Gość: P.B IP: 213.25.33.* 17.07.01, 14:23 Z czym kojarzy wam się Poznań!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Poznań IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 21:46 Z mieszkańcami którzy są strasznie zadufani w sobie, przeświadczeni o nieuzasadnionej wyższości Poznania nad resztą Polski - Poznań uber alles, z przysłowiowym skąpstwem mieszkańców. Dopiero w drugiej kolejności z rozwojem gospodarczym, targami oraz poronionym pomysłem rywalizacji z Wrocławiem o organizację EXPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Poznań IP: 213.25.33.* 18.07.01, 13:19 Gość portalu: xyz napisał(a): > Z mieszkańcami którzy są strasznie zadufani w sobie, przeświadczeni o > nieuzasadnionej wyższości Poznania nad resztą Polski - Poznań uber alles, z > przysłowiowym skąpstwem mieszkańców. Dopiero w drugiej kolejności z rozwojem > gospodarczym, targami oraz poronionym pomysłem rywalizacji z Wrocławiem o > organizację EXPO. Prosiłem o wypowiedż mieszkańców Płocka a nie Łodzi. Wcale się nie wywyższamy!!!!! Łódź również może starać się o organizację EXPO, wygra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poznań IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 20:59 Gość portalu: P.B napisał(a): > Prosiłem o wypowiedż mieszkańców Płocka a nie Łodzi. A nie wpadłeś że ktoś może być płocczaninem mieszkajacym w Łodzi? > Wcale się nie wywyższamy!!!!! ja mam inne zdanie i właśnei je napisałem. > Łódź również może starać się o organizację EXPO, wygra lepszy. Nie myśle o EXPO w Łodzi bo to nie realne ale o EXPO we Wroclawiu, który więcej już zrobił w tym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETROCHE Re: Poznań IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 23:03 z pieprzonym Lehem Poznan, pyrami ktore w sezonie gdy byl trenerem Bobo Kacmarek pojechalismy 1:0 u siebie po sluznym karnym Podola, a te pyry i tak utrzymaly sie dzieki ukladom, czyli pokonali 3:0 Legie, kibice Legii pobili wtedy swoich pilkarzy, wiedzac co bylo grane oraz 1:0 na wyjezdzie z GKSem, jedyna porazka GKSu u siebie w calym sezonie - i to z zespolem waclacym o utrzymanie, cos jak w tym sezonie Polonia sie podlozyla Kurnikowi. Dzieki temu wtedy Leh sie utrzymal, a my nie bo nie wygralismy z Zabrzem, te slaskie skurwysyny walczyly jak lwy, bo wtedy Leh im zafundowal duze premie ALE ZEMSTWA W TYM SEZONIE BEDZIE SLODKA! ZJEMY PYRY NA ZYWCA! ...moze pozwolimy im awansowac z 2 miejsca! leh zdeh kolejosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ß0bik Re: Poznań IP: *.petrotel.com.pl 18.07.01, 16:19 Poznan kojarzy mi sie z targami, niezlym browarkiem, koziolkami oraz z Acid Drinkers. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś