Gość: oszołom IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 09:12 Ta przybudówka już od roku stoi pusta i nic tam się w niej nie dzieje, czeka na wynajem,ciekawi mnie co tam miało / powinno być , ku czemu ona została postawiona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Pawilon przy 09.06.02, 09:29 Nie chce mi się powtarzać. Ten temat był tu już maglowany. Może ktoś ze stałym dostępem do Netu odszpera koledze ten wątek? Ja nie pamiętam nawet jego tytułu i czy ten temat był jego główną zawartością, czy tylko poboczną. Odpowiedz Link Zgłoś
toreado Re: Pawilon przy 09.06.02, 15:43 kryzys, panie, handel nie idzie, noto miejsca na sklepy czekają puste... Odpowiedz Link Zgłoś
plockier Re: Pawilon przy 10.06.02, 09:15 Gość portalu: oszołom napisał(a): > Ta przybudówka już od roku stoi pusta i nic tam się w niej nie dzieje, > czeka na wynajem,ciekawi mnie co tam miało / powinno być , ku czemu ona została > postawiona ? Stoi pusta, bo miała stać pusta. Czegóż to nie miało być w rejonie oszołoma? Multikino, centrum rozrywki rodzinnej i kto wie co jeszcze. Powstał tylko lipny oszukańczy sklep, któremu nie zależy aby cokolwiek poważniejszego, w co mósiałby angażować się finansowo istniało. Na szczęscie mieszkam daleko i nawet żadna "promocja" nie jest w stanie skusić mnie na tyle aby przyszło mi do głowy do głowy do oszołoma jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Pawilon przy 10.06.02, 20:14 eee... architekt pewnie kazał, to wybudowali. A ciekawe czy jest tam np prąd, woda i inne media. Może tylko tak postawili i ma stać. Profilaktycznie wywiesili szyld, ze do wynajęcia i już. jakoś mi się nie chce wierzyć, że nikt tego nie chciał wziąć. To idealne miejsce na jakiś bar/restauracje na dole i na górze jakieś niby disco/pub... Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
|konrad| Re: Pawilon przy 10.06.02, 20:55 tym bardziej ze przeciez tuz obok ma powstac McDonald's (po drugiej stronie skrzyzowania , przy stacji Petrochemii). Nie lepiej wynajac gotowy pawilon niz budowac go od zera ?? Odpowiedz Link Zgłoś