Dodaj do ulubionych

Modernizacja drogi nr 62

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 22:27
Codziennie jeżdzę do pracy, przydała by się lepsza droga do
Wawki :) Czas najwyższy coś z tym zrobić i udrożnić tą trasę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 09:45
      Jestem jak najbardziej za!
      • Gość: zazwyczaj Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: 195.94.193.* 11.10.02, 11:17
        coz za niesamowity zbieg okolicznosci:)

taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce
        • ploom Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 11:27
          Gość portalu: zazwyczaj napisał(a):

> coz za niesamowity zbieg okolicznosci:)
          >
          > taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce

... tu nie ma żadnych 'zbiegów' to jest czysta strategia ;-) ale z drugiej
          strony to powinniśmy się chyba cieszyć z tych inwestycji i realizowanych na
          naszych oczach ulepszeń, bo gdyby nie wybory to w ogóle by takie zjawiska nie
          miały miejsca ... ;-)
          pozdrówka

• zenobius1 Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 11:31
            bardzo się cieszę, gdyż czasami jeżdzę w tamtą stronę i w niektórych miejscach
            można zawieszenie urwać. chodzi mi oczywiście o drogę za Zakroczymiem a nie
            do,która jest całkiem znośna.
            szkoda, że to w ramach kampanii ale lepiej żeby było niż wogóle.
        • roman_j Re: Modernizacja drogi nr 62 11.10.02, 15:04
          Gość portalu: zazwyczaj napisał(a):

> coz za niesamowity zbieg okolicznosci:)
          > taka informacja na 2 tygodnie przed wyborami, rzygac sie chce

Tak się składa, że temat modernizacji drogi nr 62 był poruszany (również na
          łamach Gazety) już jakiś czas temu. Dobrze pamiętam mapkę z zaznaczonymi
          odcinkami, gdzie trasa ma zostać zmodernizowana, a gdzie dodatkowo wybudowane
          obwodnice.
          Jeśli o mnie chodzi, to ta informacja nie wpłynie na moje wyborcze zamiary. Są
          rzeczy, które zrobić trzeba i nie należy za to oczekiwać oklasków i
          politycznych profitów. Modernizacja drogi Płock-Warszawa powinna być psim
          obowiązkiem każdej władzy wojewódzkiej bez względu na to, z jakiego ugrupowania
          będzie się wywodzić. I dopiero decyzja o ewentualnym zaniechaniu takiej
          inwestycji lub widoczne gołym okiem opóźnienia w jej realizacji mogą się
          przełożyć na moje wyborcze preferencje.
          • Gość: futerko Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 10:22
            Chocby nawet w Polsce byla druga Ameryka to i tak to nie wpłynie na twoje
            wyborcze zamiary, gdyz umiejetnosc trzezwej oceny sytuacji konczy sie dla
            ciebie na czubku wlasnego nosa.
            • Gość: ostry Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.petrotel.bptnet.pl 12.10.02, 22:53
              Gość portalu: futerko napisał(a):

> Chocby nawet w Polsce byla druga Ameryka to i tak to nie wpłynie na twoje
              > wyborcze zamiary, gdyz umiejetnosc trzezwej oceny sytuacji konczy sie dla
              > ciebie na czubku wlasnego nosa.
              Wydaje mi sięże "futerko" ma poglądy na poziomie żaby w studni. Trzeźwo ocenia
              ale tylko to co widzi, lub co mu pokażą. Co się stanie gdy ktoś nasika do
              studni - on powie że widocznie pada deszcz.
    • Gość: petrol Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.*.*.* 11.10.02, 13:08
      Nie kumacie, to Pan Struzik jeździ ta drogą codziennie
      do W-wy, dlatego chce ja modernizować. Obiektywnie rzecz
      biorąc słusznie. Ciekawe, czy mu nie przejdzie, gdy
      zostanie prezydentem Płocka?
      • Gość: wawik Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.10.02, 23:31
        Roman_j na Prezydenta!!!!
        oczywiscie ze masz racje lecz sa tacy co czytaja w gazetach tylko naglowki w
        kiosku i nie wiedza ktocoi jak a jak sasiadkapowie i cos pokreci to juz nikt
        nie odkreci, a jak na tenczas to temat na 1 strone jak znalazl, i jest o czym
        gadac na spotkaniach wyborczych he he
    • Gość: hkreuz Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 09:22
      przed modernizacją czegokolwiek niech sobie najwpierw łby zmodernizują, to
      może zrobią coś raz porządnie, z pespektywą na pokolenia, a nie z roku na rok.
      Z poważaniem
      Henryk Kreuz
    • Gość: petrol Re: Modernizacja drogi nr 62 IP: *.*.*.* 14.10.02, 17:33
      Mówię Wam - tu chodzi o Pana Struzika, anioła stróża
      Płocka w województwie mazowieckim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka