Dodaj do ulubionych

(BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:15
Płocki sąd zniszczył niewinnego człowieka. To adres do specjalnie stworzonej
strony, która opisuje całą historię - www.temidaplock.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.net.gov.bc.ca 13.01.05, 09:19
      Z przedstawionych nagran jasno wynika zes zboczek i cham, zatem o co ci chodzi?
      Krystyna nie mogla inaczej.
    • Gość: :O Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:20
      upsledzony babsztyl.... sedzia tyz!
      (opierajac sie na przedstawionym materiale)
      • Gość: Krystyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.net.gov.bc.ca 13.01.05, 11:35
        Nieprawda. Mamy tu tylko przedstawienie jednej strony, b...ardzo mocno zmanipulowane.
        Pani Ewa ma tylko bardzo wrażliwą duszę jak każdy poeta i dyrektor, wychowawca młodzieży lub sędzia Krystyna P.
    • Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 11:44
      ..niech na całym świecie..
    • Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 11:47
      P.S.

Wolę już ławeczkę i .pyfko..
      • Gość: denaturat Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:43
        To idz i sie zechlaj tumanie
        • Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.visp.energis.pl 13.01.05, 19:33
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: denaturat napisał(a):

> To idz i sie zechlaj tumanie

Wolę już właśnie to niż to g..no co ci zboczeńcy tu odstawiają. Może jeszcze
          mam im współczuć?!Do Tworek ich.. Młodego chłopaka tylko szkoda.
          • Gość: swiadek Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.51.198.* 13.01.05, 21:02
            tak sie sklada ze znam tą rodzinę i sytuacje. domyslilem sie o kogo chodzi
            przegladajac ta zrobiona stronke. Kobita ma naprawde cholernie nierowno pod
            sufitem, czesto bywajac u Nich w domu bylem swiadkiem wszczynanych przez nią
            awantur. Z synem Janka kiedys sie przyjaznilem wiec moge cos niecos o tym
            powiedziec. przykro ze tak daleko to zaszlo....
            • Gość: virgo Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 13.01.05, 21:10
              to bardzo przykre co spotkało tych dwóch mężczyzn....bardzo im współczuję....
              krystyna nie dowieża temu co zobaczyła ale to normalne.... kiedy dowiadujemy
              się prawdy o ludziach, których wydaje nam się, że dobrze znamy przeżywamy szok.
              tak jak rodzice dzieci narokomanów....muszą zobaczyć naćpane dziecko żeby
              uwierzyli...sama zmieniłam wyobrażenie o kilku osobach pod wpływem odkrytych
              przeze mnie faktów....może krysiu nie uwierzysz....ale nigdy już nie będziesz
              pewna.....
    • Gość: HANNA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 23:51
      To straszne!Żeby kobieta postępowała w ten sposób!Pobić inną kobietę i jeszcze
      te okropne wyzwiska.Jak taki człowiek mógł kiedykolwiek w oświacie pracować.To
      skandal.Sama mam 7 letniego syna i jak pomyślę,że tacy ludzie zamiast za
      dręczenie własnej rodziny w więźniu siedzieć mogą wpływać na wychowanie
      młodzieży to mi się klawiatura zacina.....
    • roman_j Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... 14.01.05, 09:23
      Nie do wiary...
      Ale ja wierzę, że tak mogło być. Sam zetknąłem się z podobną sytuacją, ale tam
      sprawy nie zaszły tak daleko. Może autor tej strony powinien spróbować
      zainteresować tematem np. red. Jaworowicz ze "Sprawy dla reportera"? W końcu
      rzecz dotyczy także postępowania przedstawicieli wymiaru sprawiedliwości, które
      trudno uznać za bestronne.
    • Gość: kalia Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 148.81.8.* 15.01.05, 12:43
      Przykre to. Takie "kobiety" powinno się izolować. Znęcanie psychiczne gorsze
      jest od więzienia. Sama jestem kobietą i wstyd mi po obejrzeniu tej strony za
      nasz "gatunek". Być może jestem w stanie wam nieco pomóc. Skontaktuje się na
      waszą skrzynkę.
    • Gość: rekurator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:13
      Otarłem się swego czasu o znajomość z tą kobietą. Może nie bezpośrednio, ale
      jednak. Szybko się to skończyło -na szczęście. To człowiek, który w
      każdym "widzi interes", przy czym sam uważa, że każdego można "urobić", a jak
      się urobić nie da to kupić. To co zobaczyłem na stronie temidaplock przeszło
      jednak moje wyobrażenia. Jak działa nasz system prawny nawet nie będę
      komentował. Czemu takich ludzi nie karze się z taką samą bezwzględnością jak
      oni sami?!
      • Gość: kontratyp Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 22.01.05, 23:12
        czy sędzia krystyna p. nie powinna przestać pracować w płockim sądzie
        powinno się ją chyba na badania psychiatryczne skirować
        no to się z żoną dogadały
    • Gość: paragra Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 22.01.05, 23:14
    • Gość: paragraf Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 22.01.05, 23:17
      Powinien Pan może zwrócić się o pomoc do Ministerstwa Sprawiedliwości,to co z
      Panem uczyniono to zwykłe sku..syństwo!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: noc-nick Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:55
      znam ta babe! Jak ja gdzies na osiedlu widze to zmieniam chodnik na inny.
      Strach jej po prostu. Wzrokiem zabija. Po co to lazi po ziemi i zycie innym
      truje. Juz o niej sie tu od dawna gada.
    • Gość: dida Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 02:26
      Aż strach pomyśleć co może spotkać człowieka jak wpadnie w jakieś zawirowania
      życiowe i stanie przed sądem. "Wszystko się może zdarzyć".
    • Gość: - Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:11
      Współczucie to chyba w tej sytuacji za mało. Dlaczego wcześniej nie
      uwolniliście się z tego bagna?
      • Gość: next Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 09.02.05, 22:36
        ...ufffff.trochę już zaczyna się mówić o przekrętach PRL-owskiego sądu.nawet
        ostatnio na jedynce TV został temu poświęcony program kabaretowy.tak właściwie
        to ta kobieta ma faktycznie nieludzki i chory umysł,ale nie było by tego bagna
        gdyby jej nie poparł sąd.podobno na sto spraw rozwodowych zalożonych przez
        facetów z orzekaniem o winie tylko dziesięciu wygrywa.ciekawe też czy sędziowie
        są badani przez psychiatrów...posiadacze broni są badani co pięć lat.pozdrawiam
        cię umęczony czlowieku.
    • Gość: obzerator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:02
      Ten kraj gnije od środka. Wszystko na głowie stoi. Jak widać nawet
      sprawiedliwości nie ma gdzie szukać.
    • Gość: Katarzyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:07
      Wierzę w każde słowo z tego co przeczytałam. Właśnie wychodzę z "zasadzki"
      jaką "przygotował" dla mnie Płocki sąd. Jak dobrze, że za kilka tygodni już nie
      będzie mnie w POLSCE. Wolę być na obczyźnie, ale wiedzieć, że żyję godnie.
    • Gość: kobieta Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:35
      Jestem kobietą,brak mi zupełnie słów żeby wyrazić mój smutek, żal, że życie
      pisze tak okrutne scenariusze, wydawałoby się że to faceci zdolni są do takiego
      bezeceństwa, nic pozostaje mi tylko Tobie współczuć i dzieciom, ale nie trać
      wiary w ludzi, są PRAWDZIWI LUDZIE, tylko trzeba mieć szczęście żeby na nich
      trafić. Ja dostałam od życia przez faceta, jednak nie aż tak okrutnie.Trzymaj
      sie.
      • Gość: LAWA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.05, 15:10
        ŻYCIE W TYM KRAJU JEST OKRUTNE!!PO CO TAKI SĘDZIA ZOSTAJE SĘDZIĄ NIECH ZOSTANIE
        ADWOKATEM I ZARABIA KROCIE.NIE BĘDZIE MUSIAŁ BRAĆ ŁAPÓWEK ŻEBY MIEĆ JESZCZE
        WIĘCEJ PIENIĘDZY.WTEDY STRONNICZOŚĆ BĘDZIE WSKAZANA BO ADWOKAT MUSI BRONIĆ
        SWEGO KLIENTA.TAKA SĘDZIA NIE MA SUMIENIA PRZEZ CO NISZCZY ŻYCIE NIEWINNYM
        LUDZIOM.JEŚLI ŻYCIE TO FORTUNA TO NA PEWNO JESZCZE SPOTKA JĄ KARA ...
    • Gość: kiki700 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 23.03.05, 23:01
      ech, brak słów!!! i strach żyć!
      • Gość: DorotkaPsiaKotka Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 02.04.05, 22:43
        dokładnie. nic tylko wydylować. nic tu po Nas - Polacy!
    • Gość: denWIO2000 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 14.04.05, 22:37
      O kurxxx co za syf. Mafia wszędzie, skorumpowane rumpy w sądach. Człowiekiem
      rządzi pieniądz -wiadomo to nie od dziś. Czasami przydałby się tu ktoś taki jak
      liberator.
      • Gość: *** Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:04
        Ciemna Strona Feminizmu !
    • Gość: Krucha2000 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 06.06.05, 21:46
      ech - nic lepiej nie będę pisała.
    • Gość: skazany Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.c152.petrotel.pl 08.06.05, 08:44
      zamknąć sąd do pudła
      • Gość: prawnik Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 13.06.05, 22:27
        jeszcze ten sąd odszczeka to wszystko co ci zrobił.kiedyś się wezmą za takie
        pieprzone kuropatwy jak twoja eks i ta mściwa sędzia ...
        • Gość: prawda Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 03.07.05, 19:57
          EWA D TO NIE KOBIETA, TO POTWÓR Z UPIORNEGO FILMU...
          • Gość: troll Kompletny idiota IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 06:51
            Ewa to rozsądna kobieta, tylko trafiła na chłopa idiotę i pijaczynę. Po tym
            watku też widać, że to kompletny idiota.
    • Gość: ...kropka... Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 27.07.05, 22:31
      Kraj zgniły i plugawy jak Twoja żona. Żyć się człowiekowi odechciewa jak
      pomyśli, że w razie czego nie może szukać sprawiedliwości. Chyba trzeba ją
      wymierzać samemu...
      • Gość: kodeks Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:13
        tak,w naszym kraju powinniśmy wrócić so samosądu, bowiem wszelkie warunki
        socjalne w jakich żyjemy, przypominają początek XIXw,a sądy za łapówki
        sprzedają wszelkie prawo. to czemu nie odwołać się do starych, "dobrych
        zwyczajów".Przydałaby sę jakaś "ręka" sprawiedliwości na taką "Krysię"
        Nie martw się mówią, że pan bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.......
        • Gość: terrorysta Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:32
          Wchodząc do "naszego" sądu zaczynam rozumieć terrorystów. Mam ochotę odpalić
          tam 5kg bombę z gwoździami poświęcając własne życie. Po prostu bezsilność jaka
          człowieka ogarnia po wpadnięciu w to bagno odbiera rozum. Co gorsza -
          dzisiejszy wizerunek sądu to nie tylko chory system! To także CHORE urzędniczki
          (czyt. "sędziny"), które powinny być w sądzie co najwyżej sprzątaczkami (choć i
          tak nie wiem czy zmiotka w ich rękach to nie zbyt niebezpieczne narzędzie).
          Tylko kto ich osądzi? Bóg? Nieeeee! Polski sąd
          to kolejny kataklizm, żywioł. Zupełnie jak trzęsienie ziemi czy tajfun.
          • Gość: Liberał Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 11.09.05, 21:52
            ...moim zdaniem twoja żonka tu nie ponosi winy,to sąd nadał jej czynom moc i
            obrócił przeciwko tobie.rozumiem bezsilność.niemcy badają psychiatrycznie
            właścicieli niebezpiecznych psów,a co z ludżmi wymierzającymi tak zwaną
            sprawiedliwość......jak to właściwie jest??????? może ktoś mądry to wyjaśni?
    • Gość: kiss Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 00:20
      To jest to, prawda
      • Gość: legislator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 24.09.05, 11:25
        po przeczytaniu twojego artykułu zamówiłbym dla tych pań- wampirów, małego
        inkwizytora, marzę o stosie dla nich... płonęłby... płonęły...
    • Gość: -------------- Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.05, 23:15
      racja - mafia
      • asika78 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... 13.10.05, 14:02
        .....ach.....
        • Gość: LIZA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 16.10.05, 02:18
          Może Kaczyński sobie z nimi poradzi.Dochodzi już do tego że za słoik miodu
          wiejskiego potrafią fałszować wyroki.Jak to możliwe żeby tacy ludzie wydawali
          bnezkarnie skrajnie skorumpowane wyroki!Moim zdaniem można ich z tego
          rozliczyć,potrzebna jest do tego odpowiednia opcja polityczna która by
          zapewniła bezpieczeństwo świadkom którzy wiedzą dużo na temat działalności
          sędziów płockich.Wydaje mi się że takie własnie czasy nadchodzą.Ciekawe gdzie
          oni będą uciekać...
          • Gość: troll Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 06:55
            Kaczyński sobie tak poradzi, jak jego człowiek Milewski z budową mostu.
            Podstawione przez media głupki, nie mniejsi jak Walesa.
            • Gość: stańczyk Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.11.05, 23:51
              no,no,no... sąd i kiepska poezja poszła w pierwszej parze; czytałem wiersze ewy
              d i myślę sobie, że ten płocki sąd jest w takiej samej kondycji jak jej
              poetyka...ciekawe jak sobie siedzą z hieną krysią to co piszą ...jakąś
              prymitywną, bandycką rzeczywistość, do której te baby należą...
    • Gość: eden Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 16.10.05, 19:04
      www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html
      • Gość: stańczyk Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.11.05, 23:56
        no,no,no... sąd i kiepska poezja poszła w pierwszej parze; czytałem wiersze ewy
        d i myślę sobie, że ten płocki sąd jest w takiej samej kondycji jak jej
        poetyka...ciekawe jak sobie siedzą z hieną krysią to co piszą ...jakąś
        prymitywną, bandycką rzeczywistość, do której te baby należą...

• Gość: P I S-klak Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 20.01.06, 23:06
          ... no i są Kaczyńscy. Nie sądzę aby tylko Ewa D zawiniła. To Sąd doprowadził do
          tej tragedii i mam nadzieję, że Kaczyńscy zrobią z tą instytucją porządek, choć
          i oni musza postępować ostrożnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka