Dodaj do ulubionych

W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarzenia ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 07:04
pytam poważnie
Obserwuj wątek
    • Gość: xix Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:22
      Tak, polecam p. Kasztelana!
      • Gość: Oskar Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:42
        Kasztelan przesiąkł kasą , może spróbuj w "oskarze" na Kobylińskiego za basenem
        pozdr :)
      • Gość: były klient Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:29
        he, he szczególnie jak chcesz uśmiercić swoje zwierzatko szybko i skutecznie...
    • Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 27.08.05, 08:55
      Marek Korzekwiński przyjmuje na Obrońców Płocka przy stanisławówce, zaraz za
      kwiaciarnią
      • Gość: fan Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:55
        p Formanski czy jakos tak przyjmuje w chironie
    • Gość: mimi Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 21:53
      Formański z Chirona na Otolińskiej. Nie znajdziesz lepszego w Płocku. Szczerze
      polecam. Czasem trudno sie do niego dostać, wtedy pytaj o Radomyskiego. Też
      wiem, że dobry. Innych nie polecam. Pozdrawiam
      • Gość: anna Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:09
        jutro zajrze,jak mi myszoskoczek dotrzyma
    • joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 29.08.05, 08:33
      Pan Formański uratował mi kiedys psa...a był juz jedną noga na tamtym świecie!
      Szkoda ze tak niewielu fachowców Jego pokroju leczy zwierzęta w naszym mieście.
      W lipcu tego roku,wyzej wspomniany pies zakonczył swój żywot w gabinecie u
      weterynarza ( jar-wet na podolszycach) lekarz nawet nie zdarzyl go zbadac kiedy
      przestał oddychac...zdązył natomiast wziac kase za wizyte! ehhhh
    • qtasek Plac Dąbrowskiego 3 29.08.05, 08:43
      adres:
      Gabinet weterynaryjny
      (0-24) 367 49 86
      09-402 Płock, pl. gen. Dąbrowskiego 3

niepozorny gabinet, a lekarze świetni. Sam przeniosłem się z Chirona. Poleciłem tez trójce
      znajomych - wszyscy są zachwyceni
      co do Chirona - gdzie wcześniej leczyłem zwierzaki, i tylko o Chironie mogę coś napisać - to
      zanim wyleczą ci zwierzaka (jeśli wyleczą) najpierw wyssają z ciebie tyle kasy ile się da, tzn.
      najpierw będą udawać, że coś tam leczą za pomocą zastrzyków, czyli 3 razy w tygodniu po 2
      zastrzyki, każdy po 20 zł itp., a dopiero potem zrobią zabieg, jak się niestety okaże, że
      zastrzyki nie przynoszą efektu;
      to u nich standarcik :)
      a poza tym, to Chiron aż tak wspaniałej opinii nie ma; i żyje ze swoich stałych klientów, którzy
      (tak jak ja do niedawna) chodzą tam z przyzwyczajenia
      • Gość: Aga Re: Plac Dąbrowskiego 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:43
        Dokładnie tak. W Chironie ciągną kasę jak mogą. Jestem zadowolona z lekarzy z
        lecznicy Medi-Wet na Rembielińskiego. Przede wszystkim poświęcają dużo czasu, i
        są niedrodzy. A co NAJWAŻNIEJSZE - jeśli widzą, że sprawa jest dość poważna
        (np. oko u mojego psa) Umawiają ze specjalistą w Warszawie(Najlepszym w
        Polsce). I to mi się podoba najberdziej, nienawidzę jak lekarze zgrywają wszech
        wiedzących. Z pełną odpowiedzialnością polecam!
        • Gość: rec Re: Plac Dąbrowskiego 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:22
          nie bede śmigał z kotem dalej niz na Plac Dąbrowskiego 3
          ja mam zaufanie do tych lekarzy.
    • joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 29.08.05, 09:06
      Nie slyszalam nigdy o tym gabinecie na Dąbrowskiego 3. Chętnie się wybiorę.
      Dzieki za namiary. Pozdrawiam
    • Gość: Krokodyl Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c152.petrotel.pl 29.08.05, 13:53
      tylko w płockim ZOO. Tam są fachowcy którzy potrafią pomóc skutecznie zwierzakom
    • Gość: ola Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.class144.petrotel.pl 29.08.05, 17:13
      z doswiadczenia swojego i innych - obronców plocka, dokladnie za kwiaciarnia
    • joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 31.08.05, 12:56
      Po pierwszej wizycie w gabinecie na Pl. Dąbrowskiego 3 jak najbardziej
      pozytywne wrażenia.Polecam!
    • Gość: . Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:58
      myszoskoczek wyleczony, dostał dwie maszynki wody i zastrzyk w dupę
      akurat gdzieś wyskoczył
    • Gość: wiem_co_mówię Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.dls.pl / 217.98.80.* 31.08.05, 14:25
      Pan Mariusz Kaniewski, bardzo dobry weterynarz, Podolszyce Płd. - Płock

www.primavet.pl
      • Gość: sweter Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:23
        wygląda ze w Płocku są sami wybitni specjaliści
        po co ja jeżdżę do Warszawy ?!!!!!!!!
        • Gość: Klient Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:56
          BO JESTEŚ DURNYM CIECIEM KTÓRY LUBI WYRZUCAĆ KASĘ W BŁOTO
        • Gość: joolly Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:13
          Dr Ziółkowski z Chirona, polecam miły sympatyczny doktorek:):):) - pozdrowienia
          od pacjentki
    • aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 01.09.05, 18:29
      polecam gabinet weterynaryjny na Placu Dąbrowskiego 3, weterynarze pierwsza
      klasa i naprawde znają sie na rzeczy, moje dziewczyny są zachwycone ( dwie kotki)
    • Gość: rod Re: A co,Zenek chory? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:58
    • Gość: Joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c154.petrotel.pl 02.09.05, 13:16
      A czy ktos moze ma jakies zdanie o weterynarzu z Łącka. Podobno nazywa się
      Białek???? Pozdrwiam
      • Gość: Grzes Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.09.05, 03:15
        Znam takiego on bylego prezydenta Hetkowskiego leczyl z Wscieklizny nazywal sie
        Lange oni sa razem z jednego ugrupowania parti kryminogennej-czyz bym sie mylil?
        • Gość: p. Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:10
          potwierdzam dobrą opinię o gabinecie na pl.Dąbrowskiego 3
    • Gość: pati Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 80.51.198.* 07.09.05, 23:03
      Florysiakowie na Dąbrowskiego
      Mazurki w pawilonach przy torach na Pilsudskiego
      Tomek Lewicki na 3go Maja 16.
      reszta jest milczeniem.

pati.
      • Gość: MikiFans Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:18
        Kiedys Korzekwinski tam przy Stanislawowce, ostatnio leczylismy psiaka w
        Chironie i za taka sobie (nie najwyzsza i nie najnizsza :P)oplata na szczescie
        ma sie juz znacznie lepiej...psina oraz weterynarz pewnie tez ;)
        Pzdr MF
        • aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 09.09.05, 12:50
          pan Korzekwiński jest także weterynarzemw płockim schronisku i tam niestety,
          ale o zwierzaki nie dba, usypia brzydkie, powypadkowe, nawet takie, ktore przy
          odrobinie pomocy lekarskeij miały by szanse na przeżycie, ostatno w schronisku
          był pies z dziura w głowei i nie ma sie nim kto zając, bo pan Korzekwiński nie
          specjalnie sie do tego garnie:(
          • qtasek te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 13:00
            ...może sama się zajmiesz tymi brzydkimi, powypadkowymi, nawet takimi, ktore przy
            odrobinie pomocy lekarskiej miały by szanse na przeżycie??? A nawet takimi z dziurą w
            głowie?
            Czemu siedzisz i pieprzysz zamiast zrobić coś pożytecznego dla zwierzątek?? Zwyczajnie
            pieprzysz a życie nie polegana tylko na ciągłym ruszaniu dupą :))))))

• aga-lodge1 Re: te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 13:28
              wyobraz sobie, że sie zajmuje, i dokarmiam te brzydkie, których nikt nie chce:)
              więc wiem co mówie :)
            • maciek.zwany.jajem Re: te, Violetta Villas... he he :)))))))) 09.09.05, 22:31
              qtasek napisał:

> a życie nie polegana tylko na ciągłym ruszaniu dupą :))))))

o czym świadczy Twój nick
          • Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 09.09.05, 22:27
            Nie dam złego słowa powiedzieć na tego weterynarza. Pan Marek uratował moje
            koty, przeszedł razem ze mną i kociakami panleukopenię i zwyczajnie opie..ł
            jak się dowiedział, że zwierzaki zaraziły się od kociaka wziętego ze
            schroniska.
            Agnieszko, nie wiem co Tobą kieruje, ale na pewno nie troska o zwierzaki
            schroniskowe.
            Powinnaś dobrze wiedzieć że niektóre zwierzęta trzeba usypiać, powinnaś też
            wiedzieć że w schronisku Pan Marek Korzekwiński nie jest jedynym weterynarzem.
            Ich trzech tam pracuje, a jeden z dwóch których nie znam wydał mi kociaka z
            panleukopenią i ciężkim świerzbem... ba, co więcej, nie dał książeczki zdrowia,
            nie określił wieku kociaka...
            Ze schroniska od razu przyjechałam do Pana Marka, wyleczył kociaka ze świerzbu,
            a resztę moich kotów z panleukopenii... i zrobił to niemal za darmo.
            Na pewno wiesz ile kosztuje leczenie panleukopenii...(kilka tysięcy zł i trochę
            to trwa)
            I wiesz...
            kiedyś przyjechaliśmy do niego w nocy ok 24 z kotem chorym, ze aż strach...
            również nie wziął żadnych pieniędzy.

A co do psa z dziurą w głowie, to nie miej żalu do lekarza, jeżeli orzekł że
            jest uszkodzenie mózgu, to sorry...., jeżeli uszkodzenia były poważne, to
            sorry..., czy samo osobiście poleciłabyś swojej koleżance wzięcie psa z dziurą
            w głowie...
            Poza tym, nie sądze żebyś była weterynarzem, zeby orzekać, czy zwierzak miałby
            szanse na przeżycie, czy nie...
            a granie na wzbudzaniu litości, bo weterynarz nie chce się zająć psem jest
            wprost niesmaczne

• aga-lodge1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 13.09.05, 16:10
              witam
              bardzo sie cieszę, że opinie o panu Marku, jak pisze Weronika, są różne, i
              bardzo dobrze, jeśli sie mylę, bo dobry weterynarz to szczęscie naszych zwierząt
              i o to chodzi:)
              co do schroniska to pewnie, że możemy tu prowadzić długą dyskusję nad jego racja
              bycia bądź nie, ale czy jest sens? każdy z nas ma swoje racje, jednak nie zawsze
              jest tak, że najprostrza droga jest najlepsza i tyle, a poza tym nawet w tym
              wątku widac, że ludzie kochają zwierzęta częściej niż siebia nawzajem i chętnie
              im pomoga,a każdy zwierzak zasługuje na drugą szanśe, a skora potrafimy wydac
              pieniadze na leczenie swojego zwierzaka to czemu innemu nie dać szansy,
            • ika64 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 14.09.05, 10:45
              A ja nie powiem dobrego słowa na temat tego pana. Za leczenie zwierząt w
              schronisku dostaje pieniądze i nie powinno być takiej sytuacji że wydawane są
              chore zwierzęta. Szkoda że nie "zadał sobie trudu" żeby wyleczyć te kociaki w
              schronisku, nie trafiłby wtedy do ciebie chory kotek. A pozostali dwaj lekarze
              to matka i brat tego pana czyli spółka "Drowbet".
              • Gość: Weronika Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 14.09.05, 12:01
                Wiesz co, widziałam tego weterynarza który mi wydał kocię, a że znam zarówno
                brata jak i matkę Pana Marka to zaręczam Ci, że nie był to jego brat, ani tym
                bardziej matka, a pani kierowniczka powinna zadbać o książeczki zdrowia dla
                wszystkich wydawanych zwierzaków.
                Bardzo często winni są ludzie którzy przynoszą chore zwierzęta (zamiast do
                weterynarza, to do schroniska)

a Ty iko co zrobiłaś dla tych zwierzaków ze schroniska?? Jak widzę, to jesteś
                specjalistką w biciu piany i to nie tylko na tym forum.

Nie widzę sensu dalszej polemiki z Tobą
                Dla mnie najlepszym weterynarzem będzie Pan Marek.
    • Gość: Joss Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c158.petrotel.pl 10.09.05, 09:41
      Kazdy pies powinien miec swojego człowieka. Wiadomo,że jest masa takich które
      nigdy go mieć nie będą. Całe zycie miałam psy ze schroniska i wiem jak potrafią
      odwdzięczać sie za zabranie ich z tego jakby nie patrzeć mało fajnego
      miejca...kto przygarnął kiedys schroniskowego psiaka ten wie o czym mówie!:)
      Nie oceniam weterynarzy ani warunków w naszym płockim schronisku...byłam tam
      niedawno i chyba tragedii nie ma. Większą jest liczba bezdomnych biedaków
      wyczekujących na cud:( I jeśli do tej sfory dołącza jakis poturbowany, chory,
      kaleki piesek...to chyba czasem i lepiej jesli sobie odejdzie w spokoju niz
      spedzi kilka lat z nosem miedzy kratami...
      A co do weterynarzy:)...wciąż czekam na takiego , który sam (bez mojej
      uprzedniej informacji) pozna że mój pies jest głuchy:)
      Pozdrawiam wszystkich:)
    • Gość: M Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c158.petrotel.pl 10.09.05, 18:16
      Słuchajcie, a czy dziś jakis weterynarz w Płocku przyjmie mojego psa????Jesli
      ktoś ma to nr tel poproszę.Dzięki
      • pati_rog Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 10.09.05, 18:32
        Gość portalu: M napisał(a):

> Słuchajcie, a czy dziś jakis weterynarz w Płocku przyjmie mojego psa????Jesli
        > ktoś ma to nr tel poproszę.Dzięki

Małżeństwo weterynarzy Mazurek, przyjmują na Piłsudskiego przy torach. Po nr
        pisz na priva. Jesli tylko są w Płocku to napewno przyjmą.
        P.
        • Gość: rex Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:44
          znam pogotowie ratunkowe
          seksualne
          ale o psim pierwsze słysze
        • Gość: p. Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:05
          > pisz na priva >
          napisałem i coś nie wyszło
          • Gość: edek Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:08
            myszoskoczek znów stracił apetyt
            gdzie najlepiej leczą myszoskoczki ?
          • Gość: j_accuse Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:41
            pl. gen. Dąbrowskiego 3
            dobrzy lekarze, nie zdzierają,
        • Gość: wop Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 14:48
          jest
    • Gość: joss1 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 12.09.05, 21:53
      Byłam na Piłsudskiego...i ręce mi opadły:(
      • Gość: asf Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:56
        przed Piłsudskim raczej ręce podnosili
        • Gość: psiarz Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 13:00
          O co wam naprade chodzi
          • Gość: jajo Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 192.193.245.* 05.05.06, 14:18
            Dla Weroniki najlepszym weterynarzem, jak napisała, bedzie Pan Marek.
            • Gość: hhhh Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:49
              jest
    • Gość: tak Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: 193.59.95.* 05.05.06, 14:25
      Nazywa sie Piotr Gierzyński
    • Gość: michał Pl.Dąbrowskiego 3-polecam z całą odpowiedzialnośćą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:56
      sprawdzone
      • Gość: rec Re: Pl.Dąbrowskiego 3-polecam z całą odpowiedzial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:42
        popieram w pełni
    • Gość: Oskar2 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.c153.petrotel.pl 02.07.06, 14:14
      Oskar na kobylińskiego przy basenie naprawdę dobrzy i niedrodzy. Polecam
      • Gość: tady Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 15:11
        nie polecam
    • dagu75 Re: W Płocku jest weterynarz z prawdziwego zdarze 02.07.06, 20:31
      Formański z Chirona i Agnieszka Grabowska. Przyjmujwe na Czwartaków, codziennie
      od 16 do 19.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka