13.05.02, 16:18
Pytanie

Auchan to bardzo wielki sklep. (Tak wielki nawet ze kasierki chodza na
rolkach!!!!)
Mozna tam wszystko kupic. Jednak nieraz zastanawiam sie dlaczego... tylu nam
naprawde potrzeba? Dla mnie wystarczy jakas zupa, herbatka i juz, ale jednak...

aga.
Obserwuj wątek
    • pinch Re: Auchan 14.05.02, 08:12
      agnieszka_grzumowska napisał(a):

> Jednak nieraz zastanawiam sie dlaczego... tylu nam
      > naprawde potrzeba? > aga.

Z tego co pamietam z przedmiotu ekonomia jedno z jej praw "glosi": "Potrzeby
      ludzkie sa nieograniczone".
      Ale kto tam prawdy dojdzie...;-)))
    • Gość: PRL Re: Auchan IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 07:26
      To moze cofnac czas i przeniesiemy sie do epoki kiedy w sklepach byl tylko ocet
      i to tez wystarczalo ;-)
      • agnieszka_grzumowska Re: Auchan 15.05.02, 09:32
        Gość portalu: PRL napisał(a):

> To moze cofnac czas i przeniesiemy sie do epoki kiedy w sklepach byl tylko ocet
        > i to tez wystarczalo ;-)

masz racje, choc na razie mi sie wino bardziej podoba... ;-)))

Aga
    • Gość: Strucho Re: Auchan IP: *.petrotel.bptnet.pl 15.05.02, 13:47
      Sądzę, że duży wybór to jest powód dla którego z otwartymi rękami witam
      supermarkety. Już parę lat poluję na lampkę do komputera, którą parę razy
      widziałem to tu to tam, ale nigdzie nie mogę jej dostać. Zobaczymy co mi OBI i
      NOMI zaoferują.
      • agnieszka_grzumowska Re: Auchan 15.05.02, 14:29
        Gość portalu: Strucho napisał(a):

Zobaczymy co mi OBI i
        > NOMI zaoferują.

Tez jestem bardzo ciekawa na to, aczkolwiek wydaje mi sie ze OBI ci na pewno nie
        zaoferuje Ci takiej lampki, bo tam wszystko dla domu i ogrodu, ale jezeli twoj
        computer stoi w ogrodzie to moze tak...
        No i NOMI, ach zobaczymy... Wiesz, szczescie zycia nie tylko zalezy od lampek dla
        komputerow.

Aga

• Gość: WK Re: Auchan IP: *.pw.plock.pl 15.05.02, 14:55
      Dla mnie tak duzy wybor towarow to swietna rzecz. Czsem trzeba zrobic zakupy a
      nie ma na to czasu. Wtedy supermarket w ktorym przez 20 minut mozna kupic to co
      jest potrzebne jest idealny. Najbardziej podobalo mi sie kupowanie prezentow na
      Gwiazdke. W poprzednich latach zajmowalo to dwa dni chodzenia po sklepach w
      tlumie ludzi i i tak nigdy nie udalo sie kupic tego co chcialem. W tym roku
      niespodzianka. W godzine kupilem wszystko co chcialem a kolejki przy kasach nie
      byly duzo wieksze niz w normalny dzien. Jednak to jest profesjonalny handel i
      nawet jesli ma sporo wad to zalet jest wg mnie duzo wiecej.

Wojtek
      • agnieszka_grzumowska Re: Auchan 15.05.02, 15:15
        Gość portalu: WK napisał(a):

>Najbardziej podobalo mi sie kupowanie prezentow na
        > Gwiazdke. W poprzednich latach zajmowalo to dwa dni chodzenia po sklepach w
        > tlumie ludzi i i tak nigdy nie udalo sie kupic tego co chcialem. W tym roku
        > niespodzianka. W godzine kupilem wszystko co chcialem a kolejki przy kasach nie
        > byly duzo wieksze niz w normalny dzien.

aha, no to sie ciesze, tylko... gdy kupujesz komus prezent na Gwiazdke, to masz
        to moim zdaniem zrobic calego serca, takze naprawde kupic najladniejsza rzecz i
        jezeli szukanie trwa 1 dzien lub 2 dni to niech trwa ale bedziesz wtedy mial
        bardzo ladny prezent i nie "cos szybkiego" Auchana bo to od razu widac. Tak
        mysle...

Pozdrowionka od
        Agnieszki

• Gość: WK Re: Auchan IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 17:22
          agnieszka_grzumowska napisał(a):

> Gość portalu: WK napisał(a):
          >
          > >Najbardziej podobalo mi sie kupowanie prezentow na
          > > Gwiazdke. W poprzednich latach zajmowalo to dwa dni chodzenia po sklepach
          > w
          > > tlumie ludzi i i tak nigdy nie udalo sie kupic tego co chcialem. W tym rok
          > u
          > > niespodzianka. W godzine kupilem wszystko co chcialem a kolejki przy kasac
          > h nie
          > > byly duzo wieksze niz w normalny dzien.
          >
          > aha, no to sie ciesze, tylko... gdy kupujesz komus prezent na Gwiazdke, to masz
          >
          > to moim zdaniem zrobic calego serca, takze naprawde kupic najladniejsza rzecz i
          >
          > jezeli szukanie trwa 1 dzien lub 2 dni to niech trwa ale bedziesz wtedy mial
          > bardzo ladny prezent i nie "cos szybkiego" Auchana bo to od razu widac. Tak
          > mysle...

Ja dlugo sie zastanawialem nad tym jaki prezenty chce kupic. Jak poszedlem do
          Auchana to prawde mowiac liczylem, ze kupie jakies kosmetyki w "Ina center" i
          moze jeszcze cos w supermarkecie. To jaka byla oferta zabawek, ksiazek, albumow
          itd. na prawde mnie zaskoczylo. I jak sie zdarlo metki z cena to nie bylo zadnej
          roznicy miedzy ksiazka z Auchan czy z ksiegarni. Album ze zdjeciami z filmu LOTR
          tez byl taki jak chcialem i do tego tanszy.

A ze jest tam tez masa tandety to inna sprawa. Wg mnie jak wiesz co chcesz kupic
          to jest to swietny sklep. Jak idziesz bez konkretnej potrzeby i kupujesz jakies
          g... bo akurat jest "promocja" to chyba nie o to chodzi.

Pozdorwienia

Wojtek

• Gość: kiki Re: Auchan IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 19:50
      Dajcie polakom zarobic a nie francuzom iinym to wielka lipa

WSZYSTKO JEST PRZETERMINOWANE.

WSZYSTKO JEST PRZETERMINOWANE I SMIERDZI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka