Gość: tedi IP: 80.48.4.* 04.01.06, 22:20 adam - do boju!!!! w końcu wybory niedługo a fotel milesia czeka!!! atakuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:24 nie chcę nikogo oskarżać ale coś mi śmierdzi że tak szybko wydzierżawiono ten teren firmie Polimeni, ale może komuś sa potrzebne pieniądze na kampanię wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:25 nie wiem o co chodzi tobie imienniku ale ciesze sie ze rusza kolejna inwestycja dla Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samoobrona Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:26 No to poczekamy, aż się to wykluje: brak decyzji o warunkach zabudowy, brak pozwolenia na budowę, brak rozwiązań komunikacyjnycj, brak zgody z sąsiadem dziłąki - Struzikiem, którego milewski próbuje stawiać przed faktami dokonanymi. Panie Prokuratorze - do dzieła. Oj robi sobie Mirek sam bigosu. wcześniej to nieszczęsne lodowisko Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Miasto oddało Nowy Rynek 04.01.06, 22:39 Nie sądziłęm, że kiedykolwiek coś takiego napiszę, ale cała nadzieja w marszałku Struziku. To wstyd, żeby marszałek województwa musiał walczyć o dobro wspólne mieszkańców miasta, na które władze tegoż miasta robią zamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubi usa Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.01.06, 00:56 Tez nie popieram Struzika ale w tej sprawie jestem ZA!! Obserwujac ta sprawe od kilku miesiecy widac jak na dloni OBLUDNIKA MILEWSKIEGO!! (Janosik zabieral bogatym i dawal biednym, ty jestes NANOSIK - zabierasz NAM PLOCZCZANOM i cisniesz jak najwiecej do swej kieszeni. Pewnie co ci po tym co tu bedzie i tak wyjedziesz za kilka lat a my tu zostaniemy z szkielkiem w centrum miasta na 30 badz 60 lat. jak w tak scislej zabudowie mozna stawiac cos takiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin ...a kłody pod nogi Hortexu i Przedwiośnia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:42 Prezydent mógłby powiedzieć - zrobiliśmy wszystko,by zablokować przebudowę Hortexu i Przedwiośnia,zrobimy wszystko - by ułatwić życie Polimeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchna wielkie brawa dla Prezydenta Miasta Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:49 precz ze złodziejami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: wielkie brawa dla Prezydenta Miasta Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:52 no tak, rodzina włoskich gangsterów będa inwestowac w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELL Re: wielkie brawa dla Prezydenta Miasta Płocka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.06, 12:59 Płock to w porównaniu z niektórymi miastami wioska, mieszkam tu od dwóch lat, nie ma porządnego kina, teatr wyglada jak pomnik epoki socrealizmu, centrum handlowego na pozimie też niema( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wielkie brawa dla Prezydenta Miasta Płocka IP: *.mofnet.gov.pl 11.01.06, 08:40 to po co tu mieszkasz, wyjedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR No i stało się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:03 Jak można było pozwolić na cos takiego. W ścisłym centrum miasta budować centrum handlowe, kiedy aż sie prosi, by na Podolszycach wybudować takowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPAT Re: No i stało się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:21 Jeżeli wszystko jest jawne, to proszę podać kwoty....hehe, które poszczególni panowie przyjęli. Nie wierzę, że tak bezinteresownie chcą zruinować centrum i teatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: No i stało się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:19 "Chcemy też jeszcze raz podjąć negocjacje z właścicielami Antypodkowy. Dostaną od nas dobrą propozycję." - gdyby te negocjacje podjeli wcześniej (jeszcze przed ujawnianiem planów) to właściciele tego badziewia nie robili by za dużych przeszkód - a teraz tradycyjnie beda chcieli za to nie wiadomo ile... i w efekcie to cuś dalej bedzie nas straszyć... Gość portalu: PR napisał(a): > Jak można było pozwolić na cos takiego. W ścisłym centrum miasta budować > centrum handlowe, kiedy aż sie prosi, by na Podolszycach wybudować takowe. na podolszycach - chyba was pogieło - to własnie w centum miasta stawia sie centra handlowe a nie na jakiś peryferiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridge Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:35 To wprost bezwstydne i bez precedensu promowanie jednego inwestora i to nie nagle, to trwa juz prawie 2 lata. To poparcie ,tak zdecydowane, jest szkoda dla innych przygotowanych inwestycji, tych ,co to im papiery obrzydza ratusz i tych ,z których wycofali sie współinwestorzy--mówiono o tym na sesji rady miasta- właśnie z powodu. To jest konkurencja ??? Czyja? Dla kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Wow,jakie super multikino:3-4 sale i 435 miejsc:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:35 Żeby było mniej śmiesznie to zrobią 4 sale zamiast 3 - wszak wymarzone przez płocczan i obiecane im multikino musi być bardziej multi ;-) Jedna sala będzie liczyła 109 miejsc czyli 10 foteli wszerz i 11 wzdłuż ? Przedwiośnie ma około 20 foteli wszerz i 26 wzdłuż na dużej sali. Ekran ma 15 na 7 metrów - dwa razy mniej foteli w rzędzie to 2 razy węższy ekran. Ekran w każdej sali Podkowy będzie miał więc 7 m szerokości. Z jednego ekranu Przedwiośnia, jeśli postawić go na sztorc wykroi się 4 ekrany dla "multikina" w Podkowie. Z kolei mała sala Przedwiośnia ma 8 na 8 rzędów. Jeśli dodamy trzy rzędy wzdłuż i wszerz otrzymamy salę "multikina" w Podkowie. Prawda,że mała salka B niewiele urośnie przez to ? Tak więc dawno wyczekiwane i przez proroków wyśpiewane kino w Podkowie będzie wyglądać tak : oglądanie filmów na ćwiartce ekranu sali A Przedwiośnia w salkach niewiele większych od salki B ;-) Wszyscy widzowie "multikina" zmieszczą się w Sali A i jeszcze zostanie 100 miejsc,no i repertuar "multikina" nie będzie lepszy od obecnego w Przedwiośniu - a może być i gorszy - żaden dysrybutor nie da dobrego filmu do tego "multikina" tylko na ekran sali A. Kto będzie prowadził to "multikino" - żaden czołowy gracz nie wejdzie w coś takiego. Jedyny pożytek z tego "multikina" będzie taki - że nie będziemy skazani na salę B Przedwiośnia - pójdziemy do "multikina". Przebudowane Przedwiośnie na pewno puści ten przybytek z torbami - o ile ta inwestycja nie będzie blokowana. Jest super - pięc lat czekaliśmy na takie "multikino" , opłaciło się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja za! Jestem za,mimo kinka które będzie rozczarowaniem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:27 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flinston Re: Wow,jakie super multikino:3-4 sale i 435 miej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:03 na łeb ci to multikino padło, po co to komu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Na łeb mi nie padło ;-) To przez Gazetę ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:04 Ja tylko przeliczam i wyobrażam sobie to "multikino". A w tym domu wariatów to już bodaj czwarta lub piąta zapowiedź "multikina". Za dużo o nim piszą - na łeb padło nie tylko mnie - nawet pytają się dyrektora ZOO czy w 2006 roku będzie multikino. Alleluja! MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Sorry - musiałem sobie ulżyć - nie chcę już czytać o żadnych multikinach w Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc To będzie z blachy falistej czy płyt polerowanych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:38 Szkło plus metal - szkło zmatowieje stal zardzewieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:51 Ciekawe ile ten pajac zwany przez niektórych prezydentem wziął za to w łapę? Widać że ma gdzieś mieszkańców. Kto może niech blokuje tą budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:30 Organizujemy się w kupę i robimy manifestację przed ratuszem. Przygotujmy taczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: 193.59.95.* 05.01.06, 07:08 a co boimy się konkurencji????? a może obecnych kupców, niemiłosiernych zdzierców na taczki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: 193.59.95.* 05.01.06, 07:11 boimy się konkurencji???? może obecnych kupców, niemiłosiernych zdzierców na taczki????? to tak jakby włąściciele stacji Orlenu protestowali przeciwko budowie nowych stacji paliw, efekt braku konkurencji jest widoczny, najdroższe ciuchy, najdroższe paliwo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:33 Chodzi o lokalizację,a nie o konkurencję. Wymarzony teren na taką inwestycje to Podolszyce gdzie miały powstać chyba ze trzy centra handlowe ale z uporem maniaka ten pajac je blokował. Przez centrum bez tego centrum nie można spokojnie przejechać, a co będzie po jego zbudowaniu? Codziennie będzie jeszcze gorzej niż przed Świętem Zmarłych jak kwiaty sprzedawali przed teatrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:34 I co z tą manifestacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marw48 Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:37 taki kawał ziemi za 60 kawałków miesięcznie ieszcze w centrum miasta w w-wie wzięli by za to 4 razy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.06, 01:32 pracuję poza Płockiem od ponad roku i nie jestem w temacie.Moze mi ktoś napisze dlaczego ta inwestycja jest taka kontrowersyjna. Sam plac jako parking i miejsce pobytu obszczymurków to coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.chello.pl 05.01.06, 09:47 tak to już jest z wieśniakami.boją się tego co dla nich nieznane.to samo było z auchanem,że sklepikarze stracą pracę.i co?i gó... Odpowiedz Link Zgłoś
mat58 Re: Miasto oddało Nowy Rynek 05.01.06, 01:39 Wcale nie dziwię się Struzikowi i w tej sprawie go popieram! To największa niedorzeczność jaką można było wymyślić od 200 lat /prawie tyle istnieje Nowy Rynek/, z podobną logiką może zabudujmy Stary Rynek - też duży plac w centrum miasta !!! Gdzie sens? Gdzie logika? Miejsca pracy?/policzył ktoś ile osób w okolicy je straci?/ Miejsca parkingowe ? - o ile dobrze policzyłem właśnie tyle jest obecnie!!! Panie Prezydencie czekamy na sensowną zabudowę wzdłuż pasażu od Tysiąclecia do Ostatniej,czyż nie ma tam wolnego miejsca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shower Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: 193.59.95.* 05.01.06, 07:07 Nie rozumiem jednego, dlaczego wszyscy narzekają??? W centrum miasta mamy obskurny plac gdzie siedzą menele, jest to ewenement na skalę światową, multikino? dla mnie może być ich 100 w Płocku pójdę tam gdzię będę chciał, konkurencji nigdy za wiele i zawsze w korzyścią dla klienta. Co ma teatr do galerii handlowej???? jakie pogorszą się warunki? najbardziej protestują właściciele stoisk Taygera i TSS bo skończy się żniwo na ciuszkach typu made in Tuszyn i Stadion X-lecia, czyżby marszałek Struzik jest sterowany przez nich??? Jeśłi galeria będzie ładna, dogodny dojazd i parkingi podziemne nie mam nic przeciwko temu by taka galeria stanełą. Jeżdzę trochę po Polsce i z przykrością stwierdzam że mamy najbrzydsze centrum w kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: 212.160.172.* 05.01.06, 07:40 Jakie centrum, my go nie mamy. Była ankieta ogłoszonoa przez miasto. Trzeba było pisać co checie mieszkańcy. Chyba 2000 ankiet wróciło do ratusza. Śmieszni obywatele. Pracy głupcy, pracy ! Szybki pociąg do Wawy i po temacie. Ponad 25% bezrobocia. A jaka szara strefa. Od 5 lat pracuje w Wawie. Drożyzna, dziwie się jak to miasto funkcjonuje. Skąd ludzi emaja pieniądze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:50 Brawo, jakie qu.. trzysta miesjc pracy, jak dużo więcej płockich kupców je stracji. A że sprzedają jakieś tanie ciuchy? Bo czują rynek. Ludzie to kupują. Jak by nie było zapotrzebowania, toby otworzyli sklep VERSACE. Palantty, co wy wiecie o wolnym rynku. Przede wszystkim nie szkodzić. Milewski -= możesz się wyprowadzać z miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.chello.pl 05.01.06, 09:45 kupują bo nie mają innego wyjścia.nie ma innych sklepów,tylko te z badziewiem z manhatanu.więc nie ośmieszaj się pisząc coś o wolnym rynku hehehehe i sam jesteś palantem i w dodatku wieśniakiem.sam się wyprowadź, najlepiej do bulkowa bo tam byś pasował w swoich bazarowych ciuchach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 09:12 Trzeba było w styczniu zeszłego roku wziąć udział w referendum i odwołac tego pajaca. Czasmi skutki bierności okazują się katastrofalne. Co on jeszcze wymyśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest TRAGEDIA IP: *.bb.netvision.net.il 05.01.06, 13:13 Tragedia! Tylko w zasciankowym, upolitycznionym Plocku mozliwa jest taka glupia decyzja. Pokazcie mi drugie miasto, ktore na swoim glownym placu przed teatrem postawiloby galerie handlowa. Place, parki miejskie nalezy chronic! Panie prezydencie Milewski! Jeszcze kilka pokolen plocczan bedzie sie za pana wstydzic! Popieram protest pana Struzika, choc nigdy nie popieralem PSL. Tym razem podoba mi sie jego rozsadne podejscie. Panowie z ratusza: nie robcie z Plocka wiochy, nie zeszpecajcie centrum miasta i budujcie gdzie indziej, jest wiele wolnych placow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:48 Ja Was nie rozumiem. Co jest takiego w tym placu, że trzeba go chronić?? ja nie mieszkam w Płocku ale codziennie tam jestem i dziwię się mieszkańcom, że na własną prośbę chcą wyrzec się takiej galerii. Tak się składa, że byłem na otwarciu takiej galerii w Olsztynie (jest tam chyba jeszcze ciaśniej niż w Płocku). Bardzo mi się ten obiekt spodobał i mam nadzieję, że w Płocku też taki powastanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:52 Odpowiedź do Toma - chcemy galerii, ale nie w tym miejscu - tam musi być zabudowa niska lub jeszcze lepiej park wypoczynkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dla głupoty Re: TRAGEDIA IP: *.plock.mm.pl 08.01.06, 19:37 postaw sobie koło chałupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: TRAGEDIA IP: 193.59.95.* 05.01.06, 13:50 parkingi to się buduje w podziemiach!!!! tak się robi na świecie, ale zaściankowy Płock musi się przecież czymś wyróżnić, inteligencją nie, sportem nie, kulturą też nie to chociaż wyróżni się obskórnym parkingien w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: TRAGEDIA IP: 193.59.95.* 05.01.06, 13:54 aha i jeszcze jedno czy gdzies w centru miasta mamy park który trzeba chronić???? mieszkam tu już ponad 30 lat i jakoś przy teatrze parku nie widziałem, no chyba że dla kogoś dwie ławki z tyłu teatru to już park, brak słów na zaściankowość mieszkańców płocka. Pan Struzik może protestować bo on sie w Płocku nie ubiera ale niech chociaż raz pomyśli o mieszkańcach tego miasta którzy chcąc coś ładnego kupić muszą jeździć do Warszawy czy Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: TRAGEDIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:49 Nie ma parku i WŁAŚNIE POWINIEN BYĆ !!! Nie można blokować centrum miasta tylko i wyłącznie dlatego, ze ktoś ma taka zachciankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TRAGEDIA IP: *.mofnet.gov.pl 11.01.06, 08:51 park przy tak ruchliwej ulicy, ciekawe kto by w nim odpoczął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 13:50 Uważam, że przydał by sie w tym miejscu podziemny parking, ale w żadnym przypadku nie powinna powstać galeria handlowa. Przecież w centrum miasta brakuje wolnej przestrzeni. Powinien tam powstać teren zielony z drzewami, trawnikami , ławeczkami. Teatr płocki po kapitalnym remoncie ma naprawdę ładnie wygladać , nie dziwię sie Struzikowi, że protestuje. Przecież galeria to nie tylko nie pasujący budynek w tym miejscu. Panie Prezydencie - czemu nie chce Pan postawić takiej galerii na Starym Rynku - tam też jest wolny plac . GALERIA _ TAK - ALE NA PODOLSZYCACH LUB PRZED RATUSZEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felice Re: Miasto oddało Nowy Rynek 05.01.06, 14:28 Czytając wasze opinie zdałam sobie sprawe, że macie racje i Pan Struzik także. Nowy Rynek to nie jest miejsce dla Centrum Handlowego, najlepszym miejscem byłyby Podolszyce. NR jest za maly, na taką inwestycję, juz same miejsca parkingowe, gdzie to wszystko sie pomiesci?? Jachowicza bedzie cala zakorkowana, juz jest a CH jeszcze nie powstało, bedzie tak koszmarnie przejechac przez miasto jak w te ostatnie dni przed swietami PORAZKA !!! Niech misato pomyśli nad parkingami, przyjdzie sezon letni, turysci znów nie bedą mieli miejsca na parking, już nie wspomne o parkingu dla autobusów, bo to jest tragiczne, turyści nie maja gdzie stawać, wiec poco maja przyjezdzac do Płocka. Nikt o tym nie myśli, powstanie Amfiteatr, Kino jedno z drugim, przyjdzie sezon na festiwale muzyczne gdzie towarzystwo ma parkowac chyba na placu przed Ratuszem zacznie, jezeli się coś planuje to wypadałoby uzywać mózgu. Zdenerwowałam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan50 Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:22 Aniu! popieram Cię w sprawie lokalizacji galerii"Nie Dla Nowego Rynku" - najlepiej w Radziwiu w kierunku na Popłacin. Dużo miejca, brak konfliktu interesów,droga krajowa w kierunku równie atrakcyjnej miejsowości co Płock.Dodatkowym argumentem za proponowaną przeze mnie lokalizacją, będzie równomierny rozwój całego masta.Na Nowym Rynku koniecznie zieleń i przebudowa Antypodkowy na zajezdnię dorożkarską - zamiast kolejki na Sobótkę.Będzie uroczo, zielono,sielsko,urokliwie =Trawka,Konik,Drzewko,Krówka i Ania cała w skowronkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobson w koncu buduja... IP: *.c155.petrotel.pl 05.01.06, 14:59 i bardzo dobrze ze w koncu buduja.w koncu cos sie ruszy w tym miescie!!! zeby tylko jakies oszolomy tego nie popsuly.LOPATY WBIJAC I BUDOWAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram I dobrze ! Życzę pomyślnych wiatrów w budowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:25 Nareszcie : Pamiętacie ile lat Płock musiał czekać na pierwszego McDonalda? A ile było przepychanek,że nie wolno w tym miejscu bo coś tam a w tamtym bo coś tam... Ile lat Płock czekał na pierwszy hipermarket ? Ile lat czeka na pierwszą galerię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Powiedzcie,czemu mamy być przeciw temu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:28 Ja na przykład nie jestem przeciwnikem,ale dajcie argumenty przeciw,chętnie je pozam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.akademiki.uni.torun.pl 05.01.06, 15:50 gratuluję dalej sprzedawajcie Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obe Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:02 Bedzie to pomnik dla MM ale ks.Jankowski i tak go wyprzedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.06, 16:53 jak czytam co piszecie to zbiera mi się na wymioty. park i owszem ale siedzieć w tych spalinach i oddychać nikomu nie życzę.zachowajmy plac bo jak komuna kiedys wróci to będzi gdzie urządzać pochód 1-maja.a w tym parku to oczyma wyobrażni już widzę gromadę meneli śpiących na ławeczkach,zapaskudzone przez pieski trawniki i dziatki bawiące się w tym g.....nie !!!!! dziękuję ja postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan50 Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:36 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.plock.mm.pl 08.01.06, 19:42 znajdziesz to za swoją stodołą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy:-( Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: *.echo.com.pl 05.01.06, 17:03 dlaczego tylko 62 tyś zł. przecież miało być 600 tyś czynszu dzierżawnego miesięcznie.Czy redaktorek pomylił ,czy Prezio dał prezencik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnowidz ____Niestety-długi klincz-czarno to widzę w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:07 Ta sytuacja pachnnie długim klinczem i blokadą innych inwestycji : - Sytuacja z Nowym Rynkiem będzie patowa i będzie się ciągnęła miesiącami - Blokada inwestycji Max-Film i Hortex będzie trwała i trwała - czekając na rozstrzygnięcie Nowego Rynku,prezydent wie lepiej że nam nie potrzeba kina i galerii na Tumskiej... :-( - Inwestycja Era-Budu na Podolszycach jak stoi tak będzie stała - wszyscy boją się wejść na Podole - liczą na promowany przez prezydenta Nowy Rynek... - Z powodu Nowego Rynku nikt nie będzie chciał nic zbudować gdzie indziej w Płocku Czekają nas kolejne martwe miesiące oczekiwania na to na co czekamy już od kilku lat , smutne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob.serwator ZGODY RADNYCH NIE BYŁO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:43 To tak dla przypomnienia. Większość Radnych ( bądź co bądź naszych przedstawicieli w Urzędzie Miasta )nie wyraziła zgody na taką koncepcję Prezydenta . Ten zaś aby ominąć konieczność akceptacji jego pomysłu przez Radnych przekazał teren Rynexowi w zarządzanie.Tym samym ominął procedurę akceptacji pomysłu przez Radę Miasta . Oj nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Miasto oddało Nowy Rynek IP: 80.48.4.* 05.01.06, 19:15 Popieram w tej sprawie Struzika. Chciałbym by wygrał w tej sprawie z MM. Jestem w 100% też przkonany że Czarnowidz ma dobre wizje. A może ktoś wie jakie są możliwości rozwiązania tej umowy. Może w niej coś też na ten temat napisano? Odpowiedz Link Zgłoś