Gość: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:23 a ja mam skuter i jeżdze 50 km/h Policja nic do mnie nie ma i nie bedzie miała:) ale jak chcą moge im dać sie przejechać moim skutem :) fajnie sie prowadzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo pablo Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 00:06 z tegoi co wiem to też mamy w mieście monitoring co za problem wysłać policjanta z ruchu drogowego niech notuje nr rejestracyjne robi zdjęcia motorów a pozniej porównuje a może pan kijanowski komendant z reszta potocznie zwany burakiem brudzenskim nie wiem co ma zrobić z motocyklistami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:42 niech ci z wyborczej wezmą się za ciekawsze tematy a nie robią probnlemy a panowie gliniaże niech zajmą się narzie łapaniem dzieci które kradną cukierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Motocykliści szaleją IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.05, 00:30 masz prawo jazdy kat. A? jeśli nie to magiczne 45km\h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Płocka Płocka policja jak zawsze się kompromituje !!! IP: 193.59.95.* 22.09.05, 07:44 Chłopaczki nie mają "zabawek" aby namierzyć szaleńca. Oni tylko mogą wlepiać mandaty emerytom i ściągać przez komornika z emerytury. Bo przecież nie potrafią dogonić motocykilsty. A po diabła tych dwóch z drogówki stoi codziennie w Górach i łapią dziadków na radar - a mają motocykle Hondy. Niech poganiają łobuzów. Ale im się nie chce, lepiej poleniuchować i wymusić kilka łapówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Płocka policja jak zawsze się kompromituje !! IP: *.chello.pl 22.09.05, 13:54 Niestety polska policja się ciągle kompromituje, nie mogą złapać motocyklisty, pseudokibola, sprzedawcy dragów w podstawówce..i zrobić wielu innych prostych rzeczy. Niech jadą zagranice się pouczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maclaff Re: Płocka policja jak zawsze się kompromituje !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:29 płocka policja wcale sie nie kompromituje(Oby tak dalej),przeciez co jakiś czas złapią jakiegoś szaleńca i wlepia mu pożądny mandat tylko dlaczego łapią tez tych co nie robią nic złego :((((((( biedne 400 zł to by było na tyle Dziekuje skończyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek Re: Motocykliści szaleją 22.09.05, 08:11 ten na drugim zdjęciu, to taki dupek mieszkający na międzytorzu - rżnie cwaniaka, a w dżinsach jeździ na swojej fest-maszynie, w takiej fajnej kurtce dżinsowej :)))))) ma garaż na międzytorzu, w tym ciągu wzdłuż torów. to taki zielony ścigacz; ten koleś mieszka chyba w wieżowcu Piaska 1, albo w Lachmana 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osdjkopsdsd Re: Motocykliści szaleją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:11 jest paru burakow ktorzy dorwali sie do motocykli w nasyzm mieście jezdza na jednym kole jest taki jeden Masiek chyba ma ksywke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 10:44 to "miasiek" i jego paskudne suzuki hehe!!mieszka na podolach pln chcialby sie lansowac na motocykliste ale niestety słoma z butow mu wychodzi!!! na rower malenki chlopczykuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:28 dla sprostowania "bang" czy srang wale jak cie zwą tak zwą nie mieszkam na podolach lepiej zeby sloma wychodzila z butow niz byla pod czacha zamiast mozgu a rower jest niebezpieczny wiec lepiej na niego nie wsiadaj bo bez kolek pomocniczych z boku mozesz miec problemy z utrzymaniem rownowagi lepiej potrenuj na nocniku moze sie wtedy jakos ty wylansujesz cioto bo jak narazie piszesz o czyms o czym nie masz bladego pojecia pozdrawiam wyciagnniętym środkowym palcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:31 no to jest was dwoch miaśków!! chodzi mi o tego z sucharskiego...wiec jezeli to nie ty to sory a tamten miaqsiek to dopiero cwok hehe on ma suzuki cbr750 taka stara i okropna z wygladu napewno wiesz;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motocykliści szaleją IP: *.kp.pl 29.09.05, 06:47 "suzuki cbr750" - nie mogę Suzuki połączyło sie z Hondą i wypuściło nowy model. Gości jak nie masz pojęcia o temacie to lepiej się nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaleniec Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:11 wiesz radze ci dobrze spr4awdzic gdzie mieszka owy miasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:29 A czy ktoś kiedyś próbował dowiedzieć się ile wypadków jest z winy motocyklisty a w ilu uczestniczą z powodu nie umiejetności jazdy niedzielnych kierowców? Ot tak niedawno wypadek na Piłsudskiego jakaś baba wyjechała z drogi podporządkowanej, złamała wszelkie przepisy ruchu drogowego i zajechała kolesiowi drogę on nie mając możliwości ratunku uderza w tył jej boskiego malucha, koniec jest taki, że chłopak ma złamany kregosłup. troche więcej wyobraźni drodzy kierowcy drogi są szerokie i dla wszystkich. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów, jesteście fajne chłopaki z fajnymi sprzętami, szkoda tylko, że sezon się już kończy i za chwilę umilkną dźwięki waszych boskich dwukołowców. (pozdorowienia dla Miaśka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:34 blachara???hehe :D mam fajnego golfa z holandii troche ciasno z tylu ale moze dasz sie namowic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:37 wiedziałam, że tylko na taką odpowiedź bedzie cie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miasiek Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:23 Sam jestes burak maly chlopczyku z bąblem w nosie ja nie jezdze po ulicach cwoku takie rzeczy robie na lotnisku a gdzie to ty i twoj malenki mozg nie zdola tego ogarnąć a jak jeszcze masz jakies problemy to mogę ci laka spalic na twojej zafajdanej mordzie pustaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do QTASKA Re: Motocykliści szaleją IP: *.class144.petrotel.pl 22.09.05, 15:44 odważysz się to powiedzieć prosto w oczy, KAPUSIU????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dvd Re: Motocykliści szaleją IP: *.c154.petrotel.pl 22.09.05, 11:46 Jedynym sposobem jest konfiskata motorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sos..-GSX-R Trzeba rozroznic idiotow od motocyklistow IP: *.c156.petrotel.pl 22.09.05, 13:04 Jeździmy czasem na dwóch kołach, ale zazwyczaj na jednym i jestem przekonany, że stwarzamy mniejsze zagrożenie dla otoczenia niż oszołomy które kupiły japoński motocykl po mega dzwonie albo Golfa z Holandii i w przekonaniu o swoich nieziemskich wręcz zdolnościach, refleksie i nieśmiertelności gnają gdzie popadnie na maxa. A niestety ludzie i Policja nie są w stanie rozróżnić nas, bo i po co. Motocyklista to motocyklista i kropka. A jak piękny może być sport zwany z ang. "STUNT RIDING", można się przekonać również w Płocku i okolicach. A gdzie...... Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Motocykliści szaleją IP: *.ippt.gov.pl 22.09.05, 13:22 Kupiłem sobie GSXR 1000. Na pierwszym biegu przekraczam wszystkie ograniczenia. A policyjne Hondy mogą się wypchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:51 zenek to ty , ten burak z podoli poludniowych ?? bialo-czarna honda:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romuś_jot to wina prezydenta IP: 213.77.44.* 22.09.05, 14:05 to przez tego brzydkiego prezydenta MM i nie kompetentych óżentniuf ci piraci tak szalejom. Ja to wiem!!! Chwała SLD i wszytkim bękartom jego!!!! Z partyjnym pozdrowieniem Romano J. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek26 Re: to wina prezydenta 22.09.05, 16:50 niech redaktorek wyborczej zajmie się ważniejszymi sprawami a panowie gliniaże narazie niech zajmą sie dzieciakami którzy kradną cukierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monio Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:37 G.wno prawda oni nic takiego nie zrobili pewno to starsza kobieta przewrucila sie.Ile razy ich widzialem jak robia rozne triki, pewnego razu to w jednego motocykliste starsza kobieta rzucila wiekszym kawalkem drewna.A policja to moze im skoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
szymon902 Re: Motocykliści szaleją 22.09.05, 16:53 Czesto przyjezdzaja do radziwia i co gdy "pala gume" , jezdza na tylnim kole i rozne inne policja podiedzie wlaczy sygnal i w mamecie nikogo niema.Raz tylko byla wieksza akcja jak przyjechali tajniacy ale oni juz o tym wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.DiPi Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:50 a czy ktoś liczy ile jest wypadków spowodowanych przez kierowców samochodów ile osób w nich ginie...ile motocyklistów zginęło bo ktoś chiał ich koniecznie wyprzedzić, nie ustąpił często należnego pierwszeństa a potem mówią - ja go nie zauważyłem.... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokolenie WON Z KOMUNĄ RAZ NA ZAWSZE, NIE MA PRAWA BYC 5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:51 won na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adameusz Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:17 pie..nie oooooooooooooooooooo... HOPPPPINIE... TA JAK TO TAM ... woda po ogórach - jest dobra na kaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka18 Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:08 a ja dzis w radziwiu bylam na tych "popisach" i bylo ciekawie i bezpiecznie dopuki policja nie przyjechala.... skoro motocyklisci stwarzaja tak wielki problem to dlaczego nikt nie wyznaczy im miejsca przeznaczonego tylko i wylacznie do takich wyczynow ktore obecnie pokazuja na ulicach??? cos za cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordynus Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:24 Sram. Co ten babun robił na jezdni? Hahaa, powietrze jak niszczy stare babcie to wszyscy nagle łapią się za głowy i chcą zmieniać świat, a jak stare babcie niszczą powietrze to nikogo głowa nie boli! Ważne, żeby i jedna i druga strona umiejętnośći miała w posługiwaniu się drogą; jeśli ktoś potrafi to niech jeździ nawet i 300 a i tak się mu nic nie stanie jeśli inni też potrafią. Tyle, że w Polsce jak się patrzy na kierowców albo pieszych to się zastanawiam, czy prawko się kupuje czy zdobywa :P Tak więc, jak we wszystkich innych przypadkach, nasz kraj dojdzie do słuszności dopiero 20 lat później niż wszystkie inne cywilizowane kraje. Głupota i zacofanie to efekt moim zdaniem terroryzowania Polski przez żydokomuchów po II wojnie światowej. A kto tak nie myśli, ten jest pozor i zagłosuje na SLD. Dziękuję bardzo, dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terenowa Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:30 a ja mam swoja terenowke ARO i Quada i to jest zabawa a nie pedzenie z szybkoscia 250 km / h toc to ludzi mozna pozabijac i siebie zabic i ty gosciu nie medrkuj sie ze niech jezdza i 300 jak potrafia bo sa pewne przepisy i tzreba ich w maire przestzregac . Zrezzta ja i tak wole se pojechac na rajd terenowy i pobawic sie swoim ARO albo bo lesie quadem pojezdzic a jak miłą bym usiasc na motor to tylko na czopera :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maclaff Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:22 ja też widziałem tych szaleńców na motocyklach,stanowczo powinni Im zbudować jakiś plac do jeźdzenia bo ile mozna po tym mieście cały czas, sugeruje coś podobnego do Auchan a moze poprostu udostepniać Im ten piękny odcinek, przypuścmy w czwartki tak od 18-22, zapewniam zdecydowaną poprawę na ulicach tego jakze kuszącego miasta dla Tych "Piratów drogowych". POZDRAWIAM Wszystkich Motocyklistów, Panów Policjantów z płocka i okolic :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerzysta Re: Motocykliści szaleją IP: *.c155.petrotel.pl 24.09.05, 07:40 To dawcy organów a nie motocykliści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzydlak Re: Motocykliści szaleją IP: *.class144.petrotel.pl 24.09.05, 09:21 Gość portalu: Rowerzysta napisał(a): > To dawcy organów a nie motocykliści jacy dawcy? po wypadku nic się nie nadaje do przeszczepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JayZ Re: Motocykliści szaleją IP: *.c155.petrotel.pl 24.09.05, 11:40 Nawet gdyby było co zbierać po mnie po jakimś super dzwonie, jeżdżę z karteczka żeby tym wszystkim kapusiom i inym kretynom zabierającym głos w dyskusji nawet ksztyny siebie nie oddać.. więc ze mnie i tak nic nie będziecie mieli.. Pozdrówka dla wszystkich szaleńców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicycle Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:49 najabrdziej mnie drazni jak koledzy kupia sobie motorek gdzies walony zagranica za pare gorszy gdzie spawy sa i sie woza po Plocku w samych koszulkach i spodenkach poprostu takich pajacykow widzialem w te lato mnostwo zero wyobrazni zero zabezpieczenia, lebkow sie takich narobilo nie z czystego zamilowania tylko z czysteo szpanerstwa, i takich mozna okreslic mianem dawcow, jest paru motocyklistwo w Plocku widac po nich ze jezdza od lat i nie stwarzaj zadnego zagrozenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Motocykliści szaleją IP: *.class147.petrotel.pl 03.10.05, 07:25 jest paru > motocyklistwo w Plocku widac po nich ze jezdza od lat i nie stwarzaj zadnego > zagrozenia, I tu sie zgadzam. Ale ich rzadko widać na ulicach poniewaz wiekszosc czasu spedzają w trasie. Oni jezdzą a nie "mają motocykle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:20 Nie znam się na motocyklach, ale znam się na przepisach, której to umiejętności brakuje wielu "motocyklistom". Nie interesuje mnie kto jeździ takim motocyklem, ale interesuje mnie moje bezpieczeństwo oraz innych użytkowników dróg. Można by gadać i gadać, ale nie ma sensu... Powiem krótko - Panowie powinni znów pójść do szkoły jady, albo nauczyć się rozumu... A niektóre wypowiedzi tutaj są poniżej wszelkiej krytyki... Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermityo Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:48 dajcie spokój!!!! jaka ta policja to amatorzy!!!!! spisał 15 motocykli <ha ha ha i jeszcze raz ha> jeśli skuter z blokadą do 0 km/h ,można nazwać motocyklem to spox:D:D:D gratuluje wyobraźni i sokolego oka panie władzo :D:D:D:D Pzdr... :D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Motocykliści szaleją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:31 Kobietooo ! Gdyby Cie motocyklista w tym momencie zahaczył i on by sie przewrócił!! Poprostu cofając sie na chodzinik, zaczepiła Pani nogą o kraweżnik... Widać, że nigdy nie miała Pani mtocykla pod d*** . ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vojszu Re: Motocykliści szaleją IP: *.radiostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:15 Przesadzacie bo wclale ze tak nie szaleja... Sam jestem motocyklista i widze ze kazda gazeta i wszytskie media o wszytsko obwinia motocyklistow a kierweocow samochodow nigdy!! Chociaz to oni najeczesiej powoduja wypadki... Wiem ze sa niektorzy ktorzy nie powinni jezdzic jakims motocyklem ale nie zeby obwiniac wszytskich... I ten monitoring to tez prszesada bo zadko widze samochod jadacy przepisowo 50 km/h albo 60. W takim razie ich tez prosze karac i wzywac na komede i sprawdzac stan techniczny samochodow... A jezeli tak bardzo ludzie chca zeby po miescie nei jezdzic extremalnie to neich udostemnia nam jakies pare miejsc w Polsce np po 2 w kazdym wojewodztwie i wtedy nie bedziemy szalec po miescie tylko bedziemy sie zbierac i jezdzic tam.. Ostatnio mielismy miec bardzo duzy zlot w Rykach i policja nie pozwolila na niego 3 dni przed terminem. a teraz zaczyna sie niestety zla pogoda i macie spokoj ale gdy zrobi sie cieplo od razu wystawiamy motory i znow szalejemy po miastach dopuki nei bedzie takich miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gixer Re: Motocykliści szaleją IP: 80.51.81.* 20.10.05, 10:42 a u nas policja powiedziała nam gdzie mamy śmigać i że jak nie będziemy dymić na mieście to oni nam nie będą na miejscówce przeszkadzać!!! Odpowiedz Link Zgłoś