Gość: esteta IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 24.10.05, 18:18 Fajna jest nowa prezydentowa ! Tylko na salony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:41 Może zrobią coś z jej ryjem. Bo taka to nie może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: prezydentowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:00 Trzeba kupić jej maskę p-gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumoter Re: prezydentowa IP: *.c154.petrotel.pl 25.10.05, 09:19 Bardzo rpoponuję abyście panowie zajęli sie podziwianiem swoich dam i opiewali ich piękno. Wspomnę (ale to perła w błoto!), że dżentelmen nie wypowiada takich opinii o żonie innego dżentelmena. Facet z jajami zaś nie krytykuje obcych żon wogóle, a dobrze wychowany człowiek, mężczyzna widzi w każdej (każdej) kobiecie cud natury i chwali Pana codziennie za ten dar. Inaczej trzepał by kapucyna gdzieś w kącie aż by mu mózg wyciekł w całości przez prącie (nie zamierzony rym, ha!). Zaś porządny obywatej nosi w sobie szacunek dla swojego prezydenta i jego małżonki bo to jest jego obowiązkiem. No, ale czy wy kolesie możecie o tym wiedzieć? Żenujące to i cuchnące bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: prezydentowa IP: *.c152.petrotel.pl 25.10.05, 09:24 Oczywiście Ty respektujesz to co piszesz. Mam taką nadzieję. Szkoda tylko że nie reagujesz jak na tym forum mieszane są z błotem takie kobiety jak: Kulpa, Opatrzyk itd > Jeśli jesteś taki szarmancki to zawsze reaguj na złe zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kult Re: prezydentowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:26 Krzystof, te o których mówisz to nie są żony i nigdy nie będą. T o d..py do rżnięcia niczyje i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:39 > Bardzo rpoponuję abyście panowie zajęli sie podziwianiem swoich dam i opiewali ich piękno. > Wspomnę (ale to perła w błoto!), że dżentelmen nie wypowiada takich opinii o > żonie innego dżentelmena. -------- A o własnej? > Facet z jajami zaś nie krytykuje obcych żon wogóle, a dobrze wychowany > człowiek, mężczyzna widzi w każdej (każdej) kobiecie cud natury i chwali Pana > codziennie za ten dar. Inaczej trzepał by kapucyna gdzieś w kącie aż by mu > mózg wyciekł w całości przez prącie (nie zamierzony rym, ha!). --------- Ho ho, rzeczywiście dżentelmen z ciebie, trzeba ci to przyznać, piękne sformułowania, > Zaś porządny obywatej nosi w sobie szacunek dla swojego prezydenta i jego > małżonki bo to jest jego obowiązkiem. No, ale czy wy kolesie możecie o tym > wiedzieć? Żenujące to i cuchnące bardzo. ---------- Czy twój dziadek "nosił w sobie szacunek" dla prezydenta Bieruta i dla Wodza Narodów J.W. Stalina? Jesteś bardzo poprawny politycznie. Czy raczej ostrożny? Do urody pierwszej damy się nie odniosę bo nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze ja nooo, panowie! IP: *.c155.petrotel.pl 25.10.05, 16:16 Taaaak! Wiedziałem, że są panowie, ktorzy staną w obronie chamstwa. Pytam się od dawna dlaczego nie jest odwrotnie?... Dam sie nie sortuje na lepsze czy gorsze. Ladniejsze czy szpetne, grube czy wstrętnie chude itd. Panie są! I ten fakt wystarczy za wszystko. Od ciebie chłopie zaś zależy jaki sie przy niej znajdziesz. Łaps czy pełen gracji wodzirej. Bucowaty milczek czy złośliwiec zzieleniały. Mężczyzna czy pętak. I tyle na dziś. Co sie zaś tyczy żon to pewne jest, że tego twardego przykazania bądż zasady (wybór dowolny), że o żonach kolegów, znajomych, osób znanych i szacownych żle się nie należy wypowaidać. Lepiej niech sie gęba jakiego kwasu napije nim by miała coś wstrętnego szczeknąć. Tak to braciszkowie jest skoro sie nosi portki to godnie należy nosić i czapkę. Czego wam i sobie, a jakże, życzę. Dodam, na chwilę, że własną żonę sie uwielbia boć z takim zamiarem się ją zięło od stołu matki i ojca. Jak ktoś nie wie bliżej co to znaczy to dodam, że się ją kocha. Nawet kiedy barszcz skiepści czy koszulę zapomni wyprać czy wypsnie jej sie coś nie tak. Boś taką ulepił tedy ją miej. Tak jak w przysiędze na dobre i na złe. Do śmierci! I tym optymistycznym akcentem kończę i pozdrawiam panów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: nooo, panowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:37 bużkę ma taką że można w kiblu powiesić i nie trzeba będzie oleju rycynowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trio Re: nooo, panowie! IP: *.c154.petrotel.pl 25.10.05, 19:14 Tak jest. Żona jest po to, żeby ją uwielbiać, no i ... ktoś musi gotować, sprzątać i prać koszule dżentelmenowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rec piszcie jakoś tak by sie dało przeczytać do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:35 grom, bój sie Boga kiedy w Polsce Bierut był Prezydentem, zaraz po Hitlerze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: prezydentowa IP: *.c152.petrotel.pl 26.10.05, 10:10 Zgadzam się. Mamy powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: prezydentowa IP: *.c154.petrotel.pl 26.10.05, 11:43 Pani Kwaśniewska była prawdziwą pierwszą damą. Ja byłam dumna, jak reprezentowała nasz kraj.Tylko tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sssheee Re: prezydentowa 26.10.05, 14:56 Powtórzę to tu już po raz setny, bo niestety widzę, że do niektórych pustych głów (za przeproszeniem) to nie dociera - KRYTYKOWANIE INNYCH ZA WYGLĄD JEST SZCZYTEM CHAMSTWA I DROBNOMIESZCZAŃSTWA! Co za ćwierć inteligenci nie potrafią mówić o konkretach tylko o tym jak kto wygląda???!!! Proponuję, żeby krytykanci zamieścili swoje zdjęcia w necie - może być zabawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benetton Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:21 no to ja skrytykuję za intelekt. Oglądałem wczoraj "Tylko My" program na TVN gdzie był zaproszony prezydent - elekt z małżonką. Jak ktoś oglądał to widział co miała do powiedzenia pani prezydentowa, którą mąż non stop poprawiał i jej zaprzeczał. Ona widać że zupełnie nie jest przygotowana do roli pierwszej damy i podejrzewam że specjaliści od wizerunku prezydenta zabronią jej się w ogóle odzywać tak jak było to u pani Wałęsowej.Powiem szczerze że jej poziom to żenada - nie czepiam się wyuglądu i sposobu wysławiania się (chociaż jest czego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:18 Myślę ,że zanim zaczną się wybory na prezydenta powinien być kasting na prezydentową. Która przejdzie eliminacje dopiero wtedy mąż jej może kandydować.Dziś proponuję Pani P. aby ją ktoś schował na 5 lat.Widocznie panowie kaczory nie mieli wzięcia u kobiet.Tylko taka się znalazła dla Lecha ,drugi kaczor ma renię grabowską bo kawaler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:19 Myślę ,że jak się rusza dziadków to żony tymbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: prezydentowa IP: *.c152.petrotel.pl 27.10.05, 07:47 Słusznie ale broń wszystkich których w ten sposób traktują kulturalni forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: prezydentowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:56 Zazdrocha was zzera co pieknisie w morde j....e-ona jest prezydentowa a wam orlen sie moze przysnic w niedziele po mszy czyli o 4.30 pobudka i 1400 na m- c. hahahaha --------------- jestem lesbijka -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorytet moralny Re: prezydentowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 06:59 Kaczyński ma zmienić na nowszy model i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pacana Re: prezydentowa IP: *.c157.petrotel.pl 28.10.05, 18:53 popatrz śmieć moralny nawet o prezydentowej Kaczyńskiej zdanie se wyrobił Odpowiedz Link Zgłoś