko, nie powinno mnie to chyba obchodzic ze nie ma
firmy z przetargu przygotowujaca stan lodowiska. Obnizyc ceny biletow albo
calkiem wycofac do czasu az stan lodowiska bedzie taki jki powinien byc
naprawde. ZNOWU ZBYT WSZYSTKO BYLO PIEKNE !!!!
Obserwuj wątek
    • ciach_spaw_benz Re: Lodowisko coraz gorsze 07.12.04, 22:27
      Gość portalu: plocczanin napisał(a):

> Stan lodowiska coraz gorszy, a ceny biletow te same. Dlaczego mam placic za
      > tak przygotowane lodowisko, nie powinno mnie to chyba obchodzic ze nie ma
      > firmy z przetargu przygotowujaca stan lodowiska. Obnizyc ceny biletow albo
      > calkiem wycofac do czasu az stan lodowiska bedzie taki jki powinien byc
      > naprawde. ZNOWU ZBYT WSZYSTKO BYLO PIEKNE !!!!

Nabierz do wiadra zimnej wody. Za wychodkiem (w którym się załatwiasz) zrób
      swoje lodowisko. Poczekaj na mróz. Będziesz miał za darmo, buehehehehehhee
      • Gość: sfinks Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:42
        wlasnie niedawno wrocilem i faktycznie polowa lodowiska w oplakanym stanie ,
        gdzie jest maszyna do gladzenia lodu , kupiona podobno juz jest??
      • Gość: plocczanin Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 05:21
        Ale ja chce placic za to z czego korzystam, tylko uwazam ze teraz
        sprzedaja "niepelnowartosciowy towar" za normalna cene nie informujac o tym.
        Jak jestes taki cwany i mialbys placic Ci za goraca wode a mialbys tylko letnia
        w kranie to placilbys ?? nasz MIleszczak zrobil huczne otwarcie i w ogole, a
        teraz nas po prostu oszukuja !!!
      • Gość: gut Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.ump.pl / *.pl 10.12.04, 15:53
        Nie jest tak żle.
    • Gość: tadur Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:00
      faktycznie lodowisko nie przygotowane a pobieraja oplaty tak jak bybylo
      wlasciwie przygotowane. Do czasu kiedy bedzie maszyna wyrownowujaca lod powinny
      byc bilety tansze !!!
      • Gość: rec Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 19:00

Gość portalu: tadur napisał(a):

> faktycznie lodowisko nie przygotowane ..

..gorące piwo z sokiem and kiełbaska z rożna and jazdę za darmochę
        dostaniesz : ...w następnej kadencji . Bądź cierpliwy.

• Gość: bobby Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:13
      zauwazylem ze GWyborcza ma jakis uklad z JKM MM bo co drugi dzien pisze o tej
      marnej slizgawce. co by ludzie nie zapomnieli ze jest i ze to dzieki JKM
      • Gość: rec Re: Lodowisko coraz gorsze IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 19:15
        ..wężykiem ,wężykiem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka