Dodaj do ulubionych

Pochwalę się

09.10.05, 21:13
Będę pierwszym w Polsce właścicielem Mazdy 3 2.0 16v koloru pomarańczowo-miedziano-złotego :-)
wczoraj złożyłem zamówienie, mam czekać 4miesiące aż sprowadzą mi takie coś.
Najbogatsza wersja wyposażenia + szara skóra + szyberdach, oczywiście alufelgi w standardzie
Osiągi:
150KM - 187Nm
0-100km/h w 9,0s

Zastanawiałem się też nad Focusem i Jettą ew. nawet gołym Avensis ale trochę gożej wypadają no i wytargowałem u nich niezły rabat ponad 10kpln, tyle że rocznik 2005
Obserwuj wątek
    • Gość: Mik Re: Pochwalę się IP: *.adsl.econophone.ch 09.10.05, 21:15
      No to dokladna data dostarczenia i miejsce parkowania.A i jeszcze kluczyki
      zostaw w stacyjce...
      • dlugopisem Re: Pochwalę się 09.10.05, 21:22
        od życia trzeba coś mieć, zapomniałem dodać, że to sedan bo htb już w takim koloże są dwa w kraju

co do tych kradzieży to powiem, że to był jeden z kryterium bo Mazda jest na tyle rzadkim autem, że 1. nie ma zapotrzebowania 2. złodzieje nie potrafią ukraść tego modelu, a kusiła mnie Jetta bo miałem jej poprzedniczkę i się spisywała całkiem nieżle
    • Gość: Tolo Re: Pochwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:39
      z tych wymienionych przez ciebie bajerów Mazdy
      co jest pierwsze w Polsce , szara skóra czy co ?
    • Gość: xyz Re: Pochwalę się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 22:14
      Szkoda, że nie możesz pochwalić się znajomością ortografi. Pisze się kolorze a
      nie jak napisałeś koloże. Chyba, że jest to też po raz pierwszy w Polsce. Życzę
      miłej jazdy.
      • Gość: PO_lityk Re: Pochwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:27
        Ziom, gratuluję wyboru. Widzę, że jesteś pasjonatem i tak trzymaj!
        POzdrawiam Cie
        • dlugopisem Re: Pochwalę się 10.10.05, 14:27
          ten kolor jest pierwszy w Polsce, ale przyznam się, że jeszcze Mazdy3 sedan w Płocku nie widziałem więc może też będzie pierwsza :-)
          • Gość: Skrzydlak zaszczyt dla Płocka IP: *.class144.petrotel.pl 10.10.05, 14:47
            dlugopisem napisał:

> ten kolor jest pierwszy w Polsce, ale przyznam się, że jeszcze Mazdy3 sedan w
            Płocku nie widziałem więc może też będzie pierwsza :-)

będziesz w Teleexpresie! jak dobrze pójdzie i jesteś fotogeniczny to w
            Wiadomościach o Tobie powiedzą
            taki zaszczyt dla Płocka!!! pierwszy kolor w Polsce!!!! lol
    • Gość: pytacz Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:45
      taka bryka to troche kasy
      czy w tej sytuacji pomimo wszystko głosowałeś na Kaczyńskiego ?
      • dlugopisem Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym 10.10.05, 19:42
        ja głosowałem na Korwina a na Kaczyńskiego zagłosuję w II turze

nie planowałem kupna, ale po pierwsze w moim zawodzie nie wypada jeżdzić byle czym,a po drugie opłacało się
        • Gość: Jurek Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.pzuzycie.pl 10.10.05, 21:20
          > w moim zawodzie nie wypada jeżdzić byle czym

szanuje twoj zawod jak kazdy ktory daje utrzymanie ale
          sorki, rozwaliles mnie tym jego zaakcentowaniem
          co to za zawod skoro wystarcza mazda 3 a nie 6 ? :D
          • skrzydlak Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym 10.10.05, 21:35
            komornik
            • dlugopisem Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym 10.10.05, 22:08
              skrzydlak napisał:

> komornik

prawie zgadłeś, czy my się nie znamy??
              jestem syndykiem, a na 6 jeszcze mnie nie stać ;-))

dobrych snów
          • Gość: .Mik Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.adsl.econophone.ch 10.10.05, 21:40
            W twoim zawodzie powinno sie swiecic dobrym przykladem.Kup sobie rower,dla
            zdrowia,zauwaz ze spoleczenstwo tyje,wiec i tobie to moze grozic,a nadmiar
            pieniazkow oddaj na dobry cel,dla biednych,na schronisko dla psow...I
            pamietaj,cel uswieca srodki.
            • Gość: Mik Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.adsl.econophone.ch 10.10.05, 21:46
              A w twoim zawodzie wypada Ci dlugopisem???Pioro powinno byc!
              • Gość: edek Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:48
                pora spać gó..arze,
                • Gość: Mik Re: Pochwalę się.....jak bedzie czym IP: *.adsl.econophone.ch 10.10.05, 21:59
                  Wlasnie edek-co tu lukasz.Pusc dlugopis i do wyra!!!!Kolorowych snow!
                  • Gość: e. Re: Pochwalę się.....tylko nie gó..arzom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:02
                    nie pyskuj, tylko rób kupke i spać
                    • Gość: Mik Re: Pochwalę się.....tylko nie gó..arzom IP: *.adsl.econophone.ch 10.10.05, 22:05
                      Robisz?a fe,tak na forum...a taki piekny temat o autach...
    • swingers77 Re: Pochwalę się 11.10.05, 17:52
      A będzie szansa na jakiś pokazową przejażdzkę ??
      Na folelu pasażera oczywiście !!
      • dlugopisem Re: Pochwalę się 11.10.05, 21:16
        szansa jest, ale licz się z tym, że obcym nie można ufać :-)
        może zapodam jakiś film jak będzie
        • dlugopisem Re: Pochwalę się 04.11.05, 16:34
          na przeciwko Tango na Bielskiej/Gw. Ludowej często staje już taka tylko, że niebieska no i tylko 1.6 bez skóry i chromu WP37521 czy coś takiego
          • Gość: lolomanolo Re: Pochwalę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:15
            o mój jezusicku ludzi, którzy ortografi nie znają biorą na syndykatów.
            o mój jezusicku - co to za persona o tak sprecyzowanych poglądach politycznych
            najpierw w głosowaniu korwinmikke później kaczka - chociaż może i jest zbieżność - jest obaj to pajace
            ?No tak pręzenie się samochodem do tego pasuje. Ale weź i kup sobie słownik
            bo jak będziesz pisał z błędami to żaden sędzia cię nie wyznaczy nawet na
            zarządce upadłego kiosku z mantahanu/.
            • Gość: Skrzydlak Re: Pochwalę się IP: *.class144.petrotel.pl 05.11.05, 21:38
              Gość portalu: lolomanolo napisał(a):

> o mój jezusicku ludzi, którzy ortografi nie znają biorą na syndykatów.
              > o mój jezusicku - co to za persona o tak sprecyzowanych poglądach
              politycznych
              > najpierw w głosowaniu korwinmikke później kaczka - chociaż może i jest zbieżno
              > ść - jest obaj to pajace
              > ?No tak pręzenie się samochodem do tego pasuje. Ale weź i kup sobie słownik
              > bo jak będziesz pisał z błędami to żaden sędzia cię nie wyznaczy nawet na
              > zarządce upadłego kiosku z mantahanu/.

:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka