Dodaj do ulubionych

Desant wylądował

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:32
Brawa dla organizatorów
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:32
      brawo dla pomysłodawców
    • Gość: pola Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:39
      Gratulacje dla pomysłodawców, dobra promocja Płocka.
      • Gość: autor Re: Desant wylądował IP: 80.48.147.* 28.08.05, 22:42
        Ej wszystko ok, ale gdzie fotki z festiwalu ?? Czy panowie Niesłuchowski,
        Augustyniak i Dziecinny zaspali ? Jakaś relacja na stronie GW by się przydała...
        • Gość: Ox Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:47
          Zacpali sie na desancie i dopiero godzine temu ich zabrali na detox. Impreza
          fajna, szkoda ze Sistars i 18L wystapili, oby w przyszlym roku organizatorzy
          nie popelnili podobnych bledow. Sido tez byl slaby. Prawdziwa klase pokazal
          Raptaile (moze zle napisalem), gosc ktory jest dobrym hiphopowcem i showmanem w
          jednym, takich ludzi potrzeba- ludzi ktory potrafia (p)obudzic publike. Tak
          trzymac! Slyszalem, ze jesli Desant bedzie ok, to w nastepnym roku
          organizatorzy nie zrobia Femevu, prawda czy plotka? Wie ktos cos? A moze to
          watek na oddzielny temat
          • Gość: lf Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:29
            lepiej niech zrobią FeMEV, wyjdzie to na dobre wszystkim
    • Gość: rec Re: Desant wylądował, 30 tysięcy ludzi sie bawiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:43
      fenomenalne
    • Gość: płockidesantowicz Re: Desant wylądował IP: *.c156.petrotel.pl 29.08.05, 00:14
      było suuuuuuuuper !!!!!!!! RAPTILE nr 1 !!!!! Juz czekam z niecierpliwością na
      hiphopdesant 2006 :)
    • Gość: obiektywny Desant wylądował IP: *.class147.petrotel.pl 29.08.05, 00:42
      pomijajac fakt ze impreza jak zadna w plocku tak nie wyszla niesamowity klimat
      wspaniali artysci to obiektywnie zabezpieczenie imprezy pozostawialo wiele do
      rzyczenia brak widocznych patroli policji i strazy miejskiej (procz miejsc
      wyznaczonych dla karetek policji sm) za malo ochrony ktora to nie panowala nad
      uczestnikami koncertu na 30 000 tys ludzi 8 ochroniarzy wewnatrz terenu imprezy
      plus 3 przy wejsciu obok namiotu to malo poza tym bojki a co do prezydenta to
      milo ze przybyl pokazal sie zainicjowal taka impreze teraz niech tylko na
      nastepna za rok wyciagnie wnioski odnosnie ochrony takiej imprezy
      • Gość: ada Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:20
        wydaje mi się, że co do ochrony nie masz racji... ochroniarzy było pełno,
        wystarczyło z góry popatrzeć i wszędzie zauważyłbyś ich w żółtych mundurkach...
        a co najważniejsze kręcili się wśród tłumów i reagowali!!! brawo! nie było
        żadnej większej bijatyki tylko jakieś przepychanki dresów... a poza tym
        zaskoczyła mnie ich wysoka kultura osobista!! des czy jakaś tam orlen ochrona
        przy nich to żenada!! a ktoś wie co to za firma? i skąd?
    • Gość: PREZYDENT Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:04
      NIECH ZYJE PREZYDENT,ŻE DAŁ KASE NA DESANT,A JEŚLI NIE DA W PRZYSZŁYM ROKU
      TO ,,,,,:) IMPREZA POPROSTU SZOK,NIE SĄDZĘ ŻEBY PRZEGRAŁA Z TĄ LIPĄ-
      ELEKTRONIKĄ,NIECZH ŻYJE DESANT!!!!!!
      • Gość: gosc Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:49
        elektronika to nie lipa, dla innych hh to lipa wiec nie ma takich glupot rozpisywac

FEMEV byl zle reklamowany, byloby byc moze wiecej ludzi niz na Desancie jesli
        reklama bylaby wlasciwa.
    • Gość: ARNOLD Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:08
      A GDZIE ZDJĘCIA Z DESANTU? PRZECIEŻ TO PARANOJA,A IMPRA SPOKS,LUDZISKA BAWILI
      SIĘ JAK TRALALA.POTRZEBA NAM WIĘCEJ TAKICH POKAZÓW,ŻEBY NIE MÓWILI O NAS ŻE
      JESTEŚMY WSIĄ.
      • Gość: geliebte Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:54
        no wlasnie.....!!!!!!!!!!!!!!! gdzie sa zdjecia z desantu?????????? wszędzie
        szukam, a ich nie ma!!!!!!!!!!!!! sknadal!!!!!!! ja chce zdjecia!!!!!!!!!!!
    • Gość: Coco Jumbo Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: 193.59.95.* 29.08.05, 07:17
      Przysłuchiwałem się ze Skarpy żenującym popisom tzw. hip-hopowców nad Wisłą.
      Bardzo współczuję mieszkańcom Skarpy, że musieli słuchać tej kakofonii (nie
      MUZYKI !!!!!!!) i wulgaryzmów śmierdzących ze sceny. KTO NA TO POZWOLIŁ?
      Jakim prawem spacerując sobie wzdłuż skarpy musiałem słuchać tego dziadostwa i
      niecenzuralnych słów, a przypominam, że wzdłuż skarpy spacerują liczne rodziny
      z dziećmi. Małolactwo z puszkami z piwem (Kto im sprzedaje?!?!?!) - szkoda
      gadać i pisać. Ot płocki poziom kultury. I kto to finansuje ? Ratusz? Wypraszam
      sobie finansowanie takiego chamstwa z moich podatków.
      • Gość: Behemoth Re: Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: *.class147.petrotel.pl 29.08.05, 09:07
        zgadza się..
        niech Milewski sam zrobi desant i spada z naszego MIASTA!!!!
      • Gość: lf Re: Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:33
        do wszystkiego z czasem dorośniemy
    • Gość: kamil Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:35
      to była super impreza,a nie jakieś femev,wypasiona na maxa,nie mam
      zastrzeżeń,oby tak dalej!!!!!!
      • Gość: lf Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:40
        Drogi Kamilu, jesli cos Ci się szczegolnie podoba (hip-hop desant), nie oznaczo
        to, ze musisz krytykowac inne wydarzenia (femev). Zrozum, nie ma takiej
        potrzeby, wszyscy zrozumieją ze desan był ok. A tak tylko antagonizujesz
        miłośników muzyki. Muzyka powinna łączyć, a nie dzielić. Kazdy ma prawo wyboru.
        Jesli mu się nie podoba nie przychodzi. Idziesz tam gdzie chcesz byc i naprawdę
        nie musisz obgadywać bez potrzeby innych (inne imprezy) bo brzmi to niesmacznie
        (wręcz małomiasteczkowo)
    • Gość: kamil [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Coco Jumbo Drogi Kamilu IP: 193.59.95.* 29.08.05, 11:57
        Drogi Kamilu,
        Nie wiem dlaczego tak strasznie bluźnisz i wyzywasz mnie od jagorszych. Chcę Ci
        napisać, że na pewno nie jestem komuchem, a wprost przeciwnie. Pedofilem też
        nie jestem, choć muszę przyznać ten przytyk bardzo mnie rozbawił - na Tumy
        chadzam podziwiać niepowtarzalne widoki i krajobraz.
        Być może przesadziłem z tą krytyką - na Tumach byłem na początku tej imprezy i
        być może później było lepiej, maybe...
        Na przyszłość nie obrażaj ad personam ludzi. Możesz to samo wyrazić bez
        bluźnierstw i obrażania innych. Czy ja kogoś obraziłem personalnie?
        Zwróciłem uwagę na zachowanie tych 'artystów' na scenie i
        niektórych 'nawalonych' małolatów, ot co.
        Pozdrawiam
        Coco
      • w_starym_kinie [...] 29.08.05, 15:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: taxi Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:13
      taxi alfa i delta oraz pizzerie nie mogły się opędzić od pracy!!!!
    • Gość: mateo | pnrap.info Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:47
      Świetna organizacja, świetna muzyka. Istna bomba
    • Gość: ss2 Re: Desant wylądował IP: *.obr.pl / *.obr.pl 29.08.05, 09:59
      "świetne nagłosnienie" ?? To chyba jakaś pomyłka, gorszego to już dawno u nas
      niebyło. Kompletnie nic nie było słychać. Wokalu zero.
      Przeciwko imprezie nie mam nic, ale udowodniła coś co już dawno twierdziłem.
      Polski hh stoi na żenująco niskim poziomie. Teksty porażka, dj-ka kiepska.
      Sistars ze swoim pełnym profesjonalizmem nie powinny grać wśród
      tych "wykonafcuff", bo to obciach.
      • Gość: sono Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:08
        prosze znawca sie znalazł a to dobre buahaha.sisters zamuliło tylko koncert za
        rok nie powinni tam byc albo niech sami dojda do wniosku ze tam nie pasuja i tyle
        • Gość: ss2 Re: Desant wylądował IP: *.obr.pl / *.obr.pl 29.08.05, 11:25
          a no prawda jest orkutna.

"...co raz bardziej denerwuje metafory miernej styl,
          co szybuje wysoko jak sie wydaje wielu
          a naprawde sie gonia po pustym portfelu."
    • Gość: pablo Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:52
      kurde sistars niepotrzbne!!! ostro zamuliło impreze ;/ (ja poszedlem wlasnie do
      domu w czasie wystepu sistars) do momentu wystepu sistars bylo super!!!!
    • Gość: jajko Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:40
      krytyki jak zawasze będzie dużo,ale jeśli było 30 tys ludzi to widocznie jest
      takie zapotrzebowanie,a miasto w ten sposób zyskuje renomę i to jest dla nas
      super promocja.Bo czym innym możemy się w Polsce pochwalić?-skorumpowanym
      orlenem? nieudanym femev? no krytykanci-powiedzcie czym!!!!a to że blużnią-to
      fakt,nie ładnie słuchajcie-róbmy swoje,prawdziwa cnota krytyki się nie boi!!!!!!
      • Gość: SuNEK FemeV udany jak najbardziej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:01
        a kto powiedzial ze femev sie nie udał? Chyba tylko ten kto nie wie o co chodzi
        w tej muzie.A dla nich jest hip hop... czyli k...a + ku...a i inne temu
        podobne :) Pozdrawiam brać electro!!
      • Gość: lf FeMEV to też był sukces. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:13
        Właśnie róbmy swoje. Każdy jak najlepiej w ramach swojej działki. Wtedy wyjdzie
        to na dobre naszmu miastu. Wychwalając sukces Desantu nie musisz go
        uwiarygadniac poprzez porównanie z FeMEV. To zupełnie dwie różne publicznosci i
        inna wrażliwość muzyczna. Jeśli muzyka elektroniczna nie jest Twoją pasją,
        wystarczy, że nie będziesz jej słuchał. Nie musisz koniecznie atakowac i
        przeinaczac faktów związanych z FeMEV. FeMEV w zadnym wypadku nie był porażką.
        Zważywszy na fakt, ze w tym samym czasie w Gdyni odbywał się Astigmatic, imprezę
        w Płocku mozna uznać za sukces. Zyczę Ci z całego serca powodzenia w
        propagowaniu klimatów hiphopowych. A na przyszłość wyzbądź się prowincjonalnej
        maniery atakowania innych tylko dlatego, ze mają inne poglądy, gust czy
        wrażliwość artystyczną. Wtedy będzie naprawdę OK i wszyscy odniesiemy sukces.
      • Gość: sono Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:42
        nieudanym femev???.kolo jestes w wielkim bledzie to ze było mniej ludzi nie
        znaczy ze było nieudane porownujac to calkiem inne imprezy hip hop jest bardziej
        znany i modny i dlatego taka wiara najechała.elektronika w polsce to działka dla
        ludzi ktorzy to lubia i sie tym interesuja.femev był udany biorac pod uwage ze
        kazdy długo długo zanim sie odbył wieszało psy na miescie i tej imprezie
        muzycznie było super organizacyjnie troche gorzej.no napewno lepiej wypadł płock
        niz ta gdynia do ktorej zabrali nam festiwal bo tam to dopiero byla klapa
        organizacyjna. a inna kwestiaze desant zrobil na mnie dobre wrazenie wizualne bo
        co do muzyki to nie jestem jakims tam fanem zagorzałym popatrzylem, pogibalem
        sie w rytm muzy zobaczylem tłumy podscena zajebisty widok ze skarpy spilem pare
        bro i na tym sie skonczyła dla mnie ta impreza ale wiele ludzi bawiło sie do
        konca i mowia ze zajebiscie.pozdro600
    • Gość: ja Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:56
      Dlaczego prawie wszystkie pozytywy są pisane z tego samego
      IP ?????????????????????????????????????????????????????
      • Gość: SuNeK Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:56
        HAAHAHHAHAHAHA
      • Gość: Coco Desant KAKOFONII wylądował IP: 193.59.95.* 29.08.05, 13:20
        Słuszna uwaga!!! Czyżby ktoś chciał stworzyć wrażenie na forumowiczach, że
        było super i tak dalej???
        Bardzo podejrzane i BRAVO za spostrzegawczość.
      • Gość: Wisler Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:57
        Bądź tak dobry(a) spójrz na swoje IP na tym forum :)
      • Gość: gosc Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:59
        jakbys byl troche inteligentny to bys widzial ze to nie jest IP tylko w duzej
        ilosci przypadkow host. poza tym neostrada ma wielka pule adresow IP, skad wiesz
        ze to ta sama osoba pisala? jak ich host zapewne rozni sie koncowka? fakt ze
        mozna to zmieniac co chwila ale to akurat nic nie oznacza. Neostrad w polsce sa
        tysiace!
        • Gość: Jurek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:16
          Sprawdź najpierw swoją inteligencję a potem oceniaj innych. Host zamiast IP
          może występować biorąc pod uwagę polski specyfikę dostępu do internetu max. w
          10%. A neostrada w tej chwili w Polsce są nie tysiące lecz cztery. głupcze!!!!!
    • Gość: FeMEV Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:39
      Ja słyszałem ze Desant 2005 odbył sie poraz pierwszy i ostatni w Płocku. Ratusz
      jest nie zadowolony ze wpakował tyle kasy na taką impreze dzikusów.
      A co do FeMEV to bedzie, ale nie wiadomo pod jaką nazwą. Przecież na Festiwal
      Muzyki Elektronicznej i Vizualizacji przybywali ludzie z całej polski!!! nawet
      i z zagranicy!!!, na Desancie jakoś nie było wyznaczonego pola namiotowego? Dla
      mnie Desant to chałowa impreza lepiej te pieniądze wydał bym na lepszą promocje
      miasta np na FeMEV 2005 part 2.
      • Gość: jolka Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:33
        wtedy były namioty bo femev był 3 dniowy...
      • Gość: anty desant Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:56
        Zgadzam się za niewiele większe pieniądze niż te które miasto wydało na desant
        można zrobić trzydniową imprezę, która znakomicie promuje Płock nie tylko w
        kraju ale i za granicą. Sam widziałem wielu zagranicznych fanów muzyki
        elektromicznej na festiwalu, którego poziom był nieporównywalnie lepszy niż
        desantu. Proponuję by desant był pierwszym i ostatnim. Tego rodzaju festiwale
        odbywają się wszędzie, najbliższy festiwal hip hopowy odbył się w w czerwcu w
        Mławie z podobnym składem "artystów". FeMEV jest jedyną taką imprezą w Polsce i
        jedną z lepszych na świecie nie zaprzepaśćmy tej znakomitej okazji do
        promowania Płocka jako Miasta muzyki elektronicznej.
      • Gość: /// Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:58
        Było pole na dole przy zielonej spelunie warki.
        • Gość: Niepada Re: Desant wylądował IP: *.c151.petrotel.pl 30.08.05, 01:27
          impreza super, brawo dla PAIM, a ochrona to firma FOSA - dobrze ze nie było
          takiego trzepania jak na FeMEiV'ie, które tylko niepotrzebnie wzbudzało agresje
          i niechęć. I chyba nie ma sie co spierac którą impreze należy kontynuować -
          FeMEiV czy Desant - jasne że obie :) niech wreszcie się coś dzieje w tym
          mieście. Szkoda tylko że są ludzie którzy nie potrafią tego docenić, dostrzec
          jak sie świetnie potrafimy bawić. A już zupełnie nie rozumiem Coco
          Jambo, "żenujące popisy tzw. hip - hopowców"? Hmmm... Nie lubisz tej muzyki, to
          wynika z Twojego postu, więc się na niej nie znasz, nie sądzisz? Co do
          wulgaryzmów to masz racje, padają ze sceny ale taki już urok tej
          muzyki.Przeszkadzało Ci to w trakcie spaceru? Sorry ale chyba wiedziałeś że
          akurat w tym czasie odbywa sie koncert, nie musiałeś sie sam narażać
          na "wulgaryzmy smierdzące ze sceny". A koncert trwał do 4 z minutami, wracając
          nie spotkałam żadnej rodziny spacerującej z dziećmi, i coś mi się wydaję że już
          nikogo z "przypadku" spcaerującego nie można było spotkać od godziny 20. I tak
          masz racje - sponsoruje to Ratusz - za co bardzo jestem mu wdzięczna, za to że
          stara sie wypromować Płock oraz dostarczył mi tyle niezapomnianych wrażeń za
          free !! Pozdro dla wszystkich entuzjastów FeMeIV'u i Desant, byle więcej takich
          imprez.
          • Gość: SuNEK Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:38
            i tak trzymac. Tylko proponuje pozostawic proporcje 3do1 :) pozdrawiam
            • Gość: mitsurugi Desant - wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:15
              Hip Hop to bardzo szczególny rodzaj muzyki... nie wszystkim się podoba, ale
              zarówno teksty jak i kompozycja często jest bardzo ambitna i podejmuje ważne
              dla młodych ludzi problemy. To powinno skłaniać do przemyśleń. Pozdro ziomki.
              • Gość: gosc Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:34
                bylo spoko
              • Gość: Kozio Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:35
                Amoze robic by to czesciej
              • Gość: ... Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:35
                Ciekawe co na to inni
              • Gość: aaa Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:36
                Troche wiecej czadu by sie przydalo. Jak myslicie
    • Gość: . Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:40
    • Gość: . Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:40
      ....???
      • Gość: junek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:49
        A ja uwazam, że mogłoby to trwac dłużej.To znaczy wiecej dni
        • Gość: Mietek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:24
          A co ze zwolennikami discopolo. Kidy koncert dobrej muzyki
    • Gość: m Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:38
      m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka