legal.alien 19.08.02, 12:02 Chcialem wyslac e-mail do Gazety w Plocku na e-mail gazeta_plock@NOSPAM.gazeta.pl dostalem zwrotna wiadomosc, ze takowy nie istnieje. Czy ktos wie na jaki adres wyslac wiadomosc do Gazety w Plocku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsar Re: E-mail Gazety w Plocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.02, 12:12 Ja pamietam tylko czesc ;) przed @ bylo "listy", a po @ na pewno bylo slowo "agora". Nic wiecej nie moge powiedziec :/ Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa12 Re: E-mail Gazety w Plocku 19.08.02, 13:17 legal.alien napisał: > Chcialem wyslac e-mail do Gazety w Plocku na e-mail > gazeta_plock@NOSPAM.gazeta.pl dostalem zwrotna wiadomosc, ze takowy nie > istnieje. Czy ktos wie na jaki adres wyslac wiadomosc do Gazety w Plocku? dawniej gazeta_plock@poczta.gazeta.pl aktualnie gazeta_plock@gazeta.pl NOSPAM to pułapka dla robotów przeszukujących newsy pracownicy Agory zazwyczaj mają domenę @agora.pl Ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: E-mail Gazety w Plocku 19.08.02, 14:00 razdwa12 napisał: > dawniej > gazeta_plock@poczta.gazeta.pl > aktualnie > gazeta_plock@gazeta.pl > NOSPAM to pułapka dla robotów przeszukujących newsy > > pracownicy Agory zazwyczaj mają domenę @agora.pl > > Ale mogę się mylić. Dodam jeszcze, że nie wiem, czy ktoś ma w adresie domenę @agora.pl (może centrala), ale pracownicy regionalnych biur mają natępującą końcówkę '@[miasto].agora.pl' czyli w Płocku jest to '@plock.agora.pl'. Przed tym jest imię i nazwisko rozdzielone kropką. Natomiast adres Gazety w Płocku jest właśnie taki, jaki podał 'razdwa12'. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: E-mail Gazety w Plocku 19.08.02, 22:12 wytnij NOSPAM i powinno być OK. Tak się często robi by oszukać robotki-skanery (dla uniknięcia spamu). Jest dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś