Dodaj do ulubionych

ZNALEZIONO PIESKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 01:04
W piątek (17.12.2004) ok. godz. 11:00 w okolicach ul. Kwiatka znaleziono
suczkę kundelka. Piesek ma miesiąc może dwa. Jest umaszczenia jasnobrązowe z
czarnym pyszczkiem. Jest bardzo pogodna i skora do zabawy, jednak tęskni za
swoim właścicielem. Jeżeli właściciel nie znajdzie się w ciągu kilku dni będe
zmuszony oddać pieska do schroniska. Wiadomość pod nr tel. 0-505-46-48-50.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 14:31
      A nie możesz poszukać nowego właściciela.
      Do schroniska to wyrok.
      Ja bym sobie nie wybaczyła.
      • Gość: Paweł Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:10
        Uwierz, że szukałem nowego właściciela. Ale niestety. Sam nie moge jej
        zatrzymać bo mam już psa i kota. Wszyscy których pytałem mówile, że fajna,
        fajna, pogłaskali, ale przygarnąć nie chcieli. Ja też nie jestem zadowolony z
        tego rozwiązanie, ale nie mam innego wyjścia.
        • Gość: M. Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:03
          Zrób pieskowi zdięcie i prześlij do jak największej ilości znajomych i poproś o
          przesłanie dalej.

Zwierzątko musi znaleźć dom!!!!

• Gość: Paweł Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:42
            Już to zrobiłem. Na mieście też wisza ogłoszenia. Podaj adres to wyśle i Tobie.
            • Gość: M. Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:06
              ni_ca@o2.pl
    • Gość: M. Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 17:09
      I co bez odzewu :)

Śliczna sunia, ale chyba nie ma szczęścia.
      • Gość: Paweł Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:34
        Ano śliczna. Ale co z tego. Naprawde ciężko znaleźć kogoś kto ją przygarnie.
        Ludzie mówią, że to obowiązek. Zgadza się. Ale to również przyjemność. A moim
        skromnym zdaniem jest duża przewaga przyjemności. Ale to kwestia gustu.
        Niestety nikogo jeszcze nie znalazłem. Szukam nadal. Wierze w "magie świąt".
        Mam nadzieje, że się nie przelicze.
        • Gość: M. Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:51
          Ja rozesłałam też, ale zero odzewu :)

Musi być ktoś kto ją zechce!!!!!
          Może jeszcze inne sposoby.
          Np przez gg znaleźć ludzi z Płocka i rozesłać, spam ale jak w dobrej wierze to
          warto :)
          • Gość: TeDe Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:06
            Warto, Warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Paweł Re: ZNALEZIONO PIESKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:47
      Ha, ha. UDAŁO SIĘ.Piesek znalazł dom. Ale niespodzianka. Znalazłem osobe, która
      chciała wzięć pieska, który niestety juz przebywał w schronisku, pojechałen
      żeby go zabrać, a tu się okazuje, że już ktoś go wziął. I to miesiąc temu.
      Wiedziałem, że jeśli ktoś czegoś bardzo chce i się nie poddaje to w końcu mu
      się to uda. Zgodnie ze swoim postanowieniem, że jak piesek znajdzie dom -
      RZUCAM PALENIE. Innych też zachęcam. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka