dod3d 09.01.05, 06:54 JAK WAM SIE PODOBALA STUDNIOWKA W JAGIELLONCE?? CO SADZICIE O ZESPOLE, CATERINGU, ORGANIZACJI I OGOLNIE O CALEJ IMPREZIE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojciech Re: STUDNIOWKA W JAGIELLONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:28 Jak 100!!?? Zajebiscie po prostu i tyle! Disco Polo rulez ale z Hej sokoly to pzesada byla:P:P:P zarcie.. hmm nie wiem glodny bylem to jadlem;) hehe ale krotko bylo, za krotko jeszcze bym sie pobawil... heh no i pozdro dla Malej Krzykalskiej!! hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonczyk Re: STUDNIOWKA W JAGIELLONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:04 Zgadzam sie z Wojciechem w całej rozciągłośći :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo(frodo) Re: STUDNIOWKA W JAGIELLONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:48 Studniówka była super. Zespół i firma kateringowa były wporzadku ale najważniejsza to ta atmosfera. Nogi mnie bolą więc to jest dowód że dobrze sie bawiłem. Dokładam sie do pozdrowień Wojciecha. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszq2 Re: STUDNIOWKA W JAGIELLONCE 12.01.05, 23:06 Gość portalu: Przemo(frodo) napisał(a): > Nogi mnie bolą więc to jest dowód że dobrze sie > bawiłem. przecież tańczyć frodo nie umiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Jaga Re: STUDNIOWKA W JAGIELLONCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:14 jakby to ująć jak najkrócej było zajefajnie, prawda? 3F pozdrawia 3C Odpowiedz Link Zgłoś