Gość: aa IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 19.12.04, 19:04 średnie co - bo chyba nie wykształcenie. Co najwyżej średni iloraz IQ (<80)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bodzio34 Re: Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:20 Jestem przekonana że 3/4 z nich nawet podstawówki nie skończyło, widac to na pierwszy rzut oka jak wsiadają do autobusu, jak sie zachowuja, jak wyglądają.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc.dr hab Re: Micros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:51 W to, że są doskonale wyszkoleni to nie wątpię... tyle, że szkoleni byli w wułudzaniu (bo inaczej tego chyba nazwać nie można) kasy od dzieci, a to juz jest czyste sku...rwysyństwo. I jakoś nie przekonuje mnie tłumaczenie pana prezesa, że nie mają zadnego wplywu na to co robią "pracownicy" firmy kontrolującej, no chyba, że się wzięło małe co nieco od tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Micros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:41 W sumie kazdy chce zarobic... im by sie przydalo po mordzie zarobic. Wielka mi firma kontrolerska, kanary zawsze byly kanarami. Odpowiedz Link Zgłoś