Gość: Maniek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 18:59 Mam problem z konfiguracją internetu w linuxie. Mógłby ktoś być tak łaskaw i mi podać jakiś servis w Płocku zajmujący sie takimi systeamami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ●Werdan● Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 14.06.02, 19:08 Nie znam sie, ale wkrotce powinien byc jakis odzew ze strony forumowiczow :) Badz dobrej mysli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Poszukuję specjalistów od linuxa 14.06.02, 22:15 Ech trzeba używać jedenie słysznych systemów ze stajni MS ;-) to wtedy byśmy pomogli na pewno. Hiubi - MS górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoughBoy Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 00:36 Jeśli masz jakiś problem, pomogę ile mogę a i jeszcze jest parę innych osób, więc zapraszam po 22:00 na ircnet kanal #plock. ewentualnie pisz na : roughboy@skrzynka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 02:50 Znaczy mi chodzi o konkrętnie jakąś firmę tego typu, przyśle mi pracownika i on mi to zzrobi... ja nie chcę sie w to bawic. Więc nie chodzi mi o typową pomoc, tylko niech mi taki specjalista przyjdzie i to zrobi. To jest kwestia ustawienia sieci w linuxie, to może znajde kogoś takiego kto to umie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 07:44 No ja znam jedna co moze to zrobic ... Softhard (inne zajmuja sie tym systemem tylko na wlasne potrzeby). O ile cie stac na 90 zl za godzine + zryczaltowane koszty dojazu. Lepiej prywatnie poszukaj jakiegos "speca za flaszke" taniej wyjdzie. Wejscie na #plock nic nie kosztuja wiec wydaje sie kuszaca alternatywa. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.tpnet.pl / *.plock.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 11:11 ja tez proponuje wejsc na #plock jest tam paru maniakow ktorzy az rwa sie do pracy :) na pewno pomoze ci emvi frytol michallo lub Somik :) pozdroowka dla wszystkich bywalcoow #plock ;> Odpowiedz Link Zgłoś
frytol Re: Poszukuję specjalistów od linuxa 16.06.02, 18:47 jesli chodzi o firme to firma na pewno nie jestem, wiec z faktury lipka ale jesli to ma byc robione jak to bladzinka okreslila 'za flaszke' to spoko, jesli nadal cie to interesuje wal do mnie na maila (odpisze na pewno), jestem na pewno nie drogi, a jesli chodzi o jakas opinie o mojej 'tworczosci' to crash roughboy i inne stfory z #plock powinny to potwierdzic, opisz w mailu o co dokladniej chodzi i sie jakos na 100% dogadamy pozdrawiam i czekam na odpowiedz frytol Odpowiedz Link Zgłoś
frytol Re: Poszukuję specjalistów od linuxa 16.06.02, 18:48 aaa i jak cos to pisz na frytol@frytol.eu.org bo tego z gazety nie sprawdzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush Re: Poszukuję specjalistów od linuxa IP: *.tpnet.pl / *.plock.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 09:15 frytol napisał(a): > aaa i jak cos to pisz na frytol@frytol.eu.org bo tego z gazety nie sprawdzam ;) oto caly frytol :) ale zna sie na rzeczy :) pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś