Dodaj do ulubionych

Internetowa firma w Płocku

IP: 212.244.82.* 06.09.01, 21:37
nie dajcie sie zwiesc temu co piszą na ulotkach
firma jest podobno na miedzutorzu i ma zakladac stale lacza na tym osiedlu i na
podolach
na ulotkach pisza ze 90 pln aktywacja i abonament chyba 45pln
ale te 90 to tylko pierwsza rata z 900 pln rozlozonych na 3 lata
a transfer ponoc swiatlowod w kazdym bloku am miec 100kbs
chyba nadal lepsze bedzie sdi
Obserwuj wątek
    • Gość: ß0bik Re: Internetowa firma w Płocku IP: 212.244.82.* 06.09.01, 23:07
      Moj znajomy podpisal juz z nimi wstepna umowe na zalozenie lacza. To z tego co
      mowil wynika, ze oplata za aktywacje wynosi 700 PLN (chyba, bo szczerze mowiac,
      nie pamietam), zas abonament 45 PLN + 20 PLN (za stale IP), co do transferu to
      128kbps ale czsami moze byc i wiecej (tak mowili). Dla kogos kto chce miec
      internet za miare dostepna cene, a nie ma ochoty lub mozliwosci na zabawe w
      zakladanie sieci lokalnej, to jest calkiem niezle wyjscie.
      Pozdrawiam

P.S. Mamy bardzo zblizone IP. Czyzby PetroTel ? :)))
      • Gość: Hiubi Re: Internetowa firma w Płocku IP: *.orlen.pl 07.09.01, 13:10
        Gość portalu: ß0bik napisał(a):

> Moj znajomy podpisal juz z nimi wstepna umowe na zalozenie lacza.

Mógłby ktoś podać namiary na tę firmę, bo ja ulotki nie dostałem.
        • Gość: hipcio Re: Internetowa firma w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 14:14
          cze. nie wiem czy chodzi o tą sama firme ale ja tez mialem ulotke i wychodzi na
          to ze ceny faktycznie-tak jak wyzej -czyli lepsze od Tpsa, ale z tym transferem
          to chyba troszek nie tak (do 100kB), firma nazywa sie Hyperion, adres:
          www.hyperion.pl
          • Gość: ß0bik Re: Internetowa firma w Płocku IP: 212.244.82.* 07.09.01, 14:50
            A ich siedziba miesci sie na ulicy Gierzynskiego, w tym samym bydynku co SzelSat.
            Pozdrawiam
            • Gość: Hiubi Re: Internetowa firma w Płocku IP: *.orlen.pl 07.09.01, 15:00
              Gość portalu: ß0bik napisał(a):

> A ich siedziba miesci sie na ulicy Gierzynskiego, w tym samym bydynku co SzelSa
              > t.
              Uuuu :(((
              Nie pocieszyliście mnie... studiuję w Łodzi i tam Hyperion ma wielkie problemy z
              uruchomieniem Netu. Umów napodpisywali full, ale z terminami to już gorzej. W
              ogólę Łódź jakoś ich nie chwali. Dla chętnych zajrzyjcie na grupę dyskusyjną
              USENETu pl.regionalne.lodz tam często był poruszany temat Hyperionu i niezbyt
              dobrze o nich mówili.
              Nie chce być pesymistą i mam nadzije, że w Płocku pójdzie im zdecydowanie lepiej.
              U kogoś uruchomili już linię???
              Wiem, że w umowie podają jakieś terimny, ale za bardzo ich nie dotrzymują choć
              kar umownych przestrzegają.
    • Gość: Pio Re: Internetowa firma w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 12:18
      Cze!!!
      Krążą tutaj fałszywe plotki na temat cen i transferu. Mam w Łodzi znajomego
      który w firmie Hyperion płaci abonament 49 zl. Instalację rozłożył sobie na 2
      lata i kosztowało go to miesięcznie tylko 85 zl z abonamentem włącznie. Po
      dwóch latach płaci już tylko 49 zl. Co prawda czekał trochę dłużej, ale
      opłacało się poczekać. Firma deklaruje 128 kb/s, ale na jednym łączy podłączyli
      34 osoby i dzielili 2 Mb/s. Ile wychodziło na osobę chyba nie muszę pisać.
      Zrobiło to na mnie duże wrażenie. Postanowiłem się też podłączyć. A tym co
      narzekają na tym forum radzę najpierw zapoznać się cennikami i ofertami jakie
      są jeszcze dostępne w pakiecie standardowym i dopiero wtedy porównać z innymi
      firmami!!!
    • Gość: Plocman HYPERION IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:50
    • Gość: Plocman hyperion IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 13:51
      Mieszkam na Podolach i podpisałem już wstępną umowę
      49 zł miesięcznie
      750 zł założenie
      transfer 128 kbs
      jakies pytania?
      kierujcie na moscow@kki.net.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka