Dodaj do ulubionych

Testy na alergię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:13
Proszę o podpowiedź, gdzie można wykonać testy na alergię i jaki jest ich
koszt???
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Testy na alergię IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 10:32
      Moje dziecko miało r0bione testy na alergię , choć uważam ze niepotrzebnie ,
      ponieważ lekarz robiacy test kazał pozbyć się kota z domu . POtwierdziłam wynik
      testu na urządzeniu Bicom ( wszystko się potwierdziło ) ale nie było
      konieczności pozbywania się zwierzęcia . Po terapii moja córka powróciła do
      zdrowia i taki stran trwa już 3 lata . Nie kaszle i nie ma zapalenia spojówek
      czyli prosty wniosek , że bicom pomaga pozbyć się dolegliwości alergicznych i
      nie tylko. Moi znajomi i ja korzystaliśmy aby pozbyć śie nałogu palenia
      papierosów i bóli kręgosłupa - pomogło w 100% .
      • Gość: Kicia Re: Testy na alergię IP: *.c158.petrotel.pl 05.07.05, 10:44
        Ja rozpisałaś sę tak bardzo ale niestety nie udzieliłaś żadnej konkretnej odpowiedzi Oli. Było pytanie gdzie i za ile a Ty się rozpisałaś o sobie,o rodzinie i o znajomych.Eh, ale pomoc. Ola mnie się coś kiedyś obiło że takie testy to cena rzędu 30-35zł,robione były gdzieć na Białej, to jest jakiś oddział Orlenu. Jak sie dowiem konkretniej to napisze wtedy dokładniejsze info. Pozdrawiam
        • Gość: Kiciu Re: Testy na alergię IP: *.c151.petrotel.pl 05.07.05, 11:11
          Gość portalu: Kicia napisał(a):

> Ola mnie się coś kiedyś obiło że takie testy to cen
          > a rzędu 30-35zł,robione były gdzieć na Białej, to jest jakiś oddział Orlenu.

Eh. Ale pomoc. "Obiło się".
          • Gość: ja Re: Testy na alergię IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 11:22
            Przychodnia Med-Jar ul Armii Krajowej , ile kosztuje niewiem ponieważ testy
            miałam robione w ramach kasy . Ale wystarczy zadzwonić
          • Gość: kicia Re: Testy na alergię IP: *.c158.petrotel.pl 05.07.05, 11:24
            Drogi Kiciu, chociaż coś odpowiedziałam konkretniej, wiem że to jest za mało ale jakieś orientacyjne przybliżenie jest Pozdrawiam
    • Gość: Marzenka Re: Testy na alergię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:33
      napewno prywatnie u dr Pydzińskiej, przyjmuje na Podolszycach, kosztu neistety
      nie pamietam bo to bylo kilka lat temu, ale to wizyta prywatna wiec napewno
      troche kosztowało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka