Dodaj do ulubionych

Motocykliści szaleją

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:23
a ja mam skuter i jeżdze 50 km/h
Policja nic do mnie nie ma i nie bedzie miała:)
ale jak chcą moge im dać sie przejechać moim skutem :) fajnie sie prowadzi:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo pablo Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:06
      z tegoi co wiem to też mamy w mieście monitoring co za problem wysłać policjanta
      z ruchu drogowego niech notuje nr rejestracyjne robi zdjęcia motorów a pozniej
      porównuje
      a może pan kijanowski komendant z reszta potocznie zwany burakiem brudzenskim
      nie wiem co ma zrobić z motocyklistami
      • Gość: stasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:42
        niech ci z wyborczej wezmą się za ciekawsze tematy a nie robią probnlemy a
        panowie gliniaże niech zajmą się narzie łapaniem dzieci które kradną cukierki
    • Gość: x Re: Motocykliści szaleją IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 00:30
      masz prawo jazdy kat. A? jeśli nie to magiczne 45km\h...
    • Gość: Z Płocka Płocka policja jak zawsze się kompromituje !!! IP: 193.59.95.* 22.09.05, 07:44
      Chłopaczki nie mają "zabawek" aby namierzyć szaleńca. Oni tylko mogą wlepiać
      mandaty emerytom i ściągać przez komornika z emerytury. Bo przecież nie
      potrafią dogonić motocykilsty. A po diabła tych dwóch z drogówki stoi
      codziennie w Górach i łapią dziadków na radar - a mają motocykle Hondy. Niech
      poganiają łobuzów. Ale im się nie chce, lepiej poleniuchować i wymusić kilka
      łapówek.
      • Gość: mmm Re: Płocka policja jak zawsze się kompromituje !! IP: *.chello.pl 22.09.05, 13:54
        Niestety polska policja się ciągle kompromituje, nie mogą złapać motocyklisty,
        pseudokibola, sprzedawcy dragów w podstawówce..i zrobić wielu innych prostych
        rzeczy. Niech jadą zagranice się pouczyć.
        • Gość: Maclaff Re: Płocka policja jak zawsze się kompromituje !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:29
          płocka policja wcale sie nie kompromituje(Oby tak dalej),przeciez co jakiś czas
          złapią jakiegoś szaleńca i wlepia mu pożądny mandat tylko dlaczego łapią tez
          tych co nie robią nic złego :((((((( biedne 400 zł to by było na tyle Dziekuje
          skończyłem.
    • Gość: olo Zrobić to co w Mielcu IP: *.pgi.waw.pl 22.09.05, 08:06
    • qtasek Re: Motocykliści szaleją 22.09.05, 08:11
      ten na drugim zdjęciu, to taki dupek mieszkający na międzytorzu - rżnie cwaniaka, a w
      dżinsach jeździ na swojej fest-maszynie, w takiej fajnej kurtce dżinsowej :))))))
      ma garaż na międzytorzu, w tym ciągu wzdłuż torów.
      to taki zielony ścigacz;
      ten koleś mieszka chyba w wieżowcu Piaska 1, albo w Lachmana 26
      • Gość: osdjkopsdsd Re: Motocykliści szaleją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:11
        jest paru burakow ktorzy dorwali sie do motocykli w nasyzm mieście jezdza na
        jednym kole jest taki jeden Masiek chyba ma ksywke
        • Gość: bang Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:44
          to "miasiek" i jego paskudne suzuki hehe!!mieszka na podolach pln chcialby sie
          lansowac na motocykliste ale niestety słoma z butow mu wychodzi!!! na rower
          malenki chlopczykuuu
          • Gość: miasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:28
            dla sprostowania "bang" czy srang wale jak cie zwą tak zwą nie mieszkam na
            podolach lepiej zeby sloma wychodzila z butow niz byla pod czacha zamiast mozgu
            a rower jest niebezpieczny wiec lepiej na niego nie wsiadaj bo bez kolek
            pomocniczych z boku mozesz miec problemy z utrzymaniem rownowagi lepiej
            potrenuj na nocniku moze sie wtedy jakos ty wylansujesz cioto bo jak narazie
            piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia pozdrawiam wyciagnniętym
            środkowym palcem!!!
            • Gość: bang Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:31
              no to jest was dwoch miaśków!! chodzi mi o tego z sucharskiego...wiec jezeli to
              nie ty to sory a tamten miaqsiek to dopiero cwok hehe on ma suzuki cbr750 taka
              stara i okropna z wygladu napewno wiesz;]
              • Gość: Gość Re: Motocykliści szaleją IP: *.kp.pl 29.09.05, 06:47
                "suzuki cbr750" - nie mogę Suzuki połączyło sie z Hondą i wypuściło nowy model.

Gości jak nie masz pojęcia o temacie to lepiej się nie odzywaj
          • Gość: szaleniec Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:11
            wiesz radze ci dobrze spr4awdzic gdzie mieszka owy miasiek
          • Gość: fanka Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:29
            A czy ktoś kiedyś próbował dowiedzieć się ile wypadków jest z winy motocyklisty
            a w ilu uczestniczą z powodu nie umiejetności jazdy niedzielnych kierowców? Ot
            tak niedawno wypadek na Piłsudskiego jakaś baba wyjechała z drogi
            podporządkowanej, złamała wszelkie przepisy ruchu drogowego i zajechała
            kolesiowi drogę on nie mając możliwości ratunku uderza w tył jej boskiego
            malucha, koniec jest taki, że chłopak ma złamany kregosłup. troche więcej
            wyobraźni drodzy kierowcy drogi są szerokie i dla wszystkich. Pozdrawiam
            wszystkich motocyklistów, jesteście fajne chłopaki z fajnymi sprzętami, szkoda
            tylko, że sezon się już kończy i za chwilę umilkną dźwięki waszych boskich
            dwukołowców. (pozdorowienia dla Miaśka)
            • Gość: :D Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:34
              blachara???hehe :D mam fajnego golfa z holandii troche ciasno z tylu ale moze
              dasz sie namowic ???
              • Gość: fanka Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:37
                wiedziałam, że tylko na taką odpowiedź bedzie cie stać
        • Gość: miasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:23
          Sam jestes burak maly chlopczyku z bąblem w nosie ja nie jezdze po ulicach
          cwoku takie rzeczy robie na lotnisku a gdzie to ty i twoj malenki mozg nie
          zdola tego ogarnąć a jak jeszcze masz jakies problemy to mogę ci laka spalic na
          twojej zafajdanej mordzie pustaku
      • Gość: do QTASKA Re: Motocykliści szaleją IP: *.class144.petrotel.pl 22.09.05, 15:44
        odważysz się to powiedzieć prosto w oczy, KAPUSIU?????????
      • stary_qtas Synu do lekcji, bo komputer sprzedam na bazarku!!! 01.10.05, 11:25
    • Gość: dvd Re: Motocykliści szaleją IP: *.c154.petrotel.pl 22.09.05, 11:46
      Jedynym sposobem jest konfiskata motorów.
    • Gość: Sos..-GSX-R Trzeba rozroznic idiotow od motocyklistow IP: *.c156.petrotel.pl 22.09.05, 13:04
      Jeździmy czasem na dwóch kołach, ale zazwyczaj na jednym i jestem przekonany,
      że stwarzamy mniejsze zagrożenie dla otoczenia niż oszołomy które kupiły
      japoński motocykl po mega dzwonie albo Golfa z Holandii i w przekonaniu o
      swoich nieziemskich wręcz zdolnościach, refleksie i nieśmiertelności gnają
      gdzie popadnie na maxa. A niestety ludzie i Policja nie są w stanie rozróżnić
      nas, bo i po co. Motocyklista to motocyklista i kropka. A jak piękny może być
      sport zwany z ang. "STUNT RIDING", można się przekonać również w Płocku i
      okolicach. A gdzie...... Pozdrawiam:-)
    • Gość: zenek Re: Motocykliści szaleją IP: *.ippt.gov.pl 22.09.05, 13:22
      Kupiłem sobie GSXR 1000. Na pierwszym biegu przekraczam wszystkie ograniczenia.
      A policyjne Hondy mogą się wypchać.
      • Gość: fan Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:51
        zenek to ty , ten burak z podoli poludniowych ?? bialo-czarna honda:>
    • Gość: romuś_jot to wina prezydenta IP: 213.77.44.* 22.09.05, 14:05
      to przez tego brzydkiego prezydenta MM i nie kompetentych óżentniuf ci piraci
      tak szalejom. Ja to wiem!!! Chwała SLD i wszytkim bękartom jego!!!!

Z partyjnym pozdrowieniem Romano J.
      • stasiek26 Re: to wina prezydenta 22.09.05, 16:50
        niech redaktorek wyborczej zajmie się ważniejszymi sprawami a panowie gliniaże
        narazie niech zajmą sie dzieciakami którzy kradną cukierki
    • Gość: Monio Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:37
      G.wno prawda oni nic takiego nie zrobili pewno to starsza kobieta przewrucila
      sie.Ile razy ich widzialem jak robia rozne triki, pewnego razu to w jednego
      motocykliste starsza kobieta rzucila wiekszym kawalkem drewna.A policja to moze
      im skoczyc
    • szymon902 Re: Motocykliści szaleją 22.09.05, 16:53
      Czesto przyjezdzaja do radziwia i co gdy "pala gume" , jezdza na tylnim kole i
      rozne inne policja podiedzie wlaczy sygnal i w mamecie nikogo niema.Raz tylko
      byla wieksza akcja jak przyjechali tajniacy ale oni juz o tym wiedzieli.
      • Gość: Mr.DiPi Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:50
        a czy ktoś liczy ile jest wypadków spowodowanych przez kierowców samochodów ile
        osób w nich ginie...ile motocyklistów zginęło bo ktoś chiał ich koniecznie
        wyprzedzić, nie ustąpił często należnego pierwszeństa a potem mówią - ja go nie
        zauważyłem.... smutne
    • Gość: pokolenie WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:51
      won na zawsze
    • Gość: adameusz Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:17
      pie..nie oooooooooooooooooooo...
      HOPPPPINIE...

TA JAK TO TAM ...
      woda po ogórach - jest dobra na kaca...

• Gość: dziewczynka18 Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:08
      a ja dzis w radziwiu bylam na tych "popisach" i bylo ciekawie i bezpiecznie
      dopuki policja nie przyjechala.... skoro motocyklisci stwarzaja tak wielki
      problem to dlaczego nikt nie wyznaczy im miejsca przeznaczonego tylko i
      wylacznie do takich wyczynow ktore obecnie pokazuja na ulicach???
      cos za cos...
    • Gość: Ordynus Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:24
      Sram. Co ten babun robił na jezdni? Hahaa, powietrze jak niszczy stare babcie
      to wszyscy nagle łapią się za głowy i chcą zmieniać świat, a jak stare babcie
      niszczą powietrze to nikogo głowa nie boli! Ważne, żeby i jedna i druga strona
      umiejętnośći miała w posługiwaniu się drogą; jeśli ktoś potrafi to niech jeździ
      nawet i 300 a i tak się mu nic nie stanie jeśli inni też potrafią. Tyle, że w
      Polsce jak się patrzy na kierowców albo pieszych to się zastanawiam, czy prawko
      się kupuje czy zdobywa :P Tak więc, jak we wszystkich innych przypadkach, nasz
      kraj dojdzie do słuszności dopiero 20 lat później niż wszystkie inne
      cywilizowane kraje. Głupota i zacofanie to efekt moim zdaniem terroryzowania
      Polski przez żydokomuchów po II wojnie światowej. A kto tak nie myśli, ten jest
      pozor i zagłosuje na SLD. Dziękuję bardzo, dowidzenia.
      • Gość: Terenowa Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:30
        a ja mam swoja terenowke ARO i Quada i to jest zabawa a nie pedzenie z
        szybkoscia 250 km / h toc to ludzi mozna pozabijac i siebie zabic i ty gosciu
        nie medrkuj sie ze niech jezdza i 300 jak potrafia bo sa pewne przepisy i tzreba
        ich w maire przestzregac . Zrezzta ja i tak wole se pojechac na rajd terenowy i
        pobawic sie swoim ARO albo bo lesie quadem pojezdzic a jak miłą bym usiasc na
        motor to tylko na czopera :d
    • Gość: Maclaff Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:22
      ja też widziałem tych szaleńców na motocyklach,stanowczo powinni Im zbudować
      jakiś plac do jeźdzenia bo ile mozna po tym mieście cały czas, sugeruje coś
      podobnego do Auchan a moze poprostu udostepniać Im ten piękny odcinek,
      przypuścmy w czwartki tak od 18-22, zapewniam zdecydowaną poprawę na ulicach
      tego jakze kuszącego miasta dla Tych "Piratów drogowych". POZDRAWIAM Wszystkich
      Motocyklistów, Panów Policjantów z płocka i okolic :))))))))
    • Gość: Rowerzysta Re: Motocykliści szaleją IP: *.c155.petrotel.pl 24.09.05, 07:40
      To dawcy organów a nie motocykliści
      • Gość: Skrzydlak Re: Motocykliści szaleją IP: *.class144.petrotel.pl 24.09.05, 09:21
        Gość portalu: Rowerzysta napisał(a):

> To dawcy organów a nie motocykliści

jacy dawcy? po wypadku nic się nie nadaje do przeszczepu
    • Gość: JayZ Re: Motocykliści szaleją IP: *.c155.petrotel.pl 24.09.05, 11:40
      Nawet gdyby było co zbierać po mnie po jakimś super dzwonie, jeżdżę z karteczka
      żeby tym wszystkim kapusiom i inym kretynom zabierającym głos w dyskusji nawet
      ksztyny siebie nie oddać.. więc ze mnie i tak nic nie będziecie mieli..
      Pozdrówka dla wszystkich szaleńców..
      • Gość: bicycle Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:49
        najabrdziej mnie drazni jak koledzy kupia sobie motorek gdzies walony zagranica
        za pare gorszy gdzie spawy sa i sie woza po Plocku w samych koszulkach i
        spodenkach poprostu takich pajacykow widzialem w te lato mnostwo zero wyobrazni
        zero zabezpieczenia, lebkow sie takich narobilo nie z czystego zamilowania tylko
        z czysteo szpanerstwa, i takich mozna okreslic mianem dawcow, jest paru
        motocyklistwo w Plocku widac po nich ze jezdza od lat i nie stwarzaj zadnego
        zagrozenia,
        • Gość: alfa Re: Motocykliści szaleją IP: *.class147.petrotel.pl 03.10.05, 07:25
          jest paru
          > motocyklistwo w Plocku widac po nich ze jezdza od lat i nie stwarzaj zadnego
          > zagrozenia,

I tu sie zgadzam. Ale ich rzadko widać na ulicach poniewaz wiekszosc czasu
          spedzają w trasie. Oni jezdzą a nie "mają motocykle"
    • Gość: Michał Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:20
      Nie znam się na motocyklach, ale znam się na przepisach, której to umiejętności
      brakuje wielu "motocyklistom". Nie interesuje mnie kto jeździ takim motocyklem,
      ale interesuje mnie moje bezpieczeństwo oraz innych użytkowników dróg. Można by
      gadać i gadać, ale nie ma sensu... Powiem krótko - Panowie powinni znów pójść
      do szkoły jady, albo nauczyć się rozumu... A niektóre wypowiedzi tutaj są
      poniżej wszelkiej krytyki... Żałosne
    • Gość: kermityo Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:48
      dajcie spokój!!!! jaka ta policja to amatorzy!!!!! spisał 15 motocykli <ha ha
      ha i jeszcze raz ha> jeśli skuter z blokadą do 0 km/h ,można nazwać motocyklem
      to spox:D:D:D gratuluje wyobraźni i sokolego oka panie władzo :D:D:D:D
      Pzdr... :D:D:
    • Gość: Andrew Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:31
      Kobietooo ! Gdyby Cie motocyklista w tym momencie zahaczył i on by sie
      przewrócił!! Poprostu cofając sie na chodzinik, zaczepiła Pani nogą o
      kraweżnik... Widać, że nigdy nie miała Pani mtocykla pod d*** . !
    • Gość: Vojszu Re: Motocykliści szaleją IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:15
      Przesadzacie bo wclale ze tak nie szaleja... Sam jestem motocyklista i widze ze
      kazda gazeta i wszytskie media o wszytsko obwinia motocyklistow a kierweocow
      samochodow nigdy!! Chociaz to oni najeczesiej powoduja wypadki... Wiem ze sa
      niektorzy ktorzy nie powinni jezdzic jakims motocyklem ale nie zeby obwiniac
      wszytskich... I ten monitoring to tez prszesada bo zadko widze samochod jadacy
      przepisowo 50 km/h albo 60. W takim razie ich tez prosze karac i wzywac na
      komede i sprawdzac stan techniczny samochodow... A jezeli tak bardzo ludzie
      chca zeby po miescie nei jezdzic extremalnie to neich udostemnia nam jakies
      pare miejsc w Polsce np po 2 w kazdym wojewodztwie i wtedy nie bedziemy szalec
      po miescie tylko bedziemy sie zbierac i jezdzic tam.. Ostatnio mielismy miec
      bardzo duzy zlot w Rykach i policja nie pozwolila na niego 3 dni przed
      terminem. a teraz zaczyna sie niestety zla pogoda i macie spokoj ale gdy zrobi
      sie cieplo od razu wystawiamy motory i znow szalejemy po miastach dopuki nei
      bedzie takich miejsc
    • Gość: gixer Re: Motocykliści szaleją IP: 80.51.81.* 20.10.05, 10:42
      a u nas policja powiedziała nam gdzie mamy śmigać i że jak nie będziemy dymić na
      mieście to oni nam nie będą na miejscówce przeszkadzać!!!
    • Gość: . Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:49
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka