Dodaj do ulubionych

psychiatrzy

IP: *.c155.petrotel.pl 12.11.05, 12:01
cześć, nie jastem z płocka ale mam tu dziewczyne. Lekarz pierwszego kontaktu
stwierdził depresje, poszliśmy do jakiegoś lekarza a on wyjął wahadełko i
zaczął "leczyc". Ludzie co w tym mieście, gdzie normalny lekarz nie mam jak
tu szukać a z nią coraz gorzej, macie jakies namiary, bo ona nie chce iśc do
szpitala, boi sie stracić prace. Pomózcie ludzie, spis w książce
telefonicznej mam ale zalezy mi na dobrym!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:13
      Iwona Górczyńska-dobry psychiatra. Pracuje w Starym Szpitalu, przyjmuje też
      prywatnie, ale nie wiem gdzie. Po prostu zadzwoń do szpitala i się dowiedz. A
      który to tak z tym wahadełkiem latał (może Bąkowski?). Jemu też przydałby się
      psychiatra.
      • Gość: tez dołek W Płocku nie znani. IP: *.c155.petrotel.pl 12.11.05, 17:44
        Zobacz w Tygodniku Płockim (niebieskim) kiedy przyjmuje profesor z Łodzi.Podobno taki jest. W Plocku nie znam dobrego psychiatry. Ludzie mówią, że nie ma.
        Depresje leczę tak jak umię sobie sam. Niestety.
        • Gość: w temacie Re: W Płocku nie znani. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 00:21
          Polecam swietnego specjaliste: Wiktor Tołubiński, przyjmuje w nowatorze we
          wtorki ok 17
        • Gość: pacjentka Re: W Płocku nie znani. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:06
          Chyba chodzi Ci o profesora Gruszczyńskiego? Będzie w Płocku dopiero 29
          listopada 2005 r., później dopiero w styczniu. Przyjmuje na ul. Rembielińskiego
          3. tel.366-62-85 /dzwonić dopiero w dniu wizyty/.Wadą jest, że przyjmuje w
          godz.10:00 do ok.15:00-15:30
    • Gość: m Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:50
      ja raczej Tołubińskiego nie polecam. Mnie pomogła Górczyńska. Znam ja ze
      szpitala, bardzo dobra lekarka.
      • Gość: neuros pomyśl IP: *.c153.petrotel.pl 13.11.05, 11:15
        Leczenie rozwlekają w czasie dając mało skutecznie leki. Jest grupa dobrych
        specjalistów Gostyninie przy szpitalu w Zalesiu. Sa to lekarze kliniczni i
        wiedzą co robić. Zaś tu to skrzętni zbieracze gotówki. I tyle.
      • felice Re: psychiatrzy 16.11.05, 11:33
        Z tego co sie orientuje to w przychodni na Miodowej przyjmuje
        dr Krzysztoforska, dr Górczyńska, w "Mostach" na Tysiąclecia przyjmuje bardzo
        dobra lekarz Janina Gruca. Kiedys pracowała na Kosciuszki tam był oddział
        dzienny psychiatrii.
    • Gość: zbigi Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:56
      dzieki za pomoc, pogmerałem tez w inernecie i na stronie urzędu miasta (jakaś
      gazeta?) czytałem o tym Tołubinskim, ordynator, to z nim pewnie pracuje ta
      lekarka? moze uderze najpierw do szefa? Pogadam też z nią jak się uda i
      wybiore. dzieki
      • Gość: bono Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:04
        dr Tołubiński jest najbardziej uchwytny w starym szpitalu na kościuszki koleś
        robi cuda jest dobry naprawde dobry.polecam
        • Gość: kotek Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:42
          potwierdzam, chociaż jest ciagle zajęty, duzo ludzi potrzebuje pomocy, na ogół
          nie odmawia
          • Gość: spoko Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:58
            Macie rację, żę jest dobry. Ale pisząc o tym robicie mu niedźwiedzią przysługę:
            w tym chorym mieście jak ktoś jest lepszy od Milewskiego i jego ekipy( arzadko
            kto nim nie jest) i jeszcze publicznie chwalony i pracuje w jednostce miejskiej
            to może od razu to odczuć (mniejsza pensja, odsunięcie od stanowiska,
            zwolnienie). Bo w tm mieście nie można byc lepszym od MIrka (bmw).
            • Gość: mesalka Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:58
              Co za palant-za stringi robi! Poczytaj ten watek-bo dla ciebie bardzo
              aktualny "spoko"!
              • Gość: kacha Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:03
                Rzeczywiscie, co ma piernik do wiatraka? Tołubiński jest lekarzem a Milewski
                urzędnikiem któremu ktos taki jak psychiatra raczej nie powinien przeszkadzać,
                poza tym jest dobrym lekarzem i stara się jak może pomóc swoim pacjentom. Nie
                ma powodów mieszać go do polityki. Jako fachowiec wart polecenia, ale to prawda
                że jest bardzo zajęty więc radze się nie zrażać. Powodzenia.
                • Gość: spoko Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:15
                  Chyba mnie nie zrozumieliscie. Dla Milewskiego wszystko łączy się z polityką.
                  Dałem tylko pewną radę, żeby chłopu pomóc.
                  • Gość: mesalka Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 14:22
                    a jastem Napoleonka
    • Gość: ciekawy Re: psychiatrzy IP: *.c151.petrotel.pl 16.11.05, 10:50
      to ciekawe haha
    • Gość: miejscowy Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:28
      Plac Dąbrowskiego. Psychiatrzy przyjmują za darmo i bez skierowania.
    • axe2006 Re: psychiatrzy 17.11.05, 21:02
      Wiktor Tołubiński najlepszy i kropka
      • Gość: pacjentka Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:21
        Doktor Agata Chmielewska z Gostynina-Zalesia jest najlepszym lekarzem psychiatrą
        polecam.
        • Gość: teżpacjent Re: psychiatrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:20
          zgadzam się Wiktor T. jest dobry
          • katy1984 Re: psychiatrzy 12.09.18, 05:51
            Do wszystkich zainteresowanych. Proszę przyjdźcie najpierw kiedykolwiek do miejsca w którym doktor przyjmuje i zobaczcie ilu chorych osób czeka w kolejce następnie zastanówcie się czy jest możliwością obsłużyć tylu pacjentów jednego popołudnia a napewno nie sugerujcie się tak popularnym znanym lekarzem pl.
    • Gość: anna Re: psychiatrzy, tu masz nawet takie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:12
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99
    • Gość: wóda&koks Re: psychiatrzy IP: *.dynamic.mm.pl 16.09.18, 17:27
      Na Sienkiewicza w bramie gdzieś koło peesesów Rysiek leczy paru świrów.Skutecznie.Do dziś mu płacą za zdrowie napojami "specjalnego przeznaczenia". Heheee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka