Dodaj do ulubionych

Będzie prywatyzacja PEC

29.12.04, 22:08
Pan prezydent zapomniał jeszcze dodać, że dzięki panu Lewandowskiemu PEC może
być naprawdę łąkomym kąskiem. Na posiedzeniu jednej z Komisji RM (w tej chwili
nie pamiętam dokładnie której), pan Lewandowski chwalił się, że wywalczył,
żeby Park Technologiczny był zaopatrywany w ciepło nie bezpośrednio, ale za
pośrednictwem PEC-u. Szkoda było fatygi, bo zanim spółka na tym skorzysta,
przestanie być własnością miasta. :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: wróż Re: Będzie prywatyzacja PEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:08
      A jak Hetkowski chciał prywatyzować PEC to był be, a teraz wszystko jest ok, i
      załoga jakaś taka maluteńka, przepadła po kątach i cichutko ledwo dyszy....
      • Gość: długopisem Nie podoba mi się ten pomysł IP: 81.190.171.* 29.12.04, 23:33
        Ci złodzieje wszystko wyprzedadzą za marne grosze o detną coroczne wpływy dochodowe
        • Gość: rak Re: Nie podoba mi się ten pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:42
          I znowu daje o sobie znać "prawo i sprawiedliwość" obecnej ekipy - ciekawe ile
          akcji dostanie obecny zarząd spółki. A warto się zastanowić czym 100%
          prywatyzacja grozi mieszkańcom.
          • Gość: Gość Re: Nie podoba mi się ten pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:07
            Jest kilka osób w PEC-u co rozumią problem i są odważni, ale reszta to tak jak
            w KM boją się tylko,czy warto się bać? pozdrawiam Bohaterskich Związkowców
            przewodniczącą T Młodzik i A Serka.
            • Gość: Lolek Re: Nie podoba mi się ten pomysł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:48
              W normalnym kraju mieszkańcy nie płacą za wodę, prąd i ciepło.
              Tak jest w Szwajcarii i po części w Belgii.
              A już napewno miasto nie sprzedaje zakładów komunalnych obsługujących
              mieszkańców.
              Jest to własność ludzi zbudowana z ich pieniędzy-podatków.
              • szczerbaty_alfred Re: Nie podoba mi się ten pomysł 31.12.04, 19:37
                A już napewno miasto nie sprzedaje zakładów komunalnych obsługujących
                > mieszkańców.
                > Jest to własność ludzi zbudowana z ich pieniędzy-podatków.
                Ale wtedy się wziątków nie da wziąć. A tak można chałupę w imielnicy dokończyć
                i wiolę uposażyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka