Dodaj do ulubionych

Policja do pracy !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:42
Ostatnio były sprawozdania z pracy policjantów w nieoznakowanych
samochodach , czy te patrole jeszcze działają ?
Dziś po ulicy Tysiąclecia slalomem pomiędzy samochodami szusuje z zawrotną
predkością "dawca organów" na motorze ! Szusuje tak sobie już kilka godzin
przez nikogo nie niepokojony !
Patrole oznakowane i nieoznakowane , ukażcie się i zróbcie to co do was
należy !
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: Policja do pracy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:34
      Dziś o 18.10 w TVP-2 usłyszałem i zobaczyłem narzędzia- można powiedzieć
      niedoszłej zbrodni na młodym człowieku.Widziałem tą akcję na ul 1-go maja jak
      policja zatrzymywała bandytów.Wiem coś na ten temat.Brawa dla POLICJI piękna
      akcja.Dodatkowo mój apel do społeczeństwa Płocka nie bójcie się bandytów którzy
      Was zastraszają!Zgłaszając każdy najdrobniejszy ruch ze strony bandyty w Twoją
      stronę może uratować zdrowie,a może i życie Tobie i Wielu z nas niewinnych
      ludzi.
      • Gość: Misiek Re: Policja do pracy ! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 25.03.05, 10:45
        W plocku ludzi zastraszaja takie śmietniki, małolaci, ćpuni i dużo by tu pisać!
        Nikt wieli czy ważny. Gnoje z miasta. I oni potrafia wyłudzic od wielu ludzi
        badz zrobic ich na kase. Jak im sie to udaje? Przeciez jak mozna zapłacic takim
        gnojkom. Czy u nas w płocku żyje tyle pizd zyciowych i sie mogą ich bac?
        Popieram wcześniejszy wpis. Nie bójcie się zgłaszac do policji a pożniej
        jeszcze do prasy żeby im więcej dymu narobić przy dupie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka