Gość: a IP: *.plock.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 29.10.02, 16:22 Jak wyglada obrona u tego promotora? Słyszałam nie nalepsze opinie niestety ;( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: dr Marek Matuszak IP: 195.136.73.* 31.10.02, 14:57 Czy chodzi o dr Matuszaka z UMK w Toruniu? Jeśli tak, to z cego co wiem (studiuję na UMK) nie warto ryzykować (piszę tak mimo całej sympatii, która darzę tego pana). Jest troche za bardzo zakręcony. Coś masz zrobić, potem to poprawić, a potem znowu zmieniać, bo wersja pierwsza była lepsza. I tak w kółko. Poza tym znam gościa, który zapisał się do niego na seminarium u czerwcu i spokojnie wyjechał do USA. Po powrocie w połowie października okazało się, ze pan doktor nie ma go na liście. Właściawi to znam takich dwóch chłopaków, którzy przez niedopatrzenia d-ra musieli na gwałt szukać nowego promotora. A jeśli nie chodzi o tego Matuszaka, to sorry za te wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: dr Marek Matuszak IP: proxy / 148.81.8.* 31.10.02, 16:14 Fajnie jest tak pogadać o kimś z imienia i nazwiska na forum. Szkoda tylko, że te wywody są całkiem anonimowe. Gazeta akceptuje to wszystko z zachwytem. Moje zdanie jest następujące. Donosy w PRL-u to było nic w porównaniu z tym zo tu widzę. Wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: dr Marek Matuszak 12.11.02, 16:28 O co tobie chodzi!!! Ktoś pytał, więc odpowiedziałam (poprzedni post podpisałam Anka). Ja akurat pana Matuszaka bardzo lubię i szanuję, ale wiem, że ludzie mają trochę problemów podczas seminariów z doktorem. Nie widzę w tym nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś