Dodaj do ulubionych

WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:47
śmieszy mnie ten facet Modzelewski. Jest przewodnicząym jakiegoś komitetu
obrony bezrobotnych. Sam byłem świadkiem jak w 1991 roku jak był radnym
przylatywał na teren fabryki Levi's w Płocku i groził że zamknie fabryke i
wszystkich wyrzuci na bruk. O teraz ściemnia że jest bezrobotnycm
zapierdzalając na czarno aby nie płacić ZUS
Obserwuj wątek
    • Gość: Jude Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:52
      Daj spokoj modzowi on po kuracji
      • Gość: duduś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 16:49
        można wiedzieć po jakiej ????
    • Gość: Iksiński Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:13
      I co pan na to panie Modzelewski?!
      • Gość: Iksiński Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:20
        a nawet ma pan fajne inicjały!M.M.jak Mieczysław Magierski.Czy potych zajściach
        w Lewisie można pana do niego porównać?
        • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.03.05, 08:58
          Jak poznam Wasze komputery, to się odniosę do Waszych wpisów.
          A z tym naprawdę nie ma problemów.

• Gość: jaś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:00
            Ostatnio jakby moda na inicjały MM...:))
          • Gość: Iksiński Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:23
            Panie M.M.w tej wypowiedzi zachował się pan jak sb-ek straszący ludzi,a nie jak
            były członek "S" pod którą się pan podszywa.Oj nieładnie...
            • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.03.05, 22:51
              Gość portalu: Iksiński napisał(a):
              > Panie M.M.w tej wypowiedzi zachował się pan jak sb-ek straszący ludzi,a nie jak
              >
              > były członek "S" pod którą się pan podszywa.Oj nieładnie...

Widzę, że puszczają Panu nerwy i nie panuje Pan nad sobą. "Brnie Pan w las",
              którego Pan nie zna. Oj nieładnie, a wystarczyło tylko mnie poznać, porozmawiać,
              a dowiedziałby się Pan, że w fabryce Lewisa byłem raz na tzw. zorganizowanej
              "wycieczce" dla radnych, jak już uruchomiono produkcję.
              I właśnie po zakończeniu tej "wycieczki" wszyscy radni oprócz mnie wzięli portki
              dla siebie od Lewisa. Czy Pan sobie wyobraża, jak się wstydziłem za swych
              "kolegów" radnch wobec obecnych tam pracownic? Jak każdy schylał się i szukał
              swego nazwiska na spodniach leżących na podłodze w magazynie, bo tam był ostani
              "etap" naszej "wycieczki"! Tak na podłodze!!!
              Jak ma Pan odwagę się ujawnić, to proszę porozmawiać z obecnym pracownikiem
              Urzędu Miasta Kazimierzem Cieślikiem. Pracuje w wydziale skarg. Będzie ten fakt
              zapewne jeszcze dobrze pamiętał, ponieważ namawiał mnie, abym również wziął i
              oddał dla jakiegoś chłopca ze swego bloku.
              Zaproponowałem, aby wszyscy radni tak postąpili i cały pakunek tych spodni
              przeznaczyć dla domu dziecka. Jednak tego nie uczyniono, tylko miano jeszcze do
              mnie pretensje, jak się zapytałem, kiedy bedzie zatrudniona taka ilość
              pracowników, jaką nam A. Drętkiewicz były prezydent miasta Płocka na sesjach
              obiecał. Zresztą mieszkańcom za pośrednictwem prasy płockiej również.
              Kiedy uruchomiona zostanie oczyszczalnia ścieków? I za to wszyscy się na mnie
              obrazili. Za to, że przypomniłem im w jakiej roli tutaj przyszli. Przypomniałem
              im o pieniądzach podatników przeznaczonych na tą inwestycję, o których
              decydowaliśmy wspólnie. Ja też głosowałem za Lewisem.
              Zamknąć firmę mógł tylko WIOŚ. A miał za co. Protokoły z kontroli były
              jednoznaczne. W tym czasie nie miałem pojęcia o wynikach kontroli. Były dla
              radnych niedostępne, jak wiele jeszcze innych dokumentów, potwierdzających
              oszustwa wobec radnych, jakich dokonał A. Drętkiewicz. Nie mówiąc o tym, w jakim
              świetle postawił samorząd wobec przyszłych inwestorów. I Lewisa też naraził na
              utratę zaufania. Nie chcę tutaj bronić Lewisa, ale uważam, że A. Drętkiewicz
              postąpił nieuczciwie wobec Lewisa.
              Tak więc Pani(e) Iksiński,jeżeli Panu faktycznie chodzi o dobro miasta, to
              naprawdę, nie mnie proszę rozliczać. Tylko tych, którzy dziś pracuja w Urzedzie
              Miasta Płocka, są radnymi, a nawet prezydentami. Do nich należy również A.
              Dretkiewicz(dokładnie pracuje w MZOS) i nich pan doprowadzi do tego, aby za swe
              poprzednie bezprawne czyny poniósł odpowiedzialność. Którzy pracują w Sądzie
              płockim, w Prokuraturze. To oni tolerują jak do tej pory bezprawne występki A.
              Drętkiewicza.
              Od Pana też może zależeć, czy oszuści, karierowicze, ludzie niemoralni, będą
              dalej żyć z naszych podatków. Przykro mi jest tylko, że obecny Prezydent,
              którego poparłem w wyborach, jak do tej pory nic w tym kierunku nie zrobił.
              Gorzej, zatrudnił osobę, która przyczyniła się do likwidacji jednego z płockich
              zakładów pracy. I znowu się czerwienię wobec swoich wyborców, których prosiłem,
              aby zagłosowali na obecnego prezydenta.
              Rozpisałem się, choć miałem zatrzymać się po pierwszym akapicie. Wierzę w ludzi,
              znam przykłady, że jest masa osób, ktorzy dość mają tych obecnych realiów.
              Równiez w płockim Sądzie i Prokuraturze, w Urzędzie Miasta. Tam są tez uczciwi
              ludzie, którzy chca wypełniac należycie swe obowiązki. Na dzień dzisiejszy nie
              mają szans. I ja o tym wiem i oni wiedzą, że ja wiem.
              Kim faktycznie się okażesz Pani(e) Iksiński(a), czas pokaże?
              Czy będziesz zdolny wycofać się ze swoich słów, czy masz tyle odwagi, czy jesteś
              jednym z tych, o których tutaj napisałem? Czy dalej będziesz słuchał bzdur na
              mój temat i je powtarzał, tym samym narażając swa osobę na konsekwencje prawne z
              tego tytułu, zależy tylko od Ciebie. Przepraszam za formację tykalną w ostanich
              zdanich.
              Jednak pozdrawiam.
              • Gość: duduś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 06:16
                panie Modzelewski akurat o spodniach napsałeś pan prawdę. nie przyszedłeś pan
                na wycieczkę zorganizowaną dla radnych. Ale przeciez nie o tym mówimy. Mówimy o
                tym jak żeś pan sam przylatywał na teren Levi'sa i wykrzykiwał na portierni że
                zamkniesz pan ten burdel i wyrzucisz wszystkich na bruk. Pracownicy firmy
                interweniowali wtedy, aby nie udało sie panu zamknąć zakładu, nawet w
                kancelarii prezydenta RP. Zapomniałeś pan jak ochrona poszczuła pana psami.
                Jesteś pan zwykłym gnojem i oszołomem.
                • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 10:47
                  Gość portalu: duduś napisał(a):

> panie Modzelewski akurat o spodniach napsałeś pan prawdę. nie przyszedłeś pan
                  > na wycieczkę zorganizowaną dla radnych. Ale przeciez nie o tym mówimy. Mówimy o
                  >
                  > tym jak żeś pan sam przylatywał na teren Levi'sa i wykrzykiwał na portierni że
                  > zamkniesz pan ten burdel i wyrzucisz wszystkich na bruk. Pracownicy firmy
                  > interweniowali wtedy, aby nie udało sie panu zamknąć zakładu, nawet w
                  > kancelarii prezydenta RP. Zapomniałeś pan jak ochrona poszczuła pana psami.
                  > Jesteś pan zwykłym gnojem i oszołomem.

Tak więc sam Pan przyznał, jako autor tego watku, że tutuł tematu jest
                  nieprawdziwy. Dzięki już i za to.
                  Ponadto w Pana wpisie są sprzeczności. Ja nie podpowiem, jak sam Pan nie wiesz
                  co piszesz. Napewno to wykorzystam. Tylko jak Pan wygląda w oczach czytających?

Cóz jednak wymagać od człowieka, który potrafi pisać obraźliwe słowa, a nie
                  potrafi zająć stanowiska merytorycznego wobec zarzutów postawionych np. A.
                  Drętkiewiczowi, czy też ocenić postawę byłych radnych, jaką zaprezentowali w
                  Lewisie.
                  Ja na tej "wycieczce" byłem. I to była moja pierwsza i ostatnia wizyta w fabryce.
                  Ponadto, postaraj sie Pan w przyszłości odróżniać rzeczy przekazane Panu na
                  prawdziwe i nieprawdziwe, żeby nie mieć w przyszłosci kłopotów prawnych. A
                  najważniejsze, to zgromadzić dowody potwierdzające, a dopiero z czymś
                  "wyskakiwać". Tak jak ja to robię. Niech mnie organy nie(sprawiedliwości)
                  spróbują pociągnąć do odpowiedzialności, za to co napisałem do tej pory na forum
                  płockim, nawet o nich samych. Już raz próbowali. Obroniłem też zarzut korupcji,
                  jaki postawiłem zarządowi jednej ze sp-ni mieszkaniowych w Płocku.

Tak jak napisałem w poprzednim wpisie. Nie wszyscy są do zlustrowania. Praktyka
                  potwierdza, że mam rację. I dlatego jeszcze uczestniczę w życiu publicznym, na
                  rażając się na takie brednie, jakie Pan pisze. Dla tych uczciwych urzędników
                  warto. Będą jeszcze bardzo potrzebni.

Ciekaw jestem, czy Pana stać na merytoryczną dyskusję nt. problemów nszego
                  miasta? Czy postąpi pan jak "obserwator", który zwiał z forum, a może to Pan,
                  tylko pod inną postacią ten sam zawód wykonujący?

Jednak pozdrawiam.
                • roman_j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 11:34
                  Bardzo ciekawych rzeczy dowiaduję się o panu Modzelewskim. Jeśli to prawda, to
                  bardzo mi się to przyda. Pozostaje tylko znaleźć świadków... :-))
                  • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 11:51
                    roman_j napisał:

> Bardzo ciekawych rzeczy dowiaduję się o panu Modzelewskim. Jeśli to prawda, to
                    > bardzo mi się to przyda. Pozostaje tylko znaleźć świadków... :-))

Pana i moje wywody na obecnym forum mogą zważyć potencjalni wyborcy i organy
                    ścigania. Podejmuję rekawicę.
                    Czy jest Pan faktycznie nauczycielem akademickim w PW?
                    Ciekawej treści złożył Pan zeznanie w sprawie pomówienia mej osoby. Ale o tym w
                    następnym odcinku.

• jaa_klaudiusz Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 12:12
                      Panie Romanie

o tym że p. Modzelewski nachodził fabrykę Levi'sa i groził jej zamknięciem, nie
                      wiem z opowiadań lecz z autopsji. Byłam sam świadkiem tego i sam jako pracownik
                      średniego szczebla fabryki musiałem przeciwdziałac jego oszołomstwu. Tak więc
                      gdyby p. Modzelewski chciał pana pozywać do sądu jestem do pana dyspozycji.
                      • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 13:23
                        jaa_klaudiusz napisał:

> Panie Romanie
                        >
                        > o tym że p. Modzelewski nachodził fabrykę Levi'sa i groził jej zamknięciem, nie
                        >
                        > wiem z opowiadań lecz z autopsji. Byłam sam świadkiem tego i sam jako pracownik
                        >
                        > średniego szczebla fabryki musiałem przeciwdziałac jego oszołomstwu. Tak więc
                        > gdyby p. Modzelewski chciał pana pozywać do sądu jestem do pana dyspozycji.

A dlaczego miałbym Pana Romana pozywać do sądu w kwestii dot. Lewisa.
                        Co innego "dudusia". Jemu zaproponuj, a nie Panu Romanowi.
                        Czytać nie umiesz? Nie za dużo emocji w czytaniu moich wpisów. I okazuje sie, że
                        nie są zdrowe, bo zanika u pana dar merytorycznego oceniania treści wpisów.
                        Polecam przeczytać z dziesięć razy, ewentualnie jeszcze przespac się z nimi i
                        dopiero odpowiadać. Mnie nie spieszno na pana wpis, ale od Romana niecierpliwie
                        oczekuje odpowiedzi, czy jest nauczycielem akademickim w PW.

Ps.Panie Romanie, chyba nie wypłoszyłem Pana z forum, zadając czyżby
                        niedyskretne pytanie?

• Gość: duduś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:33
                          Panie Modzelewski czy to prawda że był pan na badaniach - kuracji w Gostyninie
                          Zalesiu
                          • Gość: M. Modzelewski Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 17:24
                            Gość portalu: duduś napisał(a):

> Panie Modzelewski czy to prawda że był pan na badaniach - kuracji w Gostyninie
                            > Zalesiu

Byłem na tych badaniach. Asesor, który orzekał w tej sprawie pożegnał się z
                            pracą jako przyszły sędzia. Widzę go nieraz, jak przechodzi obok mnie ze
                            spuszczona głową.
                            Wygrałem sprawę za bezprawne skierowanie mnie na badania i zatrzymanie. Nawet
                            otrzymałem odszkodowanie, szkoda tylko, że nie z kieszeni, tych którzy zawinili.
                            Jak moje ugrupowanie wygra wybory, napewno to wprowdzimy. Nieotrzymanie
                            imunitetu sędziowskiego to za mała kara, za coś takiego.
                            Ależ musiałem mocno nacisnąć, że zastosowano wobec mnie taki rodzaj zemsty. To
                            świadczyło, że trafiłem w dziesiątkę.

Pisz o moich kłamstwach, a nie stawiaj mi pytań. Poczekaj do kampani wyborczej.
                            No dalej "duduś" do roboty. Roman czeka, abyś za niego odwalał robotę.
                            Uzupełniaj ten wątek.
                            Tak prawdę powiedziawszy, to już mi się znudziliście. Nazbierajcie trochę więcej
                            moich kłamstw, to się odniosę. Szkoda mi czasu, jak słusznie Roman zauważył.

• roman_j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 17:39
                              Gość portalu: M. Modzelewski napisał(a):

> Jak moje ugrupowanie wygra wybory, napewno to wprowdzimy.

A może nam pan zdradzić tajemnicę, jakie to ugrupowanie? Ciekaw jestem, kto pana
                              przygarnął. Czy to Samoobrona, czy może LPR, a może jeszcze inna parta? Niech
                              pan się pochwali, chyba że się pan wstydzi... :-))
                          • Gość: j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.c153.petrotel.pl 10.04.05, 21:55
                            ............................................
                        • roman_j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 14:51

> Ps.Panie Romanie, chyba nie wypłoszyłem Pana z forum, zadając czyżby
                          > niedyskretne pytanie?

Nie ma niedyskretnych pytań, są tylko niedyskretne odpowiedzi. A jeśli wydaje
                          się panu, że może mnie pan wypłoszyć z forum, to ma pan rację, że się panu
                          wydaje. Proszę wybaczyć, że każę panu czekać na swoje odpowiedzi. Mam ostatnio
                          sporo pracy i nie mam za wiele czasu na pisanie na forum. Proponuję się zatem
                          uzbroić w cierpliwość. :-))
                      • roman_j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 16:42
                        Dziękuję za tę deklarację. Jeżeli pan Modzelewski podtrzyma wysuniętę pod moim
                        adresem oskarżenie, skontaktuję się z Panem. Co prawda sprawa nie będzie
                        dotyczyła Levi'sa, ale Pana zeznania na ten temat mogą się okazać dla mnie
                        bardzo cenne.
                    • roman_j Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 16.03.05, 14:42

> roman_j napisał:
                      >
                      > > Bardzo ciekawych rzeczy dowiaduję się o panu Modzelewskim. Jeśli to prawda,
                      > > to bardzo mi się to przyda. Pozostaje tylko znaleźć świadków... :-))
                      >
                      > Pana i moje wywody na obecnym forum mogą zważyć potencjalni wyborcy i organy
                      > ścigania.

Jesli chodzi o wyborców, to ja się do żadnych wyborów nie szykuję. Ale z tego,
                      co się zdążyłem zorientować, to pan próbuje bezskutecznie swoich sił w kolejnych
                      wyborach. Miał pan nawet przelotny flirt z Samoobroną, co wprawiło mnie w
                      prawdziwe zdumienie. :-))
                      Co do organów ścigania, to proszę nimi tak nie szafować. Tam pracują ludzie
                      rozsądni i ta świadomość powoduje, ze śpię spokojnie. :-))

> Podejmuję rekawicę.

Nie wiem, jaką znowu rękawicę ma pan na myśli.

> Czy jest Pan faktycznie nauczycielem akademickim w PW?

Proszę uważnie czytać forum, to dowie się pan o mnie wszystkiego, co pana
                      interesuje.

> Ciekawej treści złożył Pan zeznanie w sprawie pomówienia mej osoby.

Zaciekawiło pana? Cieszę się. Ale dyskutować na ten temat z panem nie będę.
                      Chyba, że w sądzie. :-))
                    • Gość: bobby [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:06
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: syz Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:50
      Duduś kapuś brakło argumentów ?
      • Gość: duduś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:05
        Czy kapowaniem nazywasz to ze Modelewskiemu wypomina się to że chciał zamknąć
        zakład pracy i wyrzucić na bruk 700 osób.
    • Gość: Jur Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:16
      Znowu Modzelewski? Dajcie spokojnie pooddychać!Na wymioty się zbiera widząc
      znowu to nazwisko!Nie wracajcie już do tego drętwego tematu!
    • Gość: syz Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:54
      O tej sprawie nie wiem czy to pprawda. Duduś,publicznie mówisz że pracuje gość
      na czarno isię obrażasz że nazywam cię kapusiem.
      A ty jur nakradłeś coś że się tak boisz ? Zbyt często ciebie mdli.
      • Gość: duduś Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.c151.petrotel.pl 11.04.05, 14:17
        mnie nie chodzi o to że pracuje na czarno lecz o jego dwulicowośc. Z jednej
        strony broni bezrobotnych a sam z wielu mieszkańców naszego miasta chciał
        zrobić bezrobotnych. Sam krzyczy że jest bezrobotny, ale prowadzi działalność
        której nie zarejestrował aby nie płacić podatków i ZUS. Typowo po polsku Łapaj
        złodzieja krzyczy złodziej
        • Gość: anna Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:13
          To Pan tak kłamie Panie Modzelewski ?
          I po co to Panu , trzeba prawdę mówić.
    • Gość: ... Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:52
      modzelewski na prezydenta
    • zbiszew Re: WSZYSTKIE KŁAMSTWA MODZELEWSKIEGO 12.04.05, 19:55
      ale o tsoooo chodzi? bo nie wiem:((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka