Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST M. MAGIERSKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:41
co stało sie z mietkiem, ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieeetek Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:02
      Magierski to już przeszłość: był, jest i będzie zerem.
      A spotkać można go w sądzie, ma przecież tyle "spraw" do wyjaśnienia.

• Gość: ja_wiem Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.c155.petrotel.pl 15.05.05, 22:36
      Podobno inny ulubieniec pracownikow i forumowiczow go przygarnal... Krzysiek
      Lewandowski. He, he to dopiero bedzie zgrana paczka:))))). Pracownicy Parku -
      moje kondolencje.
      • Gość: Zabielski Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 04:33
        Nie moge zrozumiec dlaczego piszecie nieprawde gdyz ja Miecia Magierskiego
        widzialem w Gorach jak pracowal w myjni samochodowej Toyoty Pana Kompinskiego-
        Buly,tam jest myjkowym ktory dopieszcza Toyoty idace do rak klijenta bardzo
        sobie chwali te prace gdyz nikt mu nie siedzi na glowie(zwiazkowcy)ponadto
        dostaje typy od kupujacych i ma w dupie jakiekolwiek funkcje zwiazane z
        odpowiedzialnoscia ktore to przysporzyly mu wielu klopotow.Dajcie mu spokoj
        niech sie otrzasnie z tej jakze nieudanej epopeji w zyciorysie niech bierze sie
        za cios na czym sie zna a nie za cos co musi a nie umie robic.
        Jego tata tez bral sie za prezesowanie kolkami rolniczymi i co wyladowal w
        sadzie a co bedzie to juz wiemy posiadacz zoltych papierow i co gdzie jest
        sprawiedliwosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka