Dodaj do ulubionych

DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU

IP: 193.59.95.* 29.08.05, 08:48
POSZUKUJE NAMIARU NA DOBREGO DERMATOLOGA W PŁOCKU.
PILNIE POSZUKIWANY I NAJLEPIEJ ŻEBY PRZYJMOWAŁ PO POŁUDNIU.
Obserwuj wątek
    • Gość: odp. Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.05, 14:32
      Pani Sobieska Anna na ul. 11 listopada.
      • Gość: rufa Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c155.petrotel.pl 31.08.05, 15:59
        Co? W życiu!!!
    • marlenkamc Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU 29.08.05, 15:20
      Ja znam bardzo dobrą panią dermatolog ale we Wrocławiu. Polecam bardzo jeśli
      jest to poważny problem. Doktor Pruszyńska. Znana w całym Wrocławiu.
    • Gość: el Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:47
      Nie polecam p. Sobieskiej.Wizyty drogie, a specjalista nie najlepszy. Dobrym
      derm. jest p. Stańczykowska Marianna, przyjmuje na Synagogalnej, we wtorki i
      czwartki od 16, tel. 2621397.
      • Gość: roccobarocco Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:41
        polecam!!!!
        świetna specjalistka
        a przy tym bardzo miła i energiczna mimo swojego wieku

Pozdrawiam
    • Gość: Ola Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:49
      Swego czasu odwiedziłam wielu płockich dermatologów, bo żaden nie mógł
      skutecznie pomóc mi w walce z trądzikiem. W końcu trafiłam do p. dr.
      Pankowskiej i muszę przyznać, że jest wprost GENIALNA!!!
      • Gość: Patryk961 Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c151.petrotel.pl 31.08.05, 10:08
        Czy dr Oankowska przyjmuje gdzies na kasę chorych?
    • Gość: aaaaaaaaaanaaaaaaa Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 80.51.246.* 30.08.05, 22:35
      Stańczykowska Marianna - zdecydowanie polecam, mnie bardzo pomogła
      • Gość: 36 Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 07:08
        Tylko dr Stańczykowska, klasa lekarz i wspaniały człowiek
      • Gość: siopryszczu Re: dermatolog IP: *.196.0.1.gost.mdimedia.pl 22.05.14, 11:38
        zdecydowanie ODRADZAM panią stańczykowską, pani jest chyba za stara na bycie lekarzem, przepisała mi lek z klindamycyną, kiedy wyraźnie powiedziałam, że jestem na nią uczulona. Dobrze, że przed wykupieniem leku sprawdziłam skład. takich podstawowych błędów nie powinien robić żaden lekarz!!
    • Gość: ania Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 193.59.95.* 31.08.05, 10:39
      Tylko Stańczykowska (absolutnie nie polecam Sobieskiej)
    • Gość: ja Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: 193.59.95.* 31.08.05, 14:14
      super jest dr Galewicz!!!!!
    • Gość: pinoras Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c155.petrotel.pl 31.08.05, 16:01
      Po co ci dobry dermatolog. Nawet taki sobie przepisze ci maść rtęciową. hahaha
    • Gość: jaro Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:19
      też polecam Panią dr Galewicz, ODRADZAM Sobieską!!!
      • Gość: marta Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.c151.petrotel.pl 01.09.05, 07:55
        A ja polecam dr Sobieską. Przyjmuje na Kolegialnej w Derma-Med mnie pomogła
        (miałam trądzik)
        • Gość: młoda Re: DOBRY DERMATOLOG W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 08:03
          Ja polecam dr Pietruszkę z ul. Miodowej. Skromna, milutka i naprawdę dużo czasu
          poświęca mlodym gdy na ich twarzyczkach jawią się syfy. Tylko ona jedyna w
          Płocku zastosowała mi taką kurację, że chce się na nowo żyć!!
          • md-ma Re: 23.05.14, 12:25
            Witajcie,

W Płocku oraz Polsce nie ma nigdzie żadnego dobrego dermatologa.
            Wszelkie objawy i efekty, które są ukazywane na naszych ciałach są wyłącznie lustrzanym odbiciem bardzo złego stanu zdrowia wewnętrznego.

Lekarze dermatolodzy niestety leczą tylko objawy - przyczyn nie ruszają i o nich nie mówią.

Bądźmy zdrowi oraz płodni
        • Gość: jonkisz Re: IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.14, 10:22
          nie polecam lek.Winiarska
    • Gość: dyzma Dobry dermatolog w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 31.05.14, 21:18
      Polecam Dermatologa /zapomniałem nazwiska /a dlatego ze byłem z 2 lata temu .Przyjmuj na ul.Kolegialnej np.Pałacu Ślubów. Wiem ze on jest również ordynatorem na o/Dermatologi tzw .Winiarach. Szybka zdecydowana diagnoza ,odpowiednie leki ,szybki powrót do zdrowia ,poleciłbym go Pannom.Nie polecam Pani dermatolog na ul.Królewieckiej /Za urzędem marszałkowskim/Porażka i szkoda wydanej kasy.
      • Gość: Misiek Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.plock.mm.pl 27.06.14, 11:43
        Wie ktoś, gdzie przyjmuje dr. Tomasz Jarowicz?
        • Gość: Pacjent-były. Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.dynamic.mm.pl 30.06.14, 20:37
          Doktor dr T. Jarowicz przyjmuje na Kolegialnej przy Banku PKO SA tzw.Żubr przy przystanku 19 a ogólnie jest Ordynatorem Dermatologi na Winiarach naprawdę konkretny facet ,nie zadzierający nosa jak pisał chyba dyzma i co najważniejsze nie drogi -brał 70 zł .
    • Gość: pacjent Re: Dobry dermatolog w Płocku IP: *.class100.petrotel.pl 07.06.14, 19:51
      Specjalista dermatolog Bożena Pankowska z Winiar.
    • Gość: kajoj_ek Re:dobry dermatolog w Płocku IP: 185.9.127.* 29.06.14, 10:47
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić Dr.Marie Steckiewicz.przyjmuje na Słonecznej.fakt,że bierze 100 zł za wizytę,ale jest świetna.dokładna,sumienna,interesuje się swoim pacjentem. wszystko można z nią dogadać. mój synek miał zmiany skórne,Kiedy poszliśmy do pediatry ta powiedziała nam,że to ciemieniucha i musimy zasypywać mąką.Niestety jak się potem okazało o mało się nie wdała sepsa.W porę poszliśmy do Dr.Steckiewicz.Dała antybiotyki,maści. jeszcze specjalnie szukała nam aby było jak najtaniej.Jesteśmy jej wdzięczni do tej pory :-)
      Serdecznie pozdrawiam panią Marie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka