Gość: Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:13 Proszę o podpowiedź, gdzie można wykonać testy na alergię i jaki jest ich koszt??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Testy na alergię IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 10:32 Moje dziecko miało r0bione testy na alergię , choć uważam ze niepotrzebnie , ponieważ lekarz robiacy test kazał pozbyć się kota z domu . POtwierdziłam wynik testu na urządzeniu Bicom ( wszystko się potwierdziło ) ale nie było konieczności pozbywania się zwierzęcia . Po terapii moja córka powróciła do zdrowia i taki stran trwa już 3 lata . Nie kaszle i nie ma zapalenia spojówek czyli prosty wniosek , że bicom pomaga pozbyć się dolegliwości alergicznych i nie tylko. Moi znajomi i ja korzystaliśmy aby pozbyć śie nałogu palenia papierosów i bóli kręgosłupa - pomogło w 100% . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Testy na alergię IP: *.c158.petrotel.pl 05.07.05, 10:44 Ja rozpisałaś sę tak bardzo ale niestety nie udzieliłaś żadnej konkretnej odpowiedzi Oli. Było pytanie gdzie i za ile a Ty się rozpisałaś o sobie,o rodzinie i o znajomych.Eh, ale pomoc. Ola mnie się coś kiedyś obiło że takie testy to cena rzędu 30-35zł,robione były gdzieć na Białej, to jest jakiś oddział Orlenu. Jak sie dowiem konkretniej to napisze wtedy dokładniejsze info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciu Re: Testy na alergię IP: *.c151.petrotel.pl 05.07.05, 11:11 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Ola mnie się coś kiedyś obiło że takie testy to cen > a rzędu 30-35zł,robione były gdzieć na Białej, to jest jakiś oddział Orlenu. Eh. Ale pomoc. "Obiło się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Testy na alergię IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 11:22 Przychodnia Med-Jar ul Armii Krajowej , ile kosztuje niewiem ponieważ testy miałam robione w ramach kasy . Ale wystarczy zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Testy na alergię IP: *.c158.petrotel.pl 05.07.05, 11:24 Drogi Kiciu, chociaż coś odpowiedziałam konkretniej, wiem że to jest za mało ale jakieś orientacyjne przybliżenie jest Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka Re: Testy na alergię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:33 napewno prywatnie u dr Pydzińskiej, przyjmuje na Podolszycach, kosztu neistety nie pamietam bo to bylo kilka lat temu, ale to wizyta prywatna wiec napewno troche kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś