Gość: pytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 07:04 pytam poważnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xix Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:22 Tak, polecam p. Kasztelana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:42 Kasztelan przesiąkł kasą , może spróbuj w "oskarze" na Kobylińskiego za basenem pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:29 he, he szczególnie jak chcesz uśmiercić swoje zwierzatko szybko i skutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 27.08.05, 08:55 Marek Korzekwiński przyjmuje na Obrońców Płocka przy stanisławówce, zaraz za kwiaciarnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:55 p Formanski czy jakos tak przyjmuje w chironie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 21:53 Formański z Chirona na Otolińskiej. Nie znajdziesz lepszego w Płocku. Szczerze polecam. Czasem trudno sie do niego dostać, wtedy pytaj o Radomyskiego. Też wiem, że dobry. Innych nie polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:09 jutro zajrze,jak mi myszoskoczek dotrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 29.08.05, 08:33 Pan Formański uratował mi kiedys psa...a był juz jedną noga na tamtym świecie! Szkoda ze tak niewielu fachowców Jego pokroju leczy zwierzęta w naszym mieście. W lipcu tego roku,wyzej wspomniany pies zakonczył swój żywot w gabinecie u weterynarza ( jar-wet na podolszycach) lekarz nawet nie zdarzyl go zbadac kiedy przestał oddychac...zdązył natomiast wziac kase za wizyte! ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Plac Dąbrowskiego 3 29.08.05, 08:43 adres: Gabinet weterynaryjny (0-24) 367 49 86 09-402 Płock, pl. gen. Dąbrowskiego 3 niepozorny gabinet, a lekarze świetni. Sam przeniosłem się z Chirona. Poleciłem tez trójce znajomych - wszyscy są zachwyceni co do Chirona - gdzie wcześniej leczyłem zwierzaki, i tylko o Chironie mogę coś napisać - to zanim wyleczą ci zwierzaka (jeśli wyleczą) najpierw wyssają z ciebie tyle kasy ile się da, tzn. najpierw będą udawać, że coś tam leczą za pomocą zastrzyków, czyli 3 razy w tygodniu po 2 zastrzyki, każdy po 20 zł itp., a dopiero potem zrobią zabieg, jak się niestety okaże, że zastrzyki nie przynoszą efektu; to u nich standarcik :) a poza tym, to Chiron aż tak wspaniałej opinii nie ma; i żyje ze swoich stałych klientów, którzy (tak jak ja do niedawna) chodzą tam z przyzwyczajenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Plac Dąbrowskiego 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:43 Dokładnie tak. W Chironie ciągną kasę jak mogą. Jestem zadowolona z lekarzy z lecznicy Medi-Wet na Rembielińskiego. Przede wszystkim poświęcają dużo czasu, i są niedrodzy. A co NAJWAŻNIEJSZE - jeśli widzą, że sprawa jest dość poważna (np. oko u mojego psa) Umawiają ze specjalistą w Warszawie(Najlepszym w Polsce). I to mi się podoba najberdziej, nienawidzę jak lekarze zgrywają wszech wiedzących. Z pełną odpowiedzialnością polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Plac Dąbrowskiego 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:22 nie bede śmigał z kotem dalej niz na Plac Dąbrowskiego 3 ja mam zaufanie do tych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 29.08.05, 09:06 Nie slyszalam nigdy o tym gabinecie na Dąbrowskiego 3. Chętnie się wybiorę. Dzieki za namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokodyl Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c152.petrotel.pl 29.08.05, 13:53 tylko w płockim ZOO. Tam są fachowcy którzy potrafią pomóc skutecznie zwierzakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.class144.petrotel.pl 29.08.05, 17:13 z doswiadczenia swojego i innych - obronców plocka, dokladnie za kwiaciarnia Odpowiedz Link Zgłoś
joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 31.08.05, 12:56 Po pierwszej wizycie w gabinecie na Pl. Dąbrowskiego 3 jak najbardziej pozytywne wrażenia.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:58 myszoskoczek wyleczony, dostał dwie maszynki wody i zastrzyk w dupę akurat gdzieś wyskoczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem_co_mówię Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 31.08.05, 14:25 Pan Mariusz Kaniewski, bardzo dobry weterynarz, Podolszyce Płd. - Płock www.primavet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweter Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:23 wygląda ze w Płocku są sami wybitni specjaliści po co ja jeżdżę do Warszawy ?!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:56 BO JESTEŚ DURNYM CIECIEM KTÓRY LUBI WYRZUCAĆ KASĘ W BŁOTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolly Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:13 Dr Ziółkowski z Chirona, polecam miły sympatyczny doktorek:):):) - pozdrowienia od pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 01.09.05, 18:29 polecam gabinet weterynaryjny na Placu Dąbrowskiego 3, weterynarze pierwsza klasa i naprawde znają sie na rzeczy, moje dziewczyny są zachwycone ( dwie kotki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c154.petrotel.pl 02.09.05, 13:16 A czy ktos moze ma jakies zdanie o weterynarzu z Łącka. Podobno nazywa się Białek???? Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.09.05, 03:15 Znam takiego on bylego prezydenta Hetkowskiego leczyl z Wscieklizny nazywal sie Lange oni sa razem z jednego ugrupowania parti kryminogennej-czyz bym sie mylil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:10 potwierdzam dobrą opinię o gabinecie na pl.Dąbrowskiego 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 80.51.198.* 07.09.05, 23:03 Florysiakowie na Dąbrowskiego Mazurki w pawilonach przy torach na Pilsudskiego Tomek Lewicki na 3go Maja 16. reszta jest milczeniem. pati. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:18 Kiedys Korzekwinski tam przy Stanislawowce, ostatnio leczylismy psiaka w Chironie i za taka sobie (nie najwyzsza i nie najnizsza :P)oplata na szczescie ma sie juz znacznie lepiej...psina oraz weterynarz pewnie tez ;) Pzdr MF Odpowiedz Link Zgłoś
aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 09.09.05, 12:50 pan Korzekwiński jest także weterynarzemw płockim schronisku i tam niestety, ale o zwierzaki nie dba, usypia brzydkie, powypadkowe, nawet takie, ktore przy odrobinie pomocy lekarskeij miały by szanse na przeżycie, ostatno w schronisku był pies z dziura w głowei i nie ma sie nim kto zając, bo pan Korzekwiński nie specjalnie sie do tego garnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 13:00 ...może sama się zajmiesz tymi brzydkimi, powypadkowymi, nawet takimi, ktore przy odrobinie pomocy lekarskiej miały by szanse na przeżycie??? A nawet takimi z dziurą w głowie? Czemu siedzisz i pieprzysz zamiast zrobić coś pożytecznego dla zwierzątek?? Zwyczajnie pieprzysz a życie nie polegana tylko na ciągłym ruszaniu dupą :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-lodge1 Re: te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 13:28 wyobraz sobie, że sie zajmuje, i dokarmiam te brzydkie, których nikt nie chce:) więc wiem co mówie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 22:31 qtasek napisał: > a życie nie polegana tylko na ciągłym ruszaniu dupą :)))))) o czym świadczy Twój nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 09.09.05, 22:27 Nie dam złego słowa powiedzieć na tego weterynarza. Pan Marek uratował moje koty, przeszedł razem ze mną i kociakami panleukopenię i zwyczajnie opie..ł jak się dowiedział, że zwierzaki zaraziły się od kociaka wziętego ze schroniska. Agnieszko, nie wiem co Tobą kieruje, ale na pewno nie troska o zwierzaki schroniskowe. Powinnaś dobrze wiedzieć że niektóre zwierzęta trzeba usypiać, powinnaś też wiedzieć że w schronisku Pan Marek Korzekwiński nie jest jedynym weterynarzem. Ich trzech tam pracuje, a jeden z dwóch których nie znam wydał mi kociaka z panleukopenią i ciężkim świerzbem... ba, co więcej, nie dał książeczki zdrowia, nie określił wieku kociaka... Ze schroniska od razu przyjechałam do Pana Marka, wyleczył kociaka ze świerzbu, a resztę moich kotów z panleukopenii... i zrobił to niemal za darmo. Na pewno wiesz ile kosztuje leczenie panleukopenii...(kilka tysięcy zł i trochę to trwa) I wiesz... kiedyś przyjechaliśmy do niego w nocy ok 24 z kotem chorym, ze aż strach... również nie wziął żadnych pieniędzy. A co do psa z dziurą w głowie, to nie miej żalu do lekarza, jeżeli orzekł że jest uszkodzenie mózgu, to sorry...., jeżeli uszkodzenia były poważne, to sorry..., czy samo osobiście poleciłabyś swojej koleżance wzięcie psa z dziurą w głowie... Poza tym, nie sądze żebyś była weterynarzem, zeby orzekać, czy zwierzak miałby szanse na przeżycie, czy nie... a granie na wzbudzaniu litości, bo weterynarz nie chce się zająć psem jest wprost niesmaczne Odpowiedz Link Zgłoś
aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 13.09.05, 16:10 witam bardzo sie cieszę, że opinie o panu Marku, jak pisze Weronika, są różne, i bardzo dobrze, jeśli sie mylę, bo dobry weterynarz to szczęscie naszych zwierząt i o to chodzi:) co do schroniska to pewnie, że możemy tu prowadzić długą dyskusję nad jego racja bycia bądź nie, ale czy jest sens? każdy z nas ma swoje racje, jednak nie zawsze jest tak, że najprostrza droga jest najlepsza i tyle, a poza tym nawet w tym wątku widac, że ludzie kochają zwierzęta częściej niż siebia nawzajem i chętnie im pomoga,a każdy zwierzak zasługuje na drugą szanśe, a skora potrafimy wydac pieniadze na leczenie swojego zwierzaka to czemu innemu nie dać szansy, Odpowiedz Link Zgłoś
ika64 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 14.09.05, 10:45 A ja nie powiem dobrego słowa na temat tego pana. Za leczenie zwierząt w schronisku dostaje pieniądze i nie powinno być takiej sytuacji że wydawane są chore zwierzęta. Szkoda że nie "zadał sobie trudu" żeby wyleczyć te kociaki w schronisku, nie trafiłby wtedy do ciebie chory kotek. A pozostali dwaj lekarze to matka i brat tego pana czyli spółka "Drowbet". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 14.09.05, 12:01 Wiesz co, widziałam tego weterynarza który mi wydał kocię, a że znam zarówno brata jak i matkę Pana Marka to zaręczam Ci, że nie był to jego brat, ani tym bardziej matka, a pani kierowniczka powinna zadbać o książeczki zdrowia dla wszystkich wydawanych zwierzaków. Bardzo często winni są ludzie którzy przynoszą chore zwierzęta (zamiast do weterynarza, to do schroniska) a Ty iko co zrobiłaś dla tych zwierzaków ze schroniska?? Jak widzę, to jesteś specjalistką w biciu piany i to nie tylko na tym forum. Nie widzę sensu dalszej polemiki z Tobą Dla mnie najlepszym weterynarzem będzie Pan Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joss Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c158.petrotel.pl 10.09.05, 09:41 Kazdy pies powinien miec swojego człowieka. Wiadomo,że jest masa takich które nigdy go mieć nie będą. Całe zycie miałam psy ze schroniska i wiem jak potrafią odwdzięczać sie za zabranie ich z tego jakby nie patrzeć mało fajnego miejca...kto przygarnął kiedys schroniskowego psiaka ten wie o czym mówie!:) Nie oceniam weterynarzy ani warunków w naszym płockim schronisku...byłam tam niedawno i chyba tragedii nie ma. Większą jest liczba bezdomnych biedaków wyczekujących na cud:( I jeśli do tej sfory dołącza jakis poturbowany, chory, kaleki piesek...to chyba czasem i lepiej jesli sobie odejdzie w spokoju niz spedzi kilka lat z nosem miedzy kratami... A co do weterynarzy:)...wciąż czekam na takiego , który sam (bez mojej uprzedniej informacji) pozna że mój pies jest głuchy:) Pozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c158.petrotel.pl 10.09.05, 18:16 Słuchajcie, a czy dziś jakis weterynarz w Płocku przyjmie mojego psa????Jesli ktoś ma to nr tel poproszę.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pati_rog Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 10.09.05, 18:32 Gość portalu: M napisał(a): > Słuchajcie, a czy dziś jakis weterynarz w Płocku przyjmie mojego psa????Jesli > ktoś ma to nr tel poproszę.Dzięki Małżeństwo weterynarzy Mazurek, przyjmują na Piłsudskiego przy torach. Po nr pisz na priva. Jesli tylko są w Płocku to napewno przyjmą. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:44 znam pogotowie ratunkowe seksualne ale o psim pierwsze słysze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:05 > pisz na priva > napisałem i coś nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:08 myszoskoczek znów stracił apetyt gdzie najlepiej leczą myszoskoczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j_accuse Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:41 pl. gen. Dąbrowskiego 3 dobrzy lekarze, nie zdzierają, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wop Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 14:48 jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 12.09.05, 21:53 Byłam na Piłsudskiego...i ręce mi opadły:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asf Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:56 przed Piłsudskim raczej ręce podnosili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:00 O co wam naprade chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 192.193.245.* 05.05.06, 14:18 Dla Weroniki najlepszym weterynarzem, jak napisała, bedzie Pan Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:49 jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 193.59.95.* 05.05.06, 14:25 Nazywa sie Piotr Gierzyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Pl.Dąbrowskiego 3-polecam z całą odpowiedzialnośćą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:56 sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Pl.Dąbrowskiego 3-polecam z całą odpowiedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:42 popieram w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar2 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 02.07.06, 14:14 Oskar na kobylińskiego przy basenie naprawdę dobrzy i niedrodzy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tady Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:11 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dagu75 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 02.07.06, 20:31 Formański z Chirona i Agnieszka Grabowska. Przyjmujwe na Czwartaków, codziennie od 16 do 19. Odpowiedz Link Zgłoś