Gość: ja IP: 80.48.4.* 26.06.05, 11:09 ciekawe kto kapuje chłopaków do koszernej!!! macie już krechę u Bracha. on lubi tylko sukcesy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Informator Re: Prokuratura oskarża policjantów o przyjęcie ł IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 12:11 Problem jest w niskich płacach policjantów,każdy z nich z wyjątkiem dowódców ubiega się o dodatkowe fuchy,a jak nie ma dodatkowej pracy i zarobków,to o nie walczy.Policjanci powinni mieć dobre zarobki i bonusy na kształcenie dzieci,zakup mieszkania,ulgowe kredyty na zagospodarowanie,które by tracili i zwracali z komercyjnymi %, gdy wylecą ze służby.Wtedy na fuchę i 100 zł łapówki nigdy by się nie połaszczyli.Co na to NSZZ Policjantów?Tak jest w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Re: Prokuratura oskarża policjantów o przyjęcie ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:41 Jak to dobrze że jeszcze czasami biorą, inaczej co niektórym byłoby ciężko!, a 100 czy nawet nieraz 500 zł. to jest błachostka. No ale trzeba uważać żeby nie dawać. Popieram tych co nieraz biorą......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Prokuratura oskarża policjantów o przyjęcie ł IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 21:58 podobno prokuratorzy także biorą-ale to są inne stawki. Np za zamianę aresztu na kaucje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka LISICA i drogówka IP: 193.59.95.* 27.06.05, 08:04 No wreszcie ktoś drogówce się dobrał do dupy!! A w Lisicy k. Gostynina to obłowili się że ach. Sam widziałem, jak mnie kiedyś zatrzymali, a drugi gość na łódzkich numerach kucał obok gliniarza w radiowozie, a po chwili odszedł szczęśliwy i kłaniając się w pas. Na miejscu tego gospodarza, na którego działce czają się od casu do czasu posypałbym to miejsce szkłem i gwoździami. Poza tym stawiają radiowóz w taki sposób, że jest niewidoczny, a przepisy mówią wyraźnie, że radiowóz ma być WIDOCZNY dla użytkowników drogi. Zatem wreszcie zaczyna się porządek. ABY DO WYBORÓW !!!!!!!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostyniak Re: Prokuratura oskarża policjantów o przyjęcie ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:50 ciekawe kto kapuje chłopaków do koszernej!!! macie już krechę u Bracha. on lubi tylko sukcesy!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Autorze w/w postu zastanów się co piszesz !?!? Z działalności Komendanta Bracha wnioskuję iż sukcesy są zasługą jego podwładnych a nie jego samego, za to ich docenia i szanuje, a po drugie to zauważ, że sukcesy i porażki przyjmuje ze skruchą i do każdej indywidualnie się odnosi, nie jest stronniczy, a biorąc pod uwagę sprawę to łapówek nie toleruję i policjanci nie powiini brać!!! Odpowiedz Link Zgłoś