Gość: eta5 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:07 Moze jest tu jakis mądry człowiek który napisze mi jak to się zwalcza DOKI- moze Ty wiesz jak to jest w wielkim swiecie e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: przeciwciala plemnikowe IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 02.04.03, 18:41 Co, masz? Tego sie nie zwalcza, zreszta wyprodukujesz nowe. Wyglada to na wskazanie do IVF. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: przeciwciala plemnikowe 02.04.03, 18:44 Zapytaj na forum "Niepłodność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: przeciwciala plemnikowe: linki IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 02.04.03, 18:46 www.fertilitynetwork.com/articles/articles-immunological.htm www.cornellurology.com/uro/cornell/infertility/smt/antisperm.shtml www.resolve.org/main/national/treatment/diagnosis/malefactor/immunologic2.jsp?name=treatment&tag=diagnosis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta5 Re: przeciwciala plemnikowe: linki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:50 pytalam juz wszedzie na niepłodnośc też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta5 Re: przeciwciala plemnikowe: linki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 18:52 DOKI ano mam, niech to szlag. Jestem do niczego. A inseminacja? a autoszczepionki? a... a....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: przeciwciala plemnikowe: linki IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 02.04.03, 19:15 Gość portalu: eta5 napisał(a): > DOKI ano mam, niech to szlag. Zaraz, sprecyzujmy: Ty czy Twoj slubny? > A inseminacja? Malo skuteczne, bo przeciwciala zniszcza plemniki. IVF albo ICSI to metody z wyboru. > a autoszczepionki? Plemniki to nie bakterie, jak zrobic autoszczepionke? No i szczepionki sluza do zwiekszenia ilosci przeciwcial, a Ty chcialabys osiagnac efekt przeciwny... Odpowiedz Link Zgłoś