Gość: nanab IP: *.class146.petrotel.pl 09.02.05, 08:46 malachowianka w swojej glupocie przescignela juz jagiellonke i w ten sposob zostala najbardziej debilna szkola w plocku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Sfera Małachowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:04 jakiej głupocie ?? chory człowiek z ciebie przecież takie przedstawienie jest dobrowolne, a jak chce ktoś w nim wystąpić to zgłasza chęć udziału Najdebilniejsza szkoła to ta którą skończyłeś/aś skoro tak się wypowiadasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sfera Małachowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:57 moja córka była na tym przedstawieniu i wyszła zachwycona, może głupote widzą w tym tylko ludzie bez znajomości jezyków obcych albo po prostu złośliwcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sfera Małachowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:49 Wybaczcie mu biedaczkowi, po prostu nic nie zrozumiał z tej sztuki... Zdarza się, Bozia rozumku nie dała ale za to głupoty aż za dużo... Dziwię sie tylko jak zaplątał sie do Małachowianki na to przedstawienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Pitt Re: Sfera Małachowianki IP: 80.51.224.* 09.02.05, 21:48 Cieszę się że nasza praca została przez kogoś doceniona a tego "nanaba" pewnie w auli nie bylo nitk go nie chciał wpuścić i teraz się mści. Pzdr dla Bobasa, Szóstka, Wojtka, Magdy, Natalii K, Natalii Sz i Sylwii, Pani prof. Brzozowskiej i oczywiście dla Moliego KISS MOLY KISS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Re: Sfera Małachowianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:53 Przedstawienie było świetne i tyle...i co tu więcej gadać. Byłem na nim dwukrotnie i za każdym razem dobrze się bawiłem :) Gratulacje dla ekipy wykonawczej (w tym „głównej aktorki” i Moliego). Oby tak dalej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś