Gość: igal IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 22:27 Codziennie jeżdzę do pracy, przydała by się lepsza droga do Wawki :) Czas najwyższy coś z tym zrobić i udrożnić tą trasę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 09:45 Jestem jak najbardziej za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazwyczaj Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: 195.94.193.* 11.10.02, 11:17 coz za niesamowity zbieg okolicznosci:) taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
ploom Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 11:27 Gość portalu: zazwyczaj napisał(a): > coz za niesamowity zbieg okolicznosci:) > > taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce ... tu nie ma żadnych 'zbiegów' to jest czysta strategia ;-) ale z drugiej strony to powinniśmy się chyba cieszyć z tych inwestycji i realizowanych na naszych oczach ulepszeń, bo gdyby nie wybory to w ogóle by takie zjawiska nie miały miejsca ... ;-) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
zenobius1 Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 11:31 bardzo się cieszę, gdyż czasami jeżdzę w tamtą stronę i w niektórych miejscach można zawieszenie urwać. chodzi mi oczywiście o drogę za Zakroczymiem a nie do,która jest całkiem znośna. szkoda, że to w ramach kampanii ale lepiej żeby było niż wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 15:04 Gość portalu: zazwyczaj napisał(a): > coz za niesamowity zbieg okolicznosci:) > taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce Tak się składa, że temat modernizacji drogi nr 62 był poruszany (również na łamach Gazety) już jakiś czas temu. Dobrze pamiętam mapkę z zaznaczonymi odcinkami, gdzie trasa ma zostać zmodernizowana, a gdzie dodatkowo wybudowane obwodnice. Jeśli o mnie chodzi, to ta informacja nie wpłynie na moje wyborcze zamiary. Są rzeczy, które zrobić trzeba i nie należy za to oczekiwać oklasków i politycznych profitów. Modernizacja drogi Płock-Warszawa powinna być psim obowiązkiem każdej władzy wojewódzkiej bez względu na to, z jakiego ugrupowania będzie się wywodzić. I dopiero decyzja o ewentualnym zaniechaniu takiej inwestycji lub widoczne gołym okiem opóźnienia w jej realizacji mogą się przełożyć na moje wyborcze preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futerko Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 10:22 Chocby nawet w Polsce byla druga Ameryka to i tak to nie wpłynie na twoje wyborcze zamiary, gdyz umiejetnosc trzezwej oceny sytuacji konczy sie dla ciebie na czubku wlasnego nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.petrotel.bptnet.pl 12.10.02, 22:53 Gość portalu: futerko napisał(a): > Chocby nawet w Polsce byla druga Ameryka to i tak to nie wpłynie na twoje > wyborcze zamiary, gdyz umiejetnosc trzezwej oceny sytuacji konczy sie dla > ciebie na czubku wlasnego nosa. Wydaje mi sięże "futerko" ma poglądy na poziomie żaby w studni. Trzeźwo ocenia ale tylko to co widzi, lub co mu pokażą. Co się stanie gdy ktoś nasika do studni - on powie że widocznie pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.*.*.* 11.10.02, 13:08 Nie kumacie, to Pan Struzik jeździ ta drogą codziennie do W-wy, dlatego chce ja modernizować. Obiektywnie rzecz biorąc słusznie. Ciekawe, czy mu nie przejdzie, gdy zostanie prezydentem Płocka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawik Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.10.02, 23:31 Roman_j na Prezydenta!!!! oczywiscie ze masz racje lecz sa tacy co czytaja w gazetach tylko naglowki w kiosku i nie wiedza ktocoi jak a jak sasiadkapowie i cos pokreci to juz nikt nie odkreci, a jak na tenczas to temat na 1 strone jak znalazl, i jest o czym gadac na spotkaniach wyborczych he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hkreuz Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 09:22 przed modernizacją czegokolwiek niech sobie najwpierw łby zmodernizują, to może zrobią coś raz porządnie, z pespektywą na pokolenia, a nie z roku na rok. Z poważaniem Henryk Kreuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.*.*.* 14.10.02, 17:33 Mówię Wam - tu chodzi o Pana Struzika, anioła stróża Płocka w województwie mazowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś