Gość: amper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:41 co stało sie z mietkiem, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mieeetek Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:02 Magierski to już przeszłość: był, jest i będzie zerem. A spotkać można go w sądzie, ma przecież tyle "spraw" do wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_wiem Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.c155.petrotel.pl 15.05.05, 22:36 Podobno inny ulubieniec pracownikow i forumowiczow go przygarnal... Krzysiek Lewandowski. He, he to dopiero bedzie zgrana paczka:))))). Pracownicy Parku - moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabielski Re: GDZIE JEST M. MAGIERSKI IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 04:33 Nie moge zrozumiec dlaczego piszecie nieprawde gdyz ja Miecia Magierskiego widzialem w Gorach jak pracowal w myjni samochodowej Toyoty Pana Kompinskiego- Buly,tam jest myjkowym ktory dopieszcza Toyoty idace do rak klijenta bardzo sobie chwali te prace gdyz nikt mu nie siedzi na glowie(zwiazkowcy)ponadto dostaje typy od kupujacych i ma w dupie jakiekolwiek funkcje zwiazane z odpowiedzialnoscia ktore to przysporzyly mu wielu klopotow.Dajcie mu spokoj niech sie otrzasnie z tej jakze nieudanej epopeji w zyciorysie niech bierze sie za cios na czym sie zna a nie za cos co musi a nie umie robic. Jego tata tez bral sie za prezesowanie kolkami rolniczymi i co wyladowal w sadzie a co bedzie to juz wiemy posiadacz zoltych papierow i co gdzie jest sprawiedliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś