Dodaj do ulubionych

11 Listopada w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:36
Zaduma i przyjemność uczestników dzisiejszej,o szczególnym charakterze
uroczystości. Widoczna też nieufność przedstawicieli byłych opcji rządzących
do nowych.Brzydki moment to pomruk części uczestników po zapowiedzi złożenia
kwiatów przez Posłankę Panią Deresz-nie słuchali homilii biskupa.
Za to wyjątkowo dużo uczestników.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:16
      Chylę czoła przed patrotami.
    • Gość: piechur Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.c155.petrotel.pl 12.11.05, 18:03
      Moim skromnym zdaniem ci malowani kawalerzyści-amatorzy mogą sobie urządzać maskarady gdzieś na jakis festynach, a nie brać udział w uroczystościach państwowych tej rangi. To żenujące patrzeć na nich i ich zachowanie pseudo kawalerzysty. Wywołano mieszane uczucia przez te biedne zestresowane i robiące pod siebie konie w Warszawie. Podobnie w Płocku. Nie dodaje to powagi ani niczego na co warto patrzeć. Konie jak konie, hobby jak hobby, i tyle.
    • Gość: Grom Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:30
      Popłakałem się. Co za piękny model obchodzenia radosnych świąt patriotycznych
      po polsku. Poczty sztandarowe, kwiaty, przemówienia, przemarsze przebierańców.
      Jakie to wzruszające.
      • Gość: lolega Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.plock.mm.pl 13.11.05, 18:24
        popłakałem się widzą poczty przy Odwachu. Kilka lat temu, pewien patriota
        sprzedawał tam ruskie budziki. Teraz widziałem Reklamę, reklamy. Sprzedają tam
        teraz smycze dla psów . Pod Odwachem płyną ścieki. Obok poczty... tony, wieńce.
        Po mieście jeździły samochody NAUKI JAZDY. Ładna nauka patriotyzmu. Gazety
        polskojęzyczne piszą, że czarny lud się burzy we Francji, bo mieszka w
        blokowiskach i nie ma pracy. Dlatego musi palić. A ja to gdzie mieszkam, jak
        nie w blokowisku. Pracy nie ma. Czy przyjdzie nam nasladować biednych z
        Francji? Ze słupów nasi biedni poścviągali flagi. Przecież nie było komu zdjąć
        flagi po święcie. I tak następuje relatywizm pojęć. Na święta gazety
        polskojęzyczne zafundowały nam neohistorie o agencie mickiewiczu i wywody
        pewneo człeka narodowści śląskiej, szdzacego z naszej polskości. Smycze nie
        pasują do Polaków. Reklama reklamy musi zniknąć z Odwachu razem z lokatorami.
        • Gość: name or Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:46
          zenek nie ukrywaj się :)))
    • Gość: czytelnik Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:20
      no to juz niedlugo swieto!
    • Gość: black Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 01:16
      swoja droga, podziwiam szymanek-deresz.jest zawsze, zawsze się potrafi znalezc,
      mysle ze naszym miejscowym pseudo....zyczyc nalezy zeby sie uczyli klasy od tej
      kobiety.
    • Gość: kultury??????? Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 01:38
      Chcę zwrócić uwagę, jeśli ktoś był.Zauważcie Państwo jak była kolejność
      składania kwiatów pod pomnikiem. Skandal. Wydaję mi się, że ta starsza pani z
      ratusza powinna wiedzieć że parlamentarzyści składają kwaiaty po kombatantach.
      Czy może się mylę? Proszę Państwa, czy my żyjemy w Pcimiu Dolnym? To duże
      miasto i chyba spory wstyd dla mieszkańców, że ludzie którzy pracują w Ratuszu
      nie znają podstawowych zasad.Może to niezbyt istotny szczegół ale za chwilę się
      okaże, że ...Zresztą o czym ja piszę, przykład idzie z góry,
      nieprawdaż???????????
    • Gość: as Re: 11 Listopada w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:19
      historia.pgi.pl/brygada.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka