ls48 24.06.11, 16:21 Po raz drugi idę do mojej Córci na absolutorium.Jednak pare lat temu gdy szłam po raz pierwszy bardziej to przeżywałam.A może jeszcze trzeci raz też pójdę? Newykluczone. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Po raz drugi 24.06.11, 17:46 To ile ta twoja ciocia ma lat? i jakie plany ....zmana kierunku ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 24.06.11, 17:51 Lidio gratuluję Tobie i Córci , powodzenia życzę Mam nadzieję ze będzie oblewanie ? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Po raz drugi 24.06.11, 17:54 hahahahahha wszystko przez słaby wzrok !!!!! przepraszam )))) czym częściej czegos doznajemny , ty bardziej się na to uodparniamy . Widać , ze masz bardzo inteligentną corkę - gratulacje )) Odpowiedz Link
ls48 Re: Po raz drugi 25.06.11, 01:08 No i chwalenia ciąg dalszy.Okazalo sie że moja Corcia dostala nagrodę Rektora jako jedyna która ukończyla studia z wynikiem.....6,0.Powiem szczerze że sie rozbeczalam.Nagroda jest w postaci talonu na kontynuowanie dalszych studiow.Ale nie wiadomo co z tego wyniknie bo Ona sama sie nie spodziewała i nie miała żadnych narazie planów.Nie wiadomo co jej rodzina na to i przecież jeszcze do tego wszystkiego pracuje. Za kim taka bystra to ja sama nie wiem. Napewno nie po mnie. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Po raz drugi 25.06.11, 08:46 Lidio gratulacje dla Ciebie za manie tak uzdolnionej Córci , a dla Córci za wyniki Dla rodziców sukcesy dzieci to największe szczęście . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 11:15 Lidio rozumiem Twoją dumę , i cieszę się razem z Tobą dla Ciebie i Córki ten oto bukiecik kwiatków Odpowiedz Link
ls48 Re: Po raz drugi 25.06.11, 11:38 W imieniu mojej Moniki i moim - bardzo dziekujemy. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 11:49 Życzę Jej ,żeby odnosiła dalsze sukcesy , jeśli tylko czuje się na siłach kontynuować studia. A Mama na pewno wspomoże ? Odpowiedz Link
ls48 Re: Po raz drugi 25.06.11, 13:22 Ona jest bardzo chętna do dalszej nauki, ale jej Mąż i Syn juz troche krzywo na to patrza bo wszystkie soboty i niedziele zajęte szkołą, a na codzień pracą zawodową.Ona raczej mojego wsparcia nie potrzebuje bo zawsze dostaje stypendium które w miare starcza na potrzeby szkolne. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Po raz drugi 25.06.11, 14:39 hmmmm...kiedyś w końcu naukę trzeba skończyć a i szkoda zeby rodzina na tym cierpiała . Straconych chwil z dziećmi nikt już jej nie zwróci . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:19 To prawda ,ze trzeba wiele charyzmy ,żeby to wszystko pogodzić , pracę naukę , wychowywanie dziecka. Rodzina na tym na pewno w jakiś sposób cierpi. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:14 Ja miałam na myśli Lidio pomoc Mamy w domu , kiedy Córcia na wykładach siedzi Odpowiedz Link
ls48 Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:28 Ona ze mna nie mieszka. Ja mieszkam z najmlodsza Corką i Jej rodziną. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:39 No tak to już trudniej na co dzień pomagać . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:15 Ale potrafię też zrozumieć rodzinę ,że chcą z Nią pobyć więcej , zwłaszcza mąż i dziecko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Po raz drugi 25.06.11, 16:42 No i jak LaSka, uzyskałaś to absolutorium? A co zaliczałaś? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Po raz drugi 25.06.11, 17:30 Ty nie czytasz ze zrozumieniem? Jasne ,ze uzyskała absolutorium , zdawała test z matkowania , i zdała go na szóstkę ! Odpowiedz Link