Dodaj do ulubionych

Ranking szkół językowych

IP: 80.51.246.* 25.09.05, 21:13
avalon na trzecim miejscu? śmiech!!! ta szkoła to porażka!!!! totalna
prowizora!!!!1!
Obserwuj wątek
    • Gość: paniam Re: Ranking szkół językowych IP: *.class147.petrotel.pl 26.09.05, 06:38
      800 uczniów?! to po ile osób w grupie? w jakich godzinach odbywa się nauka?
      Wolę Szkołę językową z Padlewskiego uczącą metodą Callana. Fajna atmosfera,
      kilkuosobowe grupy i nie rozpraszanie się przy komputerze czy słuchaniu płyt.
      Za to zmieniający się co godzina lektorzy i niezły program.
      • Gość: Rika Re: Ranking szkół językowych IP: *.class147.petrotel.pl 26.09.05, 08:06
        Padlewskiego??? tego co wiem to zajecia odbywaja sie tragicznie piwnicznych
        warunkach....tak słyszałam od znajomych...a metoda callana to juz wogole
        TRAGEDIA - mialam okazje uczestniczyc w jedych zajeciach probnych z tej metody
        i komu jak komu ale dla mnie jest ona porazka.....
        • Gość: Paniam Re: Ranking szkół językowych IP: *.class147.petrotel.pl 27.09.05, 06:39
          Żadne piwniczne, piszesz bzdury!
          Poza tym rzeczywiście w czasie zajęc próbnych można czuć się zaszokowanym, ale
          to naprawdę niezła metoda dla człowieka , który po angielsku chce mówić.Zmusza
          do szybkiego formułowania myśli, nie pozwala myśleć po polsku.nie wiem czy
          akurat dla początkujących jest najwłaściwsza, ale polecam osobom, które uczyły
          się angielskiego kilka lat a wciaz mają problemy z wyrażaniem wlasnych myśli w
          tym języku. Są raz w tygodniu zajęcia z gramatyki, nie ma prac domowych, nie ma
          też hałasu. Jest za to darmowa kawa i herbata w czasie przerwy. I
          najważniejsze! Wykupujesz lekcje na miesiąc. Podoba ci się to kontynuujesz ,
          nie podoba- po prostu przestajesz chodzić i nie martwisz się umoczoną kasą
          Jest kilka poziomów zaawansowania, w grupach są ludzie o rzeczywiście
          zbliżonych umiejętnościach, nie tak jak np w Uniwersytecie Robotniczym gdzie w
          klasie przypominającej skład umundurowania , ciemnej i zimnej skupiono grupę
          uczniów których cechą wspólną jest fakt że są uczniami określonego typu szkół.
          Nikt się nie zastanawia , że jedni są zaawansowani a inni ledwie dukają parę
          słów. reklamowane komputery, podręczniki i inne cuda można obejrzeć ....na
          ulotce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka