Gość: jolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:32 Brawa dla organizatorów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:32 brawo dla pomysłodawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:39 Gratulacje dla pomysłodawców, dobra promocja Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Desant wylądował IP: 80.48.147.* 28.08.05, 22:42 Ej wszystko ok, ale gdzie fotki z festiwalu ?? Czy panowie Niesłuchowski, Augustyniak i Dziecinny zaspali ? Jakaś relacja na stronie GW by się przydała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ox Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:47 Zacpali sie na desancie i dopiero godzine temu ich zabrali na detox. Impreza fajna, szkoda ze Sistars i 18L wystapili, oby w przyszlym roku organizatorzy nie popelnili podobnych bledow. Sido tez byl slaby. Prawdziwa klase pokazal Raptaile (moze zle napisalem), gosc ktory jest dobrym hiphopowcem i showmanem w jednym, takich ludzi potrzeba- ludzi ktory potrafia (p)obudzic publike. Tak trzymac! Slyszalem, ze jesli Desant bedzie ok, to w nastepnym roku organizatorzy nie zrobia Femevu, prawda czy plotka? Wie ktos cos? A moze to watek na oddzielny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lf Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:29 lepiej niech zrobią FeMEV, wyjdzie to na dobre wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec Re: Desant wylądował, 30 tysięcy ludzi sie bawiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 22:43 fenomenalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płockidesantowicz Re: Desant wylądował IP: *.c156.petrotel.pl 29.08.05, 00:14 było suuuuuuuuper !!!!!!!! RAPTILE nr 1 !!!!! Juz czekam z niecierpliwością na hiphopdesant 2006 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Desant wylądował IP: *.class147.petrotel.pl 29.08.05, 00:42 pomijajac fakt ze impreza jak zadna w plocku tak nie wyszla niesamowity klimat wspaniali artysci to obiektywnie zabezpieczenie imprezy pozostawialo wiele do rzyczenia brak widocznych patroli policji i strazy miejskiej (procz miejsc wyznaczonych dla karetek policji sm) za malo ochrony ktora to nie panowala nad uczestnikami koncertu na 30 000 tys ludzi 8 ochroniarzy wewnatrz terenu imprezy plus 3 przy wejsciu obok namiotu to malo poza tym bojki a co do prezydenta to milo ze przybyl pokazal sie zainicjowal taka impreze teraz niech tylko na nastepna za rok wyciagnie wnioski odnosnie ochrony takiej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:20 wydaje mi się, że co do ochrony nie masz racji... ochroniarzy było pełno, wystarczyło z góry popatrzeć i wszędzie zauważyłbyś ich w żółtych mundurkach... a co najważniejsze kręcili się wśród tłumów i reagowali!!! brawo! nie było żadnej większej bijatyki tylko jakieś przepychanki dresów... a poza tym zaskoczyła mnie ich wysoka kultura osobista!! des czy jakaś tam orlen ochrona przy nich to żenada!! a ktoś wie co to za firma? i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZYDENT Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:04 NIECH ZYJE PREZYDENT,ŻE DAŁ KASE NA DESANT,A JEŚLI NIE DA W PRZYSZŁYM ROKU TO ,,,,,:) IMPREZA POPROSTU SZOK,NIE SĄDZĘ ŻEBY PRZEGRAŁA Z TĄ LIPĄ- ELEKTRONIKĄ,NIECZH ŻYJE DESANT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:49 elektronika to nie lipa, dla innych hh to lipa wiec nie ma takich glupot rozpisywac FEMEV byl zle reklamowany, byloby byc moze wiecej ludzi niz na Desancie jesli reklama bylaby wlasciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:08 A GDZIE ZDJĘCIA Z DESANTU? PRZECIEŻ TO PARANOJA,A IMPRA SPOKS,LUDZISKA BAWILI SIĘ JAK TRALALA.POTRZEBA NAM WIĘCEJ TAKICH POKAZÓW,ŻEBY NIE MÓWILI O NAS ŻE JESTEŚMY WSIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geliebte Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:54 no wlasnie.....!!!!!!!!!!!!!!! gdzie sa zdjecia z desantu?????????? wszędzie szukam, a ich nie ma!!!!!!!!!!!!! sknadal!!!!!!! ja chce zdjecia!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Jumbo Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: 193.59.95.* 29.08.05, 07:17 Przysłuchiwałem się ze Skarpy żenującym popisom tzw. hip-hopowców nad Wisłą. Bardzo współczuję mieszkańcom Skarpy, że musieli słuchać tej kakofonii (nie MUZYKI !!!!!!!) i wulgaryzmów śmierdzących ze sceny. KTO NA TO POZWOLIŁ? Jakim prawem spacerując sobie wzdłuż skarpy musiałem słuchać tego dziadostwa i niecenzuralnych słów, a przypominam, że wzdłuż skarpy spacerują liczne rodziny z dziećmi. Małolactwo z puszkami z piwem (Kto im sprzedaje?!?!?!) - szkoda gadać i pisać. Ot płocki poziom kultury. I kto to finansuje ? Ratusz? Wypraszam sobie finansowanie takiego chamstwa z moich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemoth Re: Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: *.class147.petrotel.pl 29.08.05, 09:07 zgadza się.. niech Milewski sam zrobi desant i spada z naszego MIASTA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lf Re: Żenada i szkoda gadać (i pisać) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:33 do wszystkiego z czasem dorośniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:35 to była super impreza,a nie jakieś femev,wypasiona na maxa,nie mam zastrzeżeń,oby tak dalej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lf Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:40 Drogi Kamilu, jesli cos Ci się szczegolnie podoba (hip-hop desant), nie oznaczo to, ze musisz krytykowac inne wydarzenia (femev). Zrozum, nie ma takiej potrzeby, wszyscy zrozumieją ze desan był ok. A tak tylko antagonizujesz miłośników muzyki. Muzyka powinna łączyć, a nie dzielić. Kazdy ma prawo wyboru. Jesli mu się nie podoba nie przychodzi. Idziesz tam gdzie chcesz byc i naprawdę nie musisz obgadywać bez potrzeby innych (inne imprezy) bo brzmi to niesmacznie (wręcz małomiasteczkowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Jumbo Drogi Kamilu IP: 193.59.95.* 29.08.05, 11:57 Drogi Kamilu, Nie wiem dlaczego tak strasznie bluźnisz i wyzywasz mnie od jagorszych. Chcę Ci napisać, że na pewno nie jestem komuchem, a wprost przeciwnie. Pedofilem też nie jestem, choć muszę przyznać ten przytyk bardzo mnie rozbawił - na Tumy chadzam podziwiać niepowtarzalne widoki i krajobraz. Być może przesadziłem z tą krytyką - na Tumach byłem na początku tej imprezy i być może później było lepiej, maybe... Na przyszłość nie obrażaj ad personam ludzi. Możesz to samo wyrazić bez bluźnierstw i obrażania innych. Czy ja kogoś obraziłem personalnie? Zwróciłem uwagę na zachowanie tych 'artystów' na scenie i niektórych 'nawalonych' małolatów, ot co. Pozdrawiam Coco Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie [...] 29.08.05, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:13 taxi alfa i delta oraz pizzerie nie mogły się opędzić od pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo | pnrap.info Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:47 Świetna organizacja, świetna muzyka. Istna bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss2 Re: Desant wylądował IP: *.obr.pl / *.obr.pl 29.08.05, 09:59 "świetne nagłosnienie" ?? To chyba jakaś pomyłka, gorszego to już dawno u nas niebyło. Kompletnie nic nie było słychać. Wokalu zero. Przeciwko imprezie nie mam nic, ale udowodniła coś co już dawno twierdziłem. Polski hh stoi na żenująco niskim poziomie. Teksty porażka, dj-ka kiepska. Sistars ze swoim pełnym profesjonalizmem nie powinny grać wśród tych "wykonafcuff", bo to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sono Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:08 prosze znawca sie znalazł a to dobre buahaha.sisters zamuliło tylko koncert za rok nie powinni tam byc albo niech sami dojda do wniosku ze tam nie pasuja i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss2 Re: Desant wylądował IP: *.obr.pl / *.obr.pl 29.08.05, 11:25 a no prawda jest orkutna. "...co raz bardziej denerwuje metafory miernej styl, co szybuje wysoko jak sie wydaje wielu a naprawde sie gonia po pustym portfelu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:52 kurde sistars niepotrzbne!!! ostro zamuliło impreze ;/ (ja poszedlem wlasnie do domu w czasie wystepu sistars) do momentu wystepu sistars bylo super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:40 krytyki jak zawasze będzie dużo,ale jeśli było 30 tys ludzi to widocznie jest takie zapotrzebowanie,a miasto w ten sposób zyskuje renomę i to jest dla nas super promocja.Bo czym innym możemy się w Polsce pochwalić?-skorumpowanym orlenem? nieudanym femev? no krytykanci-powiedzcie czym!!!!a to że blużnią-to fakt,nie ładnie słuchajcie-róbmy swoje,prawdziwa cnota krytyki się nie boi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuNEK FemeV udany jak najbardziej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:01 a kto powiedzial ze femev sie nie udał? Chyba tylko ten kto nie wie o co chodzi w tej muzie.A dla nich jest hip hop... czyli k...a + ku...a i inne temu podobne :) Pozdrawiam brać electro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lf FeMEV to też był sukces. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:13 Właśnie róbmy swoje. Każdy jak najlepiej w ramach swojej działki. Wtedy wyjdzie to na dobre naszmu miastu. Wychwalając sukces Desantu nie musisz go uwiarygadniac poprzez porównanie z FeMEV. To zupełnie dwie różne publicznosci i inna wrażliwość muzyczna. Jeśli muzyka elektroniczna nie jest Twoją pasją, wystarczy, że nie będziesz jej słuchał. Nie musisz koniecznie atakowac i przeinaczac faktów związanych z FeMEV. FeMEV w zadnym wypadku nie był porażką. Zważywszy na fakt, ze w tym samym czasie w Gdyni odbywał się Astigmatic, imprezę w Płocku mozna uznać za sukces. Zyczę Ci z całego serca powodzenia w propagowaniu klimatów hiphopowych. A na przyszłość wyzbądź się prowincjonalnej maniery atakowania innych tylko dlatego, ze mają inne poglądy, gust czy wrażliwość artystyczną. Wtedy będzie naprawdę OK i wszyscy odniesiemy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sono Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:42 nieudanym femev???.kolo jestes w wielkim bledzie to ze było mniej ludzi nie znaczy ze było nieudane porownujac to calkiem inne imprezy hip hop jest bardziej znany i modny i dlatego taka wiara najechała.elektronika w polsce to działka dla ludzi ktorzy to lubia i sie tym interesuja.femev był udany biorac pod uwage ze kazdy długo długo zanim sie odbył wieszało psy na miescie i tej imprezie muzycznie było super organizacyjnie troche gorzej.no napewno lepiej wypadł płock niz ta gdynia do ktorej zabrali nam festiwal bo tam to dopiero byla klapa organizacyjna. a inna kwestiaze desant zrobil na mnie dobre wrazenie wizualne bo co do muzyki to nie jestem jakims tam fanem zagorzałym popatrzylem, pogibalem sie w rytm muzy zobaczylem tłumy podscena zajebisty widok ze skarpy spilem pare bro i na tym sie skonczyła dla mnie ta impreza ale wiele ludzi bawiło sie do konca i mowia ze zajebiscie.pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:56 Dlaczego prawie wszystkie pozytywy są pisane z tego samego IP ????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuNeK Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:56 HAAHAHHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Desant KAKOFONII wylądował IP: 193.59.95.* 29.08.05, 13:20 Słuszna uwaga!!! Czyżby ktoś chciał stworzyć wrażenie na forumowiczach, że było super i tak dalej??? Bardzo podejrzane i BRAVO za spostrzegawczość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisler Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:57 Bądź tak dobry(a) spójrz na swoje IP na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:59 jakbys byl troche inteligentny to bys widzial ze to nie jest IP tylko w duzej ilosci przypadkow host. poza tym neostrada ma wielka pule adresow IP, skad wiesz ze to ta sama osoba pisala? jak ich host zapewne rozni sie koncowka? fakt ze mozna to zmieniac co chwila ale to akurat nic nie oznacza. Neostrad w polsce sa tysiace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:16 Sprawdź najpierw swoją inteligencję a potem oceniaj innych. Host zamiast IP może występować biorąc pod uwagę polski specyfikę dostępu do internetu max. w 10%. A neostrada w tej chwili w Polsce są nie tysiące lecz cztery. głupcze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FeMEV Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:39 Ja słyszałem ze Desant 2005 odbył sie poraz pierwszy i ostatni w Płocku. Ratusz jest nie zadowolony ze wpakował tyle kasy na taką impreze dzikusów. A co do FeMEV to bedzie, ale nie wiadomo pod jaką nazwą. Przecież na Festiwal Muzyki Elektronicznej i Vizualizacji przybywali ludzie z całej polski!!! nawet i z zagranicy!!!, na Desancie jakoś nie było wyznaczonego pola namiotowego? Dla mnie Desant to chałowa impreza lepiej te pieniądze wydał bym na lepszą promocje miasta np na FeMEV 2005 part 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:33 wtedy były namioty bo femev był 3 dniowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty desant Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:56 Zgadzam się za niewiele większe pieniądze niż te które miasto wydało na desant można zrobić trzydniową imprezę, która znakomicie promuje Płock nie tylko w kraju ale i za granicą. Sam widziałem wielu zagranicznych fanów muzyki elektromicznej na festiwalu, którego poziom był nieporównywalnie lepszy niż desantu. Proponuję by desant był pierwszym i ostatnim. Tego rodzaju festiwale odbywają się wszędzie, najbliższy festiwal hip hopowy odbył się w w czerwcu w Mławie z podobnym składem "artystów". FeMEV jest jedyną taką imprezą w Polsce i jedną z lepszych na świecie nie zaprzepaśćmy tej znakomitej okazji do promowania Płocka jako Miasta muzyki elektronicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 21:58 Było pole na dole przy zielonej spelunie warki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepada Re: Desant wylądował IP: *.c151.petrotel.pl 30.08.05, 01:27 impreza super, brawo dla PAIM, a ochrona to firma FOSA - dobrze ze nie było takiego trzepania jak na FeMEiV'ie, które tylko niepotrzebnie wzbudzało agresje i niechęć. I chyba nie ma sie co spierac którą impreze należy kontynuować - FeMEiV czy Desant - jasne że obie :) niech wreszcie się coś dzieje w tym mieście. Szkoda tylko że są ludzie którzy nie potrafią tego docenić, dostrzec jak sie świetnie potrafimy bawić. A już zupełnie nie rozumiem Coco Jambo, "żenujące popisy tzw. hip - hopowców"? Hmmm... Nie lubisz tej muzyki, to wynika z Twojego postu, więc się na niej nie znasz, nie sądzisz? Co do wulgaryzmów to masz racje, padają ze sceny ale taki już urok tej muzyki.Przeszkadzało Ci to w trakcie spaceru? Sorry ale chyba wiedziałeś że akurat w tym czasie odbywa sie koncert, nie musiałeś sie sam narażać na "wulgaryzmy smierdzące ze sceny". A koncert trwał do 4 z minutami, wracając nie spotkałam żadnej rodziny spacerującej z dziećmi, i coś mi się wydaję że już nikogo z "przypadku" spcaerującego nie można było spotkać od godziny 20. I tak masz racje - sponsoruje to Ratusz - za co bardzo jestem mu wdzięczna, za to że stara sie wypromować Płock oraz dostarczył mi tyle niezapomnianych wrażeń za free !! Pozdro dla wszystkich entuzjastów FeMeIV'u i Desant, byle więcej takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuNEK Re: Desant wylądował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:38 i tak trzymac. Tylko proponuje pozostawic proporcje 3do1 :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsurugi Desant - wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:15 Hip Hop to bardzo szczególny rodzaj muzyki... nie wszystkim się podoba, ale zarówno teksty jak i kompozycja często jest bardzo ambitna i podejmuje ważne dla młodych ludzi problemy. To powinno skłaniać do przemyśleń. Pozdro ziomki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:34 bylo spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozio Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:35 Amoze robic by to czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:35 Ciekawe co na to inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Desant - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:36 Troche wiecej czadu by sie przydalo. Jak myslicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:40 ....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:49 A ja uwazam, że mogłoby to trwac dłużej.To znaczy wiecej dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Desant wylądował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:24 A co ze zwolennikami discopolo. Kidy koncert dobrej muzyki Odpowiedz Link Zgłoś