Gość: hm... IP: *.c149.petrotel.pl 30.06.05, 07:24 ten to sie umie ustawic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zła Re: Szubstarski w Enerdze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:13 Rudy zawsze psim swędem wiedział gdzie, z kim, i kiedy.Dla mnie on nie ma predyspozycji do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Szubstarski w Enerdze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:18 zgadza sie wszystko dziwi mnie ze jego prokuratura nie szuka innych za podobne prywatyzacje od lat ciagają .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energetyk Re: Szubstarski w Enerdze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:51 Jacek to kolejny przykład klakiera. Idzie z prądem i wszystko inne ma gdzieś. Redaktor Wioźniak zapomniał w artykule napisać o jego pracy w PERN przy boku Stanisława Jakubowskiego. Dawali mu ci z SLD i z PiSu, brał od wszystkich, bo to już taki człowiek z chorym kręgosłupem. Dobrze dla polityki, że z niej odszedł, gdyż na jego lojalność żadna partia nie mogła liczyć do końca. Teraz będzie i tak głosował z PiS gdzyż liczy, że po wyborach Milewski i KAczyński zrobią go prezesem Energi, tak jak chciał wysiudać Piotrka Siennickiego, który wczorej miał imieniny. Ciekawe czy Jacek do niego zadzwoniła z życzeniami- osobiście wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Szubstarski w Enerdze 30.06.05, 10:05 A co z Baranowskim - nowym pezesem ZEPSY? Gość z nikąd (z Ciechanowa)... taki jakby bliski Panu Szubstarskiemy poniekąd... co o tym sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szubstarski w Enerdze IP: 80.51.224.* 30.06.05, 10:11 Napewno ta prace dostal z posredniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Szubstarski w Enerdze IP: *.ump.pl / *.pl 30.06.05, 12:37 Uderz w stół a nozyce się odezwą.Zazdrośniku ucz się ,ucz bo nauka to potęgi klucz.Zawiść jest brzydką cechą.Ustawiał to się Siennicki ktory sprzedał Zaklad Energetyczny za stanowisko prezesa.A Panu Szubstarskiemu składam gratulacje i zyczę wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ump Re: Szubstarski w Enerdze IP: *.c151.petrotel.pl 30.06.05, 19:03 hehe dobre :)nikt mu nie zazdrosci, przykre tylko ze ludzie jego pokroju i o jego mentalnosci zawsze wiedza gdzie wetknac palec (...) zeby spasc na cztery lapy... czego ten gosc juz nie probowal buhahah i zawsze mu sie udaje... chetnie poznam recepte, choc nie zamierzam z niej korzystac...honor by mi nie pozwolil :) Odpowiedz Link Zgłoś