Gość: XXX IP: 193.59.95.* 29.08.05, 08:48 POSZUKUJE NAMIARU NA DOBREGO DERMATOLOGA W PŁOCKU. PILNIE POSZUKIWANY I NAJLEPIEJ ŻEBY PRZYJMOWAŁ PO POŁUDNIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp. Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 14:32 Pani Sobieska Anna na ul. 11 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufa Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c155.petrotel.pl 31.08.05, 15:59 Co? W życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU 29.08.05, 15:20 Ja znam bardzo dobrą panią dermatolog ale we Wrocławiu. Polecam bardzo jeśli jest to poważny problem. Doktor Pruszyńska. Znana w całym Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:47 Nie polecam p. Sobieskiej.Wizyty drogie, a specjalista nie najlepszy. Dobrym derm. jest p. Stańczykowska Marianna, przyjmuje na Synagogalnej, we wtorki i czwartki od 16, tel. 2621397. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roccobarocco Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:41 polecam!!!! świetna specjalistka a przy tym bardzo miła i energiczna mimo swojego wieku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:49 Swego czasu odwiedziłam wielu płockich dermatologów, bo żaden nie mógł skutecznie pomóc mi w walce z trądzikiem. W końcu trafiłam do p. dr. Pankowskiej i muszę przyznać, że jest wprost GENIALNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk961 Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c151.petrotel.pl 31.08.05, 10:08 Czy dr Oankowska przyjmuje gdzies na kasę chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaanaaaaaaa Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 80.51.246.* 30.08.05, 22:35 Stańczykowska Marianna - zdecydowanie polecam, mnie bardzo pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36 Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 07:08 Tylko dr Stańczykowska, klasa lekarz i wspaniały człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siopryszczu Re: dermatolog IP: *.196.0.1.gost.mdimedia.pl 22.05.14, 11:38 zdecydowanie ODRADZAM panią stańczykowską, pani jest chyba za stara na bycie lekarzem, przepisała mi lek z klindamycyną, kiedy wyraźnie powiedziałam, że jestem na nią uczulona. Dobrze, że przed wykupieniem leku sprawdziłam skład. takich podstawowych błędów nie powinien robić żaden lekarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 193.59.95.* 31.08.05, 10:39 Tylko Stańczykowska (absolutnie nie polecam Sobieskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 193.59.95.* 31.08.05, 14:14 super jest dr Galewicz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinoras Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c155.petrotel.pl 31.08.05, 16:01 Po co ci dobry dermatolog. Nawet taki sobie przepisze ci maść rtęciową. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:19 też polecam Panią dr Galewicz, ODRADZAM Sobieską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c151.petrotel.pl 01.09.05, 07:55 A ja polecam dr Sobieską. Przyjmuje na Kolegialnej w Derma-Med mnie pomogła (miałam trądzik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:03 Ja polecam dr Pietruszkę z ul. Miodowej. Skromna, milutka i naprawdę dużo czasu poświęca mlodym gdy na ich twarzyczkach jawią się syfy. Tylko ona jedyna w Płocku zastosowała mi taką kurację, że chce się na nowo żyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
md-ma Re: 23.05.14, 12:25 Witajcie, W Płocku oraz Polsce nie ma nigdzie żadnego dobrego dermatologa. Wszelkie objawy i efekty, które są ukazywane na naszych ciałach są wyłącznie lustrzanym odbiciem bardzo złego stanu zdrowia wewnętrznego. Lekarze dermatolodzy niestety leczą tylko objawy - przyczyn nie ruszają i o nich nie mówią. Bądźmy zdrowi oraz płodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzma Dobry dermatolog w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 31.05.14, 21:18 Polecam Dermatologa /zapomniałem nazwiska /a dlatego ze byłem z 2 lata temu .Przyjmuj na ul.Kolegialnej np.Pałacu Ślubów. Wiem ze on jest również ordynatorem na o/Dermatologi tzw .Winiarach. Szybka zdecydowana diagnoza ,odpowiednie leki ,szybki powrót do zdrowia ,poleciłbym go Pannom.Nie polecam Pani dermatolog na ul.Królewieckiej /Za urzędem marszałkowskim/Porażka i szkoda wydanej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 27.06.14, 11:43 Wie ktoś, gdzie przyjmuje dr. Tomasz Jarowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent-były. Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 30.06.14, 20:37 Doktor dr T. Jarowicz przyjmuje na Kolegialnej przy Banku PKO SA tzw.Żubr przy przystanku 19 a ogólnie jest Ordynatorem Dermatologi na Winiarach naprawdę konkretny facet ,nie zadzierający nosa jak pisał chyba dyzma i co najważniejsze nie drogi -brał 70 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.class100.petrotel.pl 07.06.14, 19:51 Specjalista dermatolog Bożena Pankowska z Winiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajoj_ek Re:dobry dermatolog w Płocku IP: 185.9.127.* 29.06.14, 10:47 Ja mogę z czystym sumieniem polecić Dr.Marie Steckiewicz.przyjmuje na Słonecznej.fakt,że bierze 100 zł za wizytę,ale jest świetna.dokładna,sumienna,interesuje się swoim pacjentem. wszystko można z nią dogadać. mój synek miał zmiany skórne,Kiedy poszliśmy do pediatry ta powiedziała nam,że to ciemieniucha i musimy zasypywać mąką.Niestety jak się potem okazało o mało się nie wdała sepsa.W porę poszliśmy do Dr.Steckiewicz.Dała antybiotyki,maści. jeszcze specjalnie szukała nam aby było jak najtaniej.Jesteśmy jej wdzięczni do tej pory :-) Serdecznie pozdrawiam panią Marie Odpowiedz Link Zgłoś