Gość: temidaplock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 02:15 Płocki sąd zniszczył niewinnego człowieka. To adres do specjalnie stworzonej strony, która opisuje całą historię - www.temidaplock.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krystyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.net.gov.bc.ca 13.01.05, 09:19 Z przedstawionych nagran jasno wynika zes zboczek i cham, zatem o co ci chodzi? Krystyna nie mogla inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 11:20 upsledzony babsztyl.... sedzia tyz! (opierajac sie na przedstawionym materiale) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.net.gov.bc.ca 13.01.05, 11:35 Nieprawda. Mamy tu tylko przedstawienie jednej strony, b...ardzo mocno zmanipulowane. Pani Ewa ma tylko bardzo wrażliwą duszę jak każdy poeta i dyrektor, wychowawca młodzieży lub sędzia Krystyna P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 11:44 ..niech na całym świecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.gabin.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 11:47 P.S. Wolę już ławeczkę i .pyfko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denaturat Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:43 To idz i sie zechlaj tumanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.visp.energis.pl 13.01.05, 19:33 Odpowiadasz na : Gość portalu: denaturat napisał(a): > To idz i sie zechlaj tumanie Wolę już właśnie to niż to g..no co ci zboczeńcy tu odstawiają. Może jeszcze mam im współczuć?!Do Tworek ich.. Młodego chłopaka tylko szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.51.198.* 13.01.05, 21:02 tak sie sklada ze znam tą rodzinę i sytuacje. domyslilem sie o kogo chodzi przegladajac ta zrobiona stronke. Kobita ma naprawde cholernie nierowno pod sufitem, czesto bywajac u Nich w domu bylem swiadkiem wszczynanych przez nią awantur. Z synem Janka kiedys sie przyjaznilem wiec moge cos niecos o tym powiedziec. przykro ze tak daleko to zaszlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virgo Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 13.01.05, 21:10 to bardzo przykre co spotkało tych dwóch mężczyzn....bardzo im współczuję.... krystyna nie dowieża temu co zobaczyła ale to normalne.... kiedy dowiadujemy się prawdy o ludziach, których wydaje nam się, że dobrze znamy przeżywamy szok. tak jak rodzice dzieci narokomanów....muszą zobaczyć naćpane dziecko żeby uwierzyli...sama zmieniłam wyobrażenie o kilku osobach pod wpływem odkrytych przeze mnie faktów....może krysiu nie uwierzysz....ale nigdy już nie będziesz pewna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANNA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 23:51 To straszne!Żeby kobieta postępowała w ten sposób!Pobić inną kobietę i jeszcze te okropne wyzwiska.Jak taki człowiek mógł kiedykolwiek w oświacie pracować.To skandal.Sama mam 7 letniego syna i jak pomyślę,że tacy ludzie zamiast za dręczenie własnej rodziny w więźniu siedzieć mogą wpływać na wychowanie młodzieży to mi się klawiatura zacina..... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... 14.01.05, 09:23 Nie do wiary... Ale ja wierzę, że tak mogło być. Sam zetknąłem się z podobną sytuacją, ale tam sprawy nie zaszły tak daleko. Może autor tej strony powinien spróbować zainteresować tematem np. red. Jaworowicz ze "Sprawy dla reportera"? W końcu rzecz dotyczy także postępowania przedstawicieli wymiaru sprawiedliwości, które trudno uznać za bestronne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 148.81.8.* 15.01.05, 12:43 Przykre to. Takie "kobiety" powinno się izolować. Znęcanie psychiczne gorsze jest od więzienia. Sama jestem kobietą i wstyd mi po obejrzeniu tej strony za nasz "gatunek". Być może jestem w stanie wam nieco pomóc. Skontaktuje się na waszą skrzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekurator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:13 Otarłem się swego czasu o znajomość z tą kobietą. Może nie bezpośrednio, ale jednak. Szybko się to skończyło -na szczęście. To człowiek, który w każdym "widzi interes", przy czym sam uważa, że każdego można "urobić", a jak się urobić nie da to kupić. To co zobaczyłem na stronie temidaplock przeszło jednak moje wyobrażenia. Jak działa nasz system prawny nawet nie będę komentował. Czemu takich ludzi nie karze się z taką samą bezwzględnością jak oni sami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontratyp Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 22.01.05, 23:12 czy sędzia krystyna p. nie powinna przestać pracować w płockim sądzie powinno się ją chyba na badania psychiatryczne skirować no to się z żoną dogadały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 22.01.05, 23:17 Powinien Pan może zwrócić się o pomoc do Ministerstwa Sprawiedliwości,to co z Panem uczyniono to zwykłe sku..syństwo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noc-nick Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:55 znam ta babe! Jak ja gdzies na osiedlu widze to zmieniam chodnik na inny. Strach jej po prostu. Wzrokiem zabija. Po co to lazi po ziemi i zycie innym truje. Juz o niej sie tu od dawna gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 02:26 Aż strach pomyśleć co może spotkać człowieka jak wpadnie w jakieś zawirowania życiowe i stanie przed sądem. "Wszystko się może zdarzyć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:11 Współczucie to chyba w tej sytuacji za mało. Dlaczego wcześniej nie uwolniliście się z tego bagna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 09.02.05, 22:36 ...ufffff.trochę już zaczyna się mówić o przekrętach PRL-owskiego sądu.nawet ostatnio na jedynce TV został temu poświęcony program kabaretowy.tak właściwie to ta kobieta ma faktycznie nieludzki i chory umysł,ale nie było by tego bagna gdyby jej nie poparł sąd.podobno na sto spraw rozwodowych zalożonych przez facetów z orzekaniem o winie tylko dziesięciu wygrywa.ciekawe też czy sędziowie są badani przez psychiatrów...posiadacze broni są badani co pięć lat.pozdrawiam cię umęczony czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obzerator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:02 Ten kraj gnije od środka. Wszystko na głowie stoi. Jak widać nawet sprawiedliwości nie ma gdzie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:07 Wierzę w każde słowo z tego co przeczytałam. Właśnie wychodzę z "zasadzki" jaką "przygotował" dla mnie Płocki sąd. Jak dobrze, że za kilka tygodni już nie będzie mnie w POLSCE. Wolę być na obczyźnie, ale wiedzieć, że żyję godnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 21:35 Jestem kobietą,brak mi zupełnie słów żeby wyrazić mój smutek, żal, że życie pisze tak okrutne scenariusze, wydawałoby się że to faceci zdolni są do takiego bezeceństwa, nic pozostaje mi tylko Tobie współczuć i dzieciom, ale nie trać wiary w ludzi, są PRAWDZIWI LUDZIE, tylko trzeba mieć szczęście żeby na nich trafić. Ja dostałam od życia przez faceta, jednak nie aż tak okrutnie.Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAWA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.05, 15:10 ŻYCIE W TYM KRAJU JEST OKRUTNE!!PO CO TAKI SĘDZIA ZOSTAJE SĘDZIĄ NIECH ZOSTANIE ADWOKATEM I ZARABIA KROCIE.NIE BĘDZIE MUSIAŁ BRAĆ ŁAPÓWEK ŻEBY MIEĆ JESZCZE WIĘCEJ PIENIĘDZY.WTEDY STRONNICZOŚĆ BĘDZIE WSKAZANA BO ADWOKAT MUSI BRONIĆ SWEGO KLIENTA.TAKA SĘDZIA NIE MA SUMIENIA PRZEZ CO NISZCZY ŻYCIE NIEWINNYM LUDZIOM.JEŚLI ŻYCIE TO FORTUNA TO NA PEWNO JESZCZE SPOTKA JĄ KARA ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki700 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 23.03.05, 23:01 ech, brak słów!!! i strach żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotkaPsiaKotka Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 02.04.05, 22:43 dokładnie. nic tylko wydylować. nic tu po Nas - Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denWIO2000 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 14.04.05, 22:37 O kurxxx co za syf. Mafia wszędzie, skorumpowane rumpy w sądach. Człowiekiem rządzi pieniądz -wiadomo to nie od dziś. Czasami przydałby się tu ktoś taki jak liberator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:04 Ciemna Strona Feminizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krucha2000 Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 06.06.05, 21:46 ech - nic lepiej nie będę pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazany Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.c152.petrotel.pl 08.06.05, 08:44 zamknąć sąd do pudła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 13.06.05, 22:27 jeszcze ten sąd odszczeka to wszystko co ci zrobił.kiedyś się wezmą za takie pieprzone kuropatwy jak twoja eks i ta mściwa sędzia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 03.07.05, 19:57 EWA D TO NIE KOBIETA, TO POTWÓR Z UPIORNEGO FILMU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Kompletny idiota IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 06:51 Ewa to rozsądna kobieta, tylko trafiła na chłopa idiotę i pijaczynę. Po tym watku też widać, że to kompletny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...kropka... Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 27.07.05, 22:31 Kraj zgniły i plugawy jak Twoja żona. Żyć się człowiekowi odechciewa jak pomyśli, że w razie czego nie może szukać sprawiedliwości. Chyba trzeba ją wymierzać samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodeks Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:13 tak,w naszym kraju powinniśmy wrócić so samosądu, bowiem wszelkie warunki socjalne w jakich żyjemy, przypominają początek XIXw,a sądy za łapówki sprzedają wszelkie prawo. to czemu nie odwołać się do starych, "dobrych zwyczajów".Przydałaby sę jakaś "ręka" sprawiedliwości na taką "Krysię" Nie martw się mówią, że pan bóg nierychliwy ale sprawiedliwy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrorysta Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:32 Wchodząc do "naszego" sądu zaczynam rozumieć terrorystów. Mam ochotę odpalić tam 5kg bombę z gwoździami poświęcając własne życie. Po prostu bezsilność jaka człowieka ogarnia po wpadnięciu w to bagno odbiera rozum. Co gorsza - dzisiejszy wizerunek sądu to nie tylko chory system! To także CHORE urzędniczki (czyt. "sędziny"), które powinny być w sądzie co najwyżej sprzątaczkami (choć i tak nie wiem czy zmiotka w ich rękach to nie zbyt niebezpieczne narzędzie). Tylko kto ich osądzi? Bóg? Nieeeee! Polski sąd to kolejny kataklizm, żywioł. Zupełnie jak trzęsienie ziemi czy tajfun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 11.09.05, 21:52 ...moim zdaniem twoja żonka tu nie ponosi winy,to sąd nadał jej czynom moc i obrócił przeciwko tobie.rozumiem bezsilność.niemcy badają psychiatrycznie właścicieli niebezpiecznych psów,a co z ludżmi wymierzającymi tak zwaną sprawiedliwość......jak to właściwie jest??????? może ktoś mądry to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 00:20 To jest to, prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legislator Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: 80.50.35.* 24.09.05, 11:25 po przeczytaniu twojego artykułu zamówiłbym dla tych pań- wampirów, małego inkwizytora, marzę o stosie dla nich... płonęłby... płonęły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------------- Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.05, 23:15 racja - mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZA Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 16.10.05, 02:18 Może Kaczyński sobie z nimi poradzi.Dochodzi już do tego że za słoik miodu wiejskiego potrafią fałszować wyroki.Jak to możliwe żeby tacy ludzie wydawali bnezkarnie skrajnie skorumpowane wyroki!Moim zdaniem można ich z tego rozliczyć,potrzebna jest do tego odpowiednia opcja polityczna która by zapewniła bezpieczeństwo świadkom którzy wiedzą dużo na temat działalności sędziów płockich.Wydaje mi się że takie własnie czasy nadchodzą.Ciekawe gdzie oni będą uciekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.10.05, 06:55 Kaczyński sobie tak poradzi, jak jego człowiek Milewski z budową mostu. Podstawione przez media głupki, nie mniejsi jak Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stańczyk Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.11.05, 23:51 no,no,no... sąd i kiepska poezja poszła w pierwszej parze; czytałem wiersze ewy d i myślę sobie, że ten płocki sąd jest w takiej samej kondycji jak jej poetyka...ciekawe jak sobie siedzą z hieną krysią to co piszą ...jakąś prymitywną, bandycką rzeczywistość, do której te baby należą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 16.10.05, 19:04 www.czarnalista.com/1dariuszczajka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stańczyk Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 10.11.05, 23:56 no,no,no... sąd i kiepska poezja poszła w pierwszej parze; czytałem wiersze ewy d i myślę sobie, że ten płocki sąd jest w takiej samej kondycji jak jej poetyka...ciekawe jak sobie siedzą z hieną krysią to co piszą ...jakąś prymitywną, bandycką rzeczywistość, do której te baby należą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I S-klak Re: (BEZ)KARNOŚĆ SĄDU ... IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 20.01.06, 23:06 ... no i są Kaczyńscy. Nie sądzę aby tylko Ewa D zawiniła. To Sąd doprowadził do tej tragedii i mam nadzieję, że Kaczyńscy zrobią z tą instytucją porządek, choć i oni musza postępować ostrożnie... Odpowiedz Link Zgłoś